Масово меле в Лом, мъж почина, съсечен с брадва

Друг е настанен в болница, полиция охранява квартала
96
Масово меле в Лом, мъж почина, съсечен с брадва
Снимка: БГНЕС

47-годишен мъж почина след нападение с брадва в Лом, съобщиха от полицията.

На 9 август около 00:40 часа е получен сигнал за възникнал масов бой на два адреса в квартал „Младеново“. Незабавно към мястото е насочен дежурен автопатрул, който установява трима жители на квартала - баща на 68 г. синът му на 47 г. и мъж на 42 г от съседен адрес.

По техни данни минути по-рано същата нощ в дома на бащата и сина нахлули около 10-12 души от квартал „Стадиона“, част от които познавали, а други не. Групата мъже им нанесла побой с брадви и твърди предмети и изчезнали.

От побоя е пострадал 47-годишния мъж - след хирургична намеса му е отстранен далакът. Той е оставен на лечение в МБАЛ-Лом, където по-късно вечерта починал. Неговият баща също е настанен на лечение в МБАЛ-Лом с данни за счупени ребра, оказана е медицинска помощ и на други участници в сбиването, след което са освободени.

Според показанията поводът бил възникнало преди това сбиване на личностна основа в квартал „Хумата“ между синовете на 47-годишния - на 25 г. и 27 г., и техни опоненти от квартал „Стадиона“.

С цел недопускане разрастване на конфликта районът е обезпечен от полицейски служители. За 24 часа са задържани трима криминално проявени от кв. "Стадиона", съпричастни към извършването на побоя.
Работата по случая продължава под наблюдението на прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още по темата: Ломпобойбрадва
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
3
 
7
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
До 41: викаш Путин се провикна от Кремъл: Бойко, изгради ми армия достойна за Мордор и Бойко Белия от Кулата в Банкя започна да развъжда урук-хай и да се готви за война с цивилизованите страни и човешката раса.
39
3
 
8
 
! Отговори
Ивелин Михайлов преди 1 година
Най-големият Исторически парк в света до Варна, построи най-голямото стрелбище на Балканите в село Доброплодно! В момента хиляди българи преминават през военна подготовка на него и се готвят за етническата война, която гербавите римляни ще разпалят през зимата след като ги хване гладът! Настана Време разделно! На оружие братия!
38
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Синовете и техни опоненти... Хаха, умирам от смях
37
5
 
10
 
! Отговори
Бхк преди 1 година
Моля ви братя и сестри римляни спрете да се трепете по между си. Трепайте българи безнаказано ние ще ви защитаваме а дедо ви шорош прото жидмангуста ще ни плаща да се друсаме и онождаме по джендарски...
36
7
 
7
 
! Отговори
Гербер преди 1 година
Всички римляни се въоръжават масово с брадви, боздугани, колове и ножове! Готвят се да си вземат от българите това, което им се полага през зимата! ГЕРБ ПОБЕЖДАВА!
35
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма закони тук - убиваш или теб те убиват! Игрите на глада започват! Нека шансовете да са във ваша полза!
34
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Саруман е пуснал своите Урук-хаи да превземат Рохан!
33
3
 
13
 
! Отговори
Софиянец преди 1 година
Извън София е дивият Изток - провинцията е в 7ми век! Дойде демократично кърджалийско време! Урук-хаите върлуват!
32
1
 
7
 
! Отговори
Исторически парк преди 1 година
Отварям център за аборти в Лом да усмиря положението за в бъдеще!
31
0
 
19
 
! Отговори
Ивелин Михайлов преди 1 година
Зимата като няма топло и ток ще се върнем в Средновековието! Провинцията е бойно поле на римски банди и феодали! Започват игрите на глада! Въоръжавайте се, само по-силният ще победи! Winter is coming!
30
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
колко гетота има в малък лом, бе?
29
2
 
7
 
! Отговори
Бойко Българоубиец преди 1 година
Хехе това са моите гербави бойци борят се в моя чест за любовта ми! ГЕРБ ПОБЕЖДАВА!
28
4
 
9
 
! Отговори
Радослав преди 1 година
Няма да закачате електората на Бойко, че пак ще ревне за полицейска репресия и опит за смазване на опозицията. Пак ще реве, че злата полиция спира добрите роми да упражнят правото си на глас и да гласуват информирано за партията чийто политики ще доведат до сериозно развитие и интеграция на трудолюбивите роми.
27
0
 
17
 
! Отговори
българин преди 1 година
Младеново , Хумата и Стадиона са индиански квартали на Лом - цели ТРИ броя !!!!! Наследство от соца ! Лом - индиански резерват !! Милицията поне ги озаптяваше едно време , но сега е страхотия !
26
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Етносът е ясен :)
25
0
 
22
 
! Отговори
Ром"с преди 1 година
Не зная какви културни особеностти върлуват в България,но едно 15 годишно момче скача в центъра на Сандански на мъж и го удря с крак в главата ...идва партулката ...те си заминават ..това момче 15 годишно отново удря мъжът ..не го страх нито от полиция ,нито от закон...културни особености на бг ширини и не са вининовни само ромите ...виновни са депутатите,управляващите ..не приемат нормални закони за 21 век,а работят още с закони от 60 години на миналият век...Простотия до шия в България
24
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не работят, сметки не плащат, данъци не плащат, цапат, шумят, нападат, убиват, живеят на наш гръб, бият лекарите, а им ги пращате, нищо че не плащат, бият полицаите, а им ги пращате, нищо че не плащат. Абе да закарат един камион с брадви, ножове, копия и само да стоят отстрани и да им ги подават, докато не се унищожат сами. Не е толкова трудно.
23
0
 
15
 
! Отговори
Културни особености преди 1 година
Нали?
22
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това ми прилича на пакистанска драма
21
0
 
23
 
! Отговори
Shark преди 1 година
Незабавно да бъдат спреви всякакви помощи за тази прослойка от търтеи. Държавата е в криза и не може да се плаща на едни под-човеци, а те да не работят, не плащат нито данъци нито сметки, по цял ден пият и се чудят как да се сбият. Това дори животните не го правят, дори те полагат усилия да си осигурят храна и да отгледат малки.