Откриха лаборатория за дрога в столичния кв. "Кремиковци"

На място са били задържани баща и син
13 сеп 2021 11:00, Анисия Иванова
12
Откриха лаборатория за дрога в столичния кв. "Кремиковци"
Снимка: МВР

Голяма лаборатория за наркотици е разбита в столичния квартал "Кремиковци" тази сутрин. Вътре са открити над 2500 растения канабис. Лабораторията е открита от Пето РПУ-София.

На място са били задържани двама души - баща и син. По случая е образувано досъдебно производство.

Разследването се ръководи от СДВР, съобщи БНР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
Ясъмкон преди 2 години
Току що излязох от лабораторията с една тава лютеница. Следва да видя каква реакция дава захарта при смесването й с вода и праскови в стъклена епруветка от 800мл тип буркан за компот. А по късно ще експериментирам термалната устойчивост на пиперките при нагрята ламаринена плоча в неустойчива агресивна среда тип печем пред блоко чушки и ги пазим мейнгъли да ги не откраднат
10
0
 
7
 
! Отговори
Анон преди 2 години
По същата логика: баба ми имаше лаборатория за цветя и домати, а дядо ми - за картифи и дини. Явно и двамата са били лаборанти. Доста неадекватно заглавие. Чудя се от журналистите или от полицията става така...
9
0
 
7
 
! Отговори
:) преди 2 години
В държавата, в която на оградата на всяко училище се предлага всякаква дрога, канабисът за медицински цели е забранен и милиционерите си вършат работата да го ловят. А какво стана с онези бали, дето изплуваха край Шабла. Намерихте ли на кого са :)
8
0
 
7
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Образцова градинка добре окопана с мотиката :)))
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе нема а се гъбаркате и кефите с джоинт бе ша шмъркате химия
6
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ква дрога, бе???? Човека се бори срещу глобалното затопляне и промяната на климата!!!!! -))))) Явно е от партията на "Зелените"! -)))))
5
0
 
8
 
! Отговори
И. преди 2 години
Тук яко се пие наркоман. Лаборатория??? Кажи честно ...
4
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Даже ония тиквундери в С.Македония от другата година ще легализират канабиса за медицински цели, а ние нали сме най-умните и ловим "лаборатории" за бурени. Парадоксът е, че най-спокойно на нашия пазар се продават какви ли не кремове, масла и т.н. от конопено семе. В някои зърнени закуски за диабетици има също. Съвсем спокойно можете да подвиквате на жена си, че е наркоманка заради оня крем за лице, който е купила. Може пък рибарите да са наркомани за захранките от конопено семе.
3
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как работят без евросубсидии тия и не се оплакват...
2
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много хора шмъркат канабис днешно време ...
1
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някой им е завидял и ги е топнал. Дано поне са си избили масрафа. Че за тази продукция се иска много специфична работа. Не всеки може да си позволи да създаде условия за отглеждане на това растение. Трябват много големи средства за да се създадат.