Заловиха над 33 000 "маркови" шампоана на ГКПП "Дунав мост" 2

Стоката е установена при проверка на товарен автомобил.
31 мар 2023 18:27, Красимир Ангелов
9
Заловиха над 33 000 "маркови" шампоана на ГКПП "Дунав мост" 2
Снимка: Агенция "Митници"

Над 33 000 „маркови“ шампоана задържаха митническите служители на граничен контролно-пропускателен пункт (ГКПП) "Дунав мост" 2 Видин – Калафат, съобщиха от Агенция "Митници".

Шампоаните са установени при проверка на товарен автомобил, пътуващ за Западна Европа. Инспекторите установяват, че за част от превозваната стока - шампоани, има основателни съмнения за неправомерно използване на защитена търговска марка в нарушение на Регламент (ЕС) №608/2013.

Общото количество открити и задържани шампоани е 33 120 броя в 20 палета. За случая предстои уведомяване на притежателите на съответната търговска марка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Обективен преди 1 година
На страница 29 от каталога на Кауфланд от 03.04. ги има на промоция - Хед енд шолдърс на цена 18,45 за два броя. Редовната е 36,90 за два броя.Ужас ,ако са тия хванатите,ще им пропадне промоцията.
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И сега как да сме сигурни, че и шампоаните в търговската мрежа не са менте ? Това все пак е продукт, който се слага върху тялото и е опасно.
3
0
 
13
 
! Отговори
Опитал и видял преди 1 година
Шампоан за източна и западна Европа нямат нищо общо, освен в опаковката. Същото е и с парфюмите, същото е и с храната, същото е и с марковите дрехи от ултра луксозните молове. Продават некачествени взети...от някъде. Ако търсите качество - сменете държавата.
2
1
 
6
 
! Отговори
Ядрен вампир Z преди 1 година
Оригиналните шампоани са същите само че по скъпи.
1
1
 
7
 
! Отговори
да разлаем кучетата преди 1 година
Класически схема. Докато даваха пресконференция и правеха снимки, митничарите забравиха да проверят внимателно и пуснаха да мине нещо друго, много по-опасно и по-скъпо от марковите шампоани.