Запалиха лек автомобил на паркинг в Силистра

Колата вероятно е била залята със запалителна течност
29 яну 2024 12:42, Красимир Ангелов
7
Запалиха лек автомобил на паркинг в Силистра
Снимка: БГНЕС

Сигнал за пожар в лек автомобил е подаден в Районното управление на полицията в Силистра на 28 януари, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Превозното средство се намирало на паркинг пред жилищен блок в крайдунавския град. Изгорели са двигателен отсек, предно стъкло, броня, калник и гума, засегнат е и съседен автомобил. Пожарът е загасен от екип на Районна служба "Пожарна безопасност и защита на населението" - Силистра.

Според първоначалните данни неизвестно към момента лице е обляло със запалителна течност колата, след което я е запалило.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Социализмът в сИЛИСТРА не прощава!!
3
1
 
3
 
! Отговори
до 3 преди 2 месеца
и ти какво искаш да кажеш , че кмета трябва да ходи и гаси - гербаджийски sapol...той щот стария кмет от герб , много работа свърши , за 12 год . какво има построено в Силистра , бе ...освен че Маджо и приближени на Стаматов лапаха от поръчки ? И да знаеш хората в Силистра гласуваха против Герб , а не за Сабанов , писна им гербавите кражби , Сабанов може да е всякакъв , но пак е по малката беда , отколкото герб.
2
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Силистра е изтърван град отдавна. Особенно с този новия кмет..
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Хе,кви лъжи ,Путин ако е искал до сега да го е направил,а не по Европа а по НАТО ,голям феик са тия генерали ,имена има ли)