"Задържане под стража" за убийството в Търговище

Обвинени са четирима, двама са непълнолетни
27 мар 2021 13:36, Петя Славова
9
"Задържане под стража" за убийството в Търговище
Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Окръжен съд - Търговище одобри искането на Окръжната прокуратура за налагане на най-тежката мярка за процесуална принуда "задържане под стража" на двамата мъже и на двете непълнолетни момчета, обвинение за извършено убийство по особено мъчителен начин и с особена жестокост по хулигански подбуди.
 
Жертва на тежкото деяние станал 51-годишен мъж от търговищко село. Докато гостувал в дома на свои познати в село Ралица, той бил нападнат от обвиняемите – на 50 г., на 26 г., на 15 г. и на 16 г., предаде Bulgaria ON AIR.

Те му нанесли побой, след което го натоварили в автомобил и го отвели извън селото. На 24 март тялото на мъжа е намерено край пътя между селата Ралица и Давидово.

Определението на Търговищкия окръжен съд подлежи на обжалване пред Апелативен съд – Варна, съобщиха от прокуратурата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Такива аляви трябва от по рано фа се пребират тои си личи кои нема акал за една стотинка и че е с жълта книжка още по малко хората ги познават такива агресивни хора по селата и малките градове едно е да си луд друго е да си агресивен и да нападаш хора и да се държиш странно.тва са такива регистрирани в полицията за кражби за побои за наркотици и какво ли още не за какво се сетите от тях идва проблема
4
0
 
7
 
! Отговори
Bp преди 3 години
Щом започнаха да убиват и мъже, значи нещата съвсем са заг,ру,бе,ли. Ако беше жена, щяхте да кажете, че е въртяла любов с убиеца си. Сега какво??
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** 2021, без изненади!
2
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Убийство по хулигански подбуди, т.е. ей така, за кеф. Докъде сме я докарали с безхаберието на управляващите към престъпността.
1
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нужни са строго и безмилостни наказания. Особено за убийство.Каторга до живот. Иначе няма оправия