17-годишен в ареста, в дома му кока, трева, екстази...

Днес съдът ще гледа мярката му
10 авг 2023 11:13, Александър Попов
11
17-годишен в ареста, в дома му кока, трева, екстази...
Снимка: БГНЕС

17-годишен младеж от Варна е привлечен към наказателна отговорност за държане с цел разпространение на наркотици. С постановление на наблюдаващия случая прокурор от Окръжната прокуратура в града момчето е задържано за срок до 48 часа с оглед довеждането му в съда за определяне на мярка за неотклонение.

На 8 август, в хода на специализирани действия на служители от ОД на МВР – Варна, били претърсени жилището на младежа и избено помещение, използвано от него. Намерени и иззети били 220 грама марихуана, 119 грама таблетки екстази, 9 грама кокаин и малко количество амфетамин.

Предстои искането за налагане на най-тежката мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо 17-годишния да бъде разгледано от Окръжния съд днес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
В крайна сметка преди 8 месеца
Било е кока-кола,тревата била за домашния любимец,а той изпаднал в екстаз от факта,че домашния любимец пие и кока-кола:)
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Взели сте между 5 и 10к оборот.
6
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Евала, оправен младеж. Не чака на мама и тати.
5
0
 
1
 
! Отговори
не са ли открили преди 8 месеца
още порно, райски газ . татуси имал ли е . на кой е човек брадата или ланчето от люлин . в другата му къща има ли кюлчета злато . 3 години ли са го подслушвали . Да го възпитат .
4
0
 
15
 
! Отговори
Бушони бол преди 8 месеца
Той на 17 години сигурно сам ги произвежда и сам внася коката от колумбия нали.....хаха. За 33 години демокрация се убедих в едно нещо - няма голямо престъпление без участието на полицай, политик или друг държавен служител от високо ниво.
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Има си зрънца,а като гледам все повече стават,не искат да работят и налитат на лесна бърза печалба.То ако ставаше така,всички щяхме да разпространяваме дрога бе!Не от всеки става тарикат обаче!
2
0
 
6
 
! Отговори
Нищо не разбирате преди 8 месеца
Това са Учебни помагала за химия11 клас
1
0
 
3
 
! Отговори
това е преди 8 месеца
търговец , да му вземат колите и всичко . и за къро и галев да работи какво от това . до училищата продава , а спортистите шофери виновни, че изглеждат не както бойко, вежди и пълните прависти и доктори . Заблудата е съвсем явна , а закон има вече .