След 7 часа заседание: Георги Попов е пуснат под парична гаранция

Той ще плати 40 хил. лева
23 май 2021 21:21, Нели Христова
210
След 7 часа заседание: Георги Попов е пуснат под парична гаранция
Снимка: БГНЕС

Съдружникът на обвиняемия бизнесмен Васил Божков - Георги Попов, беше пуснат под парична гаранция в размер на 40 000 лв.

Съдът намира, че по делото са събрани голям обем доказателства, за да се направи обосновано предположение, че Попов е част от организираната престъпна група, ръководена от Божков и е изпълнявал възложени от него задачи. Няма опасност да се укрие и по тази причина определи мярка за неотклонение парична гаранция, се казва в мотивите за решението.

Адвокатката на Георги Попов заяви, че решението е справедливо и няма да обжалва Определението на съда.

Заседанието по гледането на мярката продължи над 7 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


210
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
0
 
2
 
! Отговори
4epa преди 2 години
ПОПОВ Е ПУСНАТ ПО ПЪРЗАЛКАТА ДА ПРОЗВЪНИ ХОРАТА ПОЕЛИ АНГАЖИМЕНТ ПРЕД 4ЕРЕПА ДАЛИ СА ЛОЯЛНИ КЪМ НЕГО- 4ЕРЕПА ТОЛКОВА ПАРИ НАЛЯ ПРЕЗ ЛЯТОТО В ПРОТЕСТИТЕ И В ФИГУРАНТА - 4Е МОЖЕШЕ ДА СИ КУПИ ЕДНА МАЛКА ДЪРЖАВА !!!!!!!
132
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Избягал от правосъдието с колко имаше тоя /май 11 обвинения/ е пуснат на свобода...Става въпрос за стотици милиони. Хайде сега Съдът в Панделата, прокуратаратора в ареста. Каскетя и той. Комунистите пак са тука, като през 1944г.
131
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Цеките сплескаа кофите.....
130
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
КОМУНИЗМА СЕ ЗАВЪРНА ОКОНЧАТЕЛНО ........ А ТУКА СЕ ДЖАВКАТЕ....
129
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
МАЛИИИИ И СЕГА ... УБИЙСТВАТА ЩЕ ЗАПОЧНАТ .. FBET НАИДЕНОВИ WINBET ВАСИЛ БОШКОВ
128
1
 
2
 
! Отговори
до Промяната иде... преди 2 години
Не вярвам Спецпрокуратурата да допусне при едно антиГЕРБ правителсто Черепът да си дойде, иначе на нея ще й се стъжни. ВБ не е стеснителен като мин.Рашков и премиера: както е набрал яд и злост заради 18-те обвинения, конфискуваните от прокуратурата струващи много скъпо сбирки, арестуваната му съпруга и секретарка, държани в ареста на Следствието доста дълго време, разправата между двете страни ще бъде яростна.
127
1
 
1
 
! Отговори
До Фигуранта,к.№141 преди 2 години
Не Фиуранта, а Спецпрокуратурата при последвало одобрение на Спъцсъда се разбра с Г.Попов: от него нападки и сведения с кофата по адрес на В.Божков, от СНС снизходит-елна присъда. Ясно е, че Черепът ще осъди държавата заради конфискуваната много голяма сбирка от антични предмети и тази от картини на много известни художници, така че сега каквото може да се замаже.
126
3
 
8
 
! Отговори
Фигуранта преди 2 години
започна да освобождава червените крадци един по един нали те платиха протестите трябва да им се отплати. Съдът решил,че няма опасност да избяга-алоуууу той онзи ден се завърна от бягство,една година се укриваше,щом веднъж е избягал,защо си мислите че бяма втори път да го направи? Така работи правителство назначено от фигурант!
125
4
 
5
 
! Отговори
Уууу преди 2 години
Днес мазната мутре Попов, утре Божков. Така работи правителството от шапкари.. . . . .
124
5
 
10
 
! Отговори
izh преди 2 години
Кеф за мутропрезидента. Планът върви по график. Скоро ще има разпределение на останалото държавно имущество. Ама някой да не си е помислил, че щялата тази патаклама е за нещо друго?
123
8
 
7
 
! Отговори
Тялото преди 2 години
Тука не ви разбирам. Върнал се е и се е предал, очевидно няма да бяга пак.Съдът е постановил, че има достатъчно доказателства и ще го съдят.Къв е смисъла да седи в ареста за който ние плащаме като данъкоплатци?
122
5
 
10
 
! Отговори
СРС преди 2 години
Новата корупция се казва парична гаранция 40 000 лв. + още под масата за фуражка и пражка за деса.
121
0
 
3
 
! Отговори
вечно преди 2 години
До Докога? - Епоха на безличие и немощ. Докога!? _____________- Forever and ever!
120
4
 
7
 
! Отговори
Докога? преди 2 години
Боже, каква разточителност, съдът на Панов прахосал цели 7 часа, за да си каже, че няма как ортак на техния спонсор от Дубай да не бъде пуснат. Нещо повече, по същата схема ще се довлече и самият спонсор. Тоя го пуснаха пръв, за да тестват системата и явно им се получава. Държавата ни е със свалени *** и ще види 70 млн дълг през крив макарон. В България става все по-отвратително. Доят ни всички отвсякъде и за всичко. Бъдещето се очертава още по-ужасно. Епоха на безличие и немощ. Докога!?
119
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Смут в редиците на ***-гепр-младежи: Сега пък против Гешшив ли да пишем?
118
3
 
2
 
! Отговори
това решение преди 2 години
е трябвало да се вземе на 7 МИНУТА
117
8
 
5
 
! Отговори
Болярин преди 2 години
Те хората са ги разгледали всички 19 обвинителни точки за Божков- и се оказа невинен. Искат да му вземат всичко - но има и чужди адвокати - не е само нашата корумпирана система. Отначало и аз дочух Божков за престъпник, ама се оказва че не е, а други са. Замислете се защо?
116
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Айде,наШте хора сключиха сделката :) Някой "магистрат" стана с половин мил.по-богат!Сега е време да направим сделката и Чер..епа и всичко е точно!
115
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма по-покварено нещо от българската съдебна система и българските политици.
114
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Комунистите взеха властта по втроия начин и олигарсите им се прибират у дома без никакви проблеми. След изборите пак ще ги арестуваме!