Задържаха полицай, заплашвал с убийство бившата и дъщеря си

Разпоредено е дисциплинарно производство
13
Задържаха полицай, заплашвал с убийство бившата и дъщеря си
Снимка: БГНЕС

Служител на полицейското управление в Сандански е задържан за 24 часа в предварителния арест. Срещу него е подаден сигнал, че е отправял закани за убийство към бившата си съпруга и дъщеря си, съобщи БНР.

Директорът на ОДМВР в Благоевград Георги Кандев е разпоредил дисциплинарно производство по случая, става ясно от информация на МВР.

Образувано  е досъдебно производство за извършено престъпление  по чл.144 от Наказателния кодекс, като разследването е под ръководството на Районна прокуратура-Благоевград.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Мъжът ми работеше в МВР. Обиждана бях у дома и навън, била съм наранявана душевно и физически до посиняване. Издъни се и го принудиха да напусне. Сега работи друга работа. Развивах се, шеф съм на фирма, отмъщавам му психически всеки ден. Сега не си позволява да ми посяга или да ме тормози, защото съм самостоятелна, пораснала и силна. Комплексарите мачкат само по- слабите по- страхливите.
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Полицаите са една друга порода. Доказано е, че хората които ги влече тази професия имат глад за власт над другите, комплекси и хиляди патологии. Малка част от тях действително имат желание да се борят с престъпността
9
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Всеки ден по 7-8 убити.Сигурно сме на първо място в света.И във войната има по- малко жертви.
8
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Повечето влизат в полицията за привилвгии и пеитежаване на оръжие - безплатно и законно, ковто да употребяват за техни прищевки.
7
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
А когато се оплакваме от ромейски терор,полицията мълчи!
6
1
 
18
 
! Отговори
Ангелина преди 8 месеца
Ако се направи едно обективно разследване и проучване ,ще се установи ,че над 90% от работещите в структурата на МВР - "мъже" и "Жени" са насилници под една или друга форма по природа. Такива много бързо се самозабравят придобивайки власт и ресурси, за да осъществяват агресията си , използвайки служебното си положение.Това важи и за служителите на останалите институции и за това насилието в различните му проявления се е превърнало в норма на поведение и се защитават насилниците ,а не жертвите.
5
0
 
14
 
! Отговори
баба мара преди 8 месеца
и как е станал полицаи с каква психооценка как индииците получават шоф книжки
4
1
 
13
 
! Отговори
До 4 преди 8 месеца
Годишно в БГ има 100 предумишлени убийства и хиляди сигнали в МВР. Всъщност ние сме на дъното на класациите по престъпления. Обаче медиите си имат дневен ред за прокарване.
3
5
 
20
 
! Отговори
Ром"с преди 8 месеца
Абе какво стана с тази наша държава..за 10 дни все едно ,че живеея в друга България..всеки ден кой бил жена си,кой бил любовницата си,кой заплашил жена..а досега това го нямаше ли ? Таквоз чуство имам,че има заповед "отгоре" всички медии да пишат за това..за да се приеме Истанбулската конвенция..ил греша ? Държавата да си гледа добре работа,ама те между себе си ще се "изядат" и какви обиди трескат като каруцари в парламента,че дори и аз не ги използвам..абе убава работа,ама made in Bulgaria
2
2
 
20
 
! Отговори
Елементарно Уотсън преди 8 месеца
Щом е служител на МВР му е простено. То МВР-то си е мафия и всеки там е човек на някого.
1
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Браво. Подпукаха ги, въпреки съпротивата на възраждане.