Психично болен мъж уби майка си в София

Жертвата има прободни рани и е починала от кръвоизлив
58
 Психично болен мъж уби майка си в София
Снимка: Pixabay

Психично болен е убил 94-годишната си майка с нож в София. Престъплението е станало в столичния кв. "Надежда". Мъжът е на около 50 години, съобщи „24 часа“.

Двамата живеели заедно. Не е ясна причината за убийството на 94-годишната жена. Тя има прободни рани и е починала от кръвоизлив.

Мъжът, който страдал от параноидна шизофрения, е арестуван. Той многократно е бил лекуван. Ще се проверява дали не е спрял лечението си.

В момента на място се извършва оглед.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още по темата: убийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
1
 
4
 
! Отговори
До 48 - Беше грешка преди 3 месеца
това, че престанаха да ги водят на отчет в психодиспансерите. Ако премахнат и запрещението, ще настъпи адска бъркотия. Човек с психично отклонение ще има право да подписва документи без знанието и одобрението на настойник, ще могат да продават наследените си имоти за по 20 лв например и ще бъде невъзможно после това да се оспори. Или ще се венчават по десетина пъти, забравяйки да кажат, че вече имат и други църковни бракове и т.н.
43
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Карчопелев - Трай, не думай! Не знам дали си чувал, но някакъв доктор Гълъбов навремето е ръководил медицинския екип, който е поддържал състоянието на мумията в Мавзолея. За тази си дейност е получил титлата "академик". И впоследствие цялата му рода следва медицина. Затова са толкова много и така добре поставени медиците с фамилно име Гълъбови, като Цветослава. Кой от тях колко е кадърен не знам, защото повечето не ги познавам лично. Но имай едно наум, когато контактуваш с някого от тях.
42
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Кой му дреме за психо болни. Нема ли кеш, нема лек, а те определено нямат кеш.
41
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Продължение...Но много често болните, като видят, че са "добре", спират лекарствата и.. Още повече, че от тези лекарства много се пълнее и практически спират либидото, съответно потентността. Вината на психиатрите е: Ама не може тези болни постоянно да са в болница! Те все пак имат права!..Махнаха воденето на отчет в психодиспансерите, сега искат да махат и запрещението. Единственото решение е дългосрочно лечение в центрове за настаняване семеен тип. Защото не знаеш кога какво може да им щукне..
40
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Шизофренията не се лекува! Цял живот болният е на поддържаща терапия, с лекарства, които се броят на пръсти, и са едни и същи и в България, и в Германия, и в САЩ и навсякъде. Други няма. И терапията я работи, я не! Може болестта да е наследствена, но не е задължително! Страшно е да имаш такъв болен близък! Просто болнитее смесват реални неща с нереални и става ад под небето. Принудителното лечение просто е задължително! Когато лекарствата работят, човекът изглежда съвсем нормален и не му личи!
39
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 45 За съжаление, такава болест понякога бива следствие от силен удар по главата. Знам два такива случая. Затова се възмущавам толкова, когато прочета в криминалната хроника за побоища, нанесени от човек от онзи етнос. При тях е традиция когато съборят противника си на земята да скачат върху него и най-често скачат върху главата му.
38
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
до 40, колко да е рядко заболяване, като наркотиците често я отключват, а наркомани бол?
37
2
 
23
 
! Отговори
Какво се оказа? преди 3 месеца
Мъжът не е на 50, а на 59 г. и е ПОД ПЪЛНО ЗАПРЕЩЕНИЕ !!! Кой е допуснал за него да се грижи толкова възрастна жена? И относно нея сведенията са неточни - тя не му е майка, а леля и не е на 94, а на 96 г. Убил я е с ножица, това е някакъв кошмар. Кой решава къде и с кого да живее човек, поставен под пълно запрещение? Има ли служебно задължени лица, които да наблюдават такива случаи?
36
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Едно време психарите бяха по лудниците. Сега са по улиците и трепят кой им щукне. После квичете срещу соца, който беше с класи по-развито общество и държава.
35
3
 
8
 
! Отговори
Лекари спите или преди 3 месеца
Шизофренията е много рядко заболяване, полицията изкарват всички шизита без да специалисти, МВР какво не ви е наред, защо унищожавате Българи!?
34
3
 
10
 
! Отговори
от БАН преди 3 месеца
Всеки ден по 10-20 убийства на всички фронтове. Ухх, добре че се освободихме от бай Тошовото робство.
33
2
 
6
 
! Отговори
МВР кажете си преди 3 месеца
Това с параноята го прави полицията, узверели са да контролират хора, да ги дрязнят докато направят престъпление!
32
6
 
15
 
! Отговори
Роза преди 3 месеца
Това заболяване най-често е наследствено и си остава до смъртта.Когато тези хора нямат пристъп,не се различават от всички останали.Заболяването е на цикли и това създава трудности да се създаде закон,с който да се ограничат гражданските права на такива хора.Същите проблеми има и други страни,не само в БГ.С други думи-това е проблем,който няма скоро да намери разрешение!
31
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
А защо я е утрепал :)))
30
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Електора на ОПГ пп-дб-дпс достига нови висини
29
10
 
7
 
! Отговори
Нане преди 3 месеца
Бас ловим, че тоя е един от избиратвлите на пепедебейците... Те всичките не са наред с главите... ===)))
28
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Вманиачен усърден подател на порно съдържание във фактибг, днесбг.
27
8
 
8
 
! Отговори
Бай Иван преди 3 месеца
Нормален ден в светлата демокрация ;) !!!
26
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Колко психопати се разхождат на свобода без потвърдена диагноза по улиците, а вие сте се захванали с тези които на лист ги пише че са с диагноза и си пият хапчетата.Ама нали сте тарикати трябва да си имате бушони и гръб, който да ви пази докато вие си правите далаверите.
25
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ха сега, тук пише че е убил майка си, на други места пише че е убил леля си??? Не че има особено значение все пак убитата му е много близка, но не е лошо да проверявате преди да пишете.