Откриха 42 мигранти в камион край Нова Загора

Водачът е българин, задържан е
Обновена: 30 ное 2022 14:28 | 30 ное 2022 14:28, Петя Славова
15
Откриха 42 мигранти в камион край Нова Загора
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Четиридесет и двама чужди граждани без документи са установени в товарен автомобил при проверка на полицейски служители, съобщиха от Областната дирекция на МВР – Сливен.

Още по темата

Товарният автомобил с пловдивска регистрация е спрян за проверка късно през нощта в новозагорското село Караново. На място е изпратена дежурна оперативна група, предава БТА.

Водачът на автомобила, който е български гражданин, е задържан на място. Той е отведен в районното управление в Нова Загора и остава в ареста с полицейска мярка за 24 часа. Образувано е досъдебно производство. Всички чужди граждани ще бъдат извозени и настанени в Центъра за временно настаняване на чужденци в град Любимец.

Това е поредният случай с установени нелегални мигранти на територията на страната. Тази сутрин от МВР, че при проведена вчера специализирана операция на отдел "Противодействие на незаконната миграция" в Гранична полиция в София са задържани 11 незаконни мигранти от Сирия в апартамент в ж.к. "Люлин". Арестувани са двама мъже от Бяла Слатина.

Вчера полицията задържа микробус със старозагорска регистрация на Подбалканския път при карловското село Кърнаре с 23-ма мигранти, съобщи говорителят на областната дирекция на МВР Анелия Влакхинова. По думите ѝ е арестуван шофьорът на микробуса, който е български гражданин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: полициямигранти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
3
 
! Отговори
Факт преди 1 година
Мони с БМВ там ли беше?
10
1
 
7
 
! Отговори
циганина преди 1 година
Ако започнат да скопяват каналдйиите и мигрантите не мислите ли, че никой няма да поиска да минава незаконно границата ни?
9
2
 
9
 
! Отговори
провинция преди 1 година
Скопете трафиканта да се не въдят.
8
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да им се даде......по едно оловно топче в главите и да се върнат обратно в мангалията им.
7
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
всеки ден, майко льо, всеки ден на талази пристигат а нашите спят. От няколко месеца се разправя за сериозен проблем и до сега онези толупи не са си мръднали пръста. 240 търтея живеещи само за заплата.
6
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Днес е по добре от вчера. Открити край Ст. Загора. Вчера ги открили в Люлин - София.
5
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
дo 1 Нека си въртят бизнеса. Той е може би най-доброто което можем да дадем на западна Европа- мигранти от изтока. Цяла западна Европа да се напълни с тия.
4
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жалко, че не откриха нито един на границата!
3
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не трябваше да ги откриват
2
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В село Карануу (така му викат) българи нема. Кво да хвант там? Учени? Ония ден тонове трепщва, преди това оръжия ... Тук, дето ми се правят на гангстери, разни софийски рапври, дадойдат в сливенско, да им пикажа леджит генгста. Че и с коли за по 150-200 бона всичките ... Лични, не реквизит, нает от Балкан Ауро
1
1
 
25
 
! Отговори
Ужас преди 1 година
Изобщо пазили някой границата или въртят бизнес?!