50 роми атакуваха Спешното в Самоков

Били агресивни след смъртта на мъж
Обновена: 4 юни 2022 22:25 | 4 юни 2022 22:15, Александър Попов
117
50 роми атакуваха Спешното в Самоков
Снимка: БГНЕС

Около 50 роми са нахлули тази вечер в Центъра за спешна помощ в Самоков.

Те са влезли в болницата, за да се саморазправят с медиците.

По предварителна информация до напрежението се е стигнало след смъртта на мъж от ромски произход. Имало е сбиване, потвърдиха за Bulgaria ON AIR от пресцентъра на МВР.

Дежурният лекар е бил ударен, не е пострадал сериозно.

Нападателите са избягали, като в момента се издирват. На място има засилено полицейско присъствие, като освен екипите на МВР-Самоков има и техни колеги от близки районни управления.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още по темата: Самоковроми
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
1
 
3
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
50 роми в болницата а защо един танк не влезе в махалата да провери коя къщае законна и коя не кои какви данъци плаща
53
3
 
0
 
! Отговори
до 57 преди 1 година
Ще ти разкажа действителен случай. В един от филиалите на спешна помощ работи фелдшер ром.Една вечер се записва друг ром с оплакване-сърцебиене.Ромският специалист преглежда събрата си по етнос и записва,че е с невроза.След 20 минути ромът пациент се оплаква,че е по зле и от преди.Казах на фелдшера да му направи кардиограма и докара в болницата.Видях кардиограмата разбрах,че пациентът е с предсърдно мъждене и с пулс 150.Та да ти кажа,че по скоро ще намериш 150 космонавта,отколкото 150 доктора!
52
2
 
3
 
! Отговори
лекар преди 1 година
Наши роми били в Германия,разболяло им се детето и извикали спешна помощ.Държали се агресивно и дошла полиция.Глобили ги 4300 евро и ги изгонили от Германия след като платили глобата.Те си помислили,че там е като тук.Затова,че са се скарали-глоба и екстрадиране!А тук? Обзалагам се че няма да лежат в затвор.То Максим Ставийски не лежа нито минута,та те!Няколко месеца след катастрофата която той причини и уби един човек и осакати втори го видях по руската телевизия да се пързаля в някакво шоу!
51
0
 
1
 
! Отговори
Римопиец преди 1 година
А нЕкои индивиди все още си въобразяват, че за да се решат проблемите, свързани с въпросното племе, е достатъчно да ги нарекат ромовв, ко-няци или бър-бани...Ми НЕ се получава вече над 30 годинки...
50
1
 
1
 
! Отговори
Банкеръ преди 1 година
Държавата ако не се погрижи да образова 500 римски деца за Доктори може да се окаже,че медияторите в Гетата ще лекуват по Римски.Все ми е на акъла,че Българин му се ходи да лекува Римляни безплатно в Гетото.Предстоят интересни събития.Римляните са много и жандармерията ще ги бие добре ама кой ще ги лекува?
49
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
След 20-30 години те ще са колкото нас.Ако те не рязберат,че е необходимо да се цивилизоват и образоват ще се самоунищожат.Защо нашите деца ще напуснат държавата и те сами за няколко години ще се унищожат.
48
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ромовете са мноо хубави хора, обаче да не са ти у градо
47
0
 
12
 
! Отговори
от Василовци преди 1 година
В Монтана например вече са почти само ромуве малкото останали българи са на пределна възраст да нв говорим за Ломско и Видинско.
46
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само си спомнете колко лъгаха, крадоха и ни гледаха сеира 3 години и ще ви стане ясно що за стока са. Тези р.оми добре са ги поступали.
45
4
 
38
 
! Отговори
fd преди 1 година
пожизнено лишаване от безплатни медицински услуги
44
2
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо не смеят така да се държат с немски лекар,когато почине техен близък?Защото ще им се случи случка.А тука всичко им е позволено.
43
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Години наред държавата си затваряше очите за ромските престъпления,защото за някои политици на власт,това беше основният им електорат.Крайно време е да се вземат крути мерки,независимо от плача на Хелзинкския комитет и размахването на пръст от началниците в Брюксел.
42
1
 
14
 
! Отговори
язека преди 1 година
Ивропеци сър...забавляват съ!!!
41
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако ние,българите сме си на мястото,няма да има подобни изстъпления.Позволихме им да ни се качат на главите,а сега леле мале каква стана?
40
0
 
16
 
! Отговори
До 83 преди 1 година
Не бе,това са привърженици на Рома.И са от Рим.Не щат да са индиици.
39
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Интеграция ли?
38
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е как лекар да влезе в индииски квартал,като не е сигурен дали ще излезе?Щом дори в кабинета му го бият.Не стига,че не останаха лекари,ами и след подобни дивашки изстъпления и тия ще избягат.И тогава ще *** по улиците.И не само така наречените роми,а и българите.
37
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всеки ден умират хора.Навсякъде по света.По различни причини.Не винаги лекарите могат да помогнат.Това не означава,че трябва да ги бием.Диващината на някои слоеве от населението не трябва да се толерира,а да се наказва с цялата строгост на закона.
36
0
 
29
 
! Отговори
българин преди 1 година
Къде сте ,бе либерали?Нали и т.е. били нормални люде?Дано ви дойдат зетьове и снахи от този етнос,та тогава да разберете какво бедствие са.И тези ,от хелзенския така наречен комитет.
35
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е организиран терор над държавнистта ни, докога!?