Бабата на Кристин, убита в Сотиря: Ще го късам парче по парче

Тя е възмутена на промяната в присъдата на Мартин Трифонов
15 авг 2022 10:42, Нели Христова
22
Бабата на Кристин, убита в Сотиря: Ще го късам парче по парче
Снимка: БГНЕС

„Призовавам убиецът да излезе още сега – ще го късам парче по парче. Плюя на законите на държавата“. Това каза пред bTV Милка Георгиева - баба на убитата 6-годишна Кристин от Сотиря.

Още по темата

Момиченцето бе убито преди три години. За тежкото престъплението е осъден 24-годишният Мартин Трифонов. Той излежава доживотната си присъда в Бургаския затвор.

При пълни самопризнания съдът беше длъжен да намали с 1/3 присъдата му. След трагедията с момичето обаче последваха протести и беше направена поправка в Наказателния кодекс. Трифонов получи доживотен затвор без право на замяна. ВКС обаче промени присъдата на доживотен затвор.

Бабата на убитото дете не може да приеме последната присъда за справедлива.

„Те просто му дадоха една доживотна, след която може да излезе след 20 г. Това са страховете, с които живея цели 3 г. Не съм само аз. Не съм го направила тоя закон с моите близки, познати и приятели, които тръгнахме от град Сливен за промяната. Това са много семейства, които са пострадали, които нямат адекватни присъди с техните убийци например. Те винаги са с деменция, винаги не помнят“, каза Милка Георгиева.

Обясни, че за убиеца на нейната внучка държавата се грижи по-добре, отколкото за близките на детето: „Той изглежда добре, защото работят психолози с него, защото той е героят на България, убил невръстно дете, а при нас никой не е дошъл дори да ни попита как сме“, каза още тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
14
 
! Отговори
.. преди 1 година
Аз съм ЗА смъртно наказание да се прилага в подобни случай . Нищо хубаво не може да очакваш от подобен п***р***3ит
14
0
 
10
 
! Отговори
съд преди 1 година
Така трябва,щом няма съд има око за око зъб за зъб!!!На нейно място и аз щях да го режа тоя парче по парче окачен на някоя круша да виси докато го режа.
13
0
 
29
 
! Отговори
Прокурора на Пелишат преди 1 година
Казвам на всички ясно в т.ч. и на близките на убитото дете България НЕ Е правова държава,НЕ Е била и НЯМА и да бъде! Мир на праха на ангелчето!
12
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
защо като бяхте две години на власт, НЕ затегнахте малко законите... и за пяните и дрогирани по-пътя, и за убийците.... А две години ни занимавате с този Гешев ----///----- Хахаха :)))) кой е бил две години на власт?
11
26
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Я се връщайте обратно в Индия и не ни занимавайте с вашия първобитен животец.
10
2
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А бТВ ще ми правят репортажи с този иZрод колко бил съжалявал, какви са тези изпростели медии да дават изобщо трибуна на такива психопати. За такива изродi само смърт или на площада и хората да го замерят с камъни *** в бавни мъки.
9
2
 
34
 
! Отговори
бг преди 1 година
изцло поддържам бабата на момиченцето и съм за врщне на смъртното наказание -смърт за смърт ичрез обесване или отсичане на главата по шериата
8
9
 
12
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 година
Защото никой не смее да пипа докторите, които по сегашните закони могат да те убият безнаказано. А Борисов им подари този закон, за да го пазят него и за да му елиминират политическите противници, когато се наложи. И това не е пропаганда, а факт.
7
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какъв е тоя, бе? Да изнасили 6 годишно дете и да го убие? Такива гнусни същества има в нашата България... Страшно е.
6
5
 
19
 
! Отговори
Киро преди 1 година
До Сата НАТО И Киро лъжеца не е цвете за мирисане, така че спри с тази пропаганда. Особднно на гърба на тази трагедия? А защо като бяхте две години на власт, НЕ затегнахте малко законите... и за пяните и дрогирани по-пътя, и за убийците.... А две години ни занимавате с този Гешев. Защо русата нимфа от ДБ НЕ направи нищо по-въпроса?
5
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ВКС да се реформира, нужни са нови съдии.
4
15
 
28
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 година
Само да припомня - момиченцето умря в линейката, в ръцете на баба си, докато докторът, отказал да оказва помощ, се е возил на седалката до шофьора. Това беше по времето, когато Боко Банкянския идйиод подари на докторите закон, обявяващ ги за безгрешни, неприкосновени и безнаказани. За което после му се отплатиха по време на "пандемията".
3
0
 
6
 
! Отговори
Ромски романси преди 1 година
Удриии гилииин, тва не е наща крава!
2
8
 
3
 
! Отговори
ХХЛ преди 1 година
От доматите рома ли са?
1
27
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
'Плюя на законите на държавата' --- затуй сме на това дередже