Простреляното 2-годишно дете е в тежко състояние

То беше докарано с хеликоптер в "Пирогов"
14 апр 2024 11:24, Петър Бойчев
32
Простреляното 2-годишно дете е в тежко състояние
Снимка БГНЕС

2-годишното дете, простреляно в главата с въздушна пушка във Враца, е в критично състояние. То е настанено в реанимацията на "Пирогов" за интензивно лечение и активно наблюдение. От най-голямата спешна болница у нас, където бебето беше докарано с хеликоптер, посочиха, че е направена неврохирургична обработка на нараняването му. Детето остава на апаратна вентилация.

Дете е простреляно в главата с въздушна пушка в Шуменско

Припомняме, че инцидентът станал по време на игра на малчугани в квартал „Кулата” във Враца. 12-годишно момче неволно е съборило пневматичната пушка и възпроизвело изстрел. То е брат на майката на пострадалото дете. От МВР потвърдиха за случая за NOVA.

Пострадалото дете беше транспортирано с военен хеликоптер към болница в София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от Крими
97 жертви на катастрофи от началото на годината
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ЕЛЕМЕНТАРНИЯТ АНАЛИЗ НА ЖУР-ТВОРЕНИЯТА ПОКАЗА "ШУМЕН" Е ДРУГ СЛУЧАЙ И НЕ Е "ВРАЦА" - ПОТВЪРДИ СЕ ОТ САЙТОВЕ НА ДРУГИ КАБЕЛАРКИ... НО МЕ ИНТЕРЕСУВА НА 112 ЛИ СЕ ПОРЪЧВА ХЕЛИКОПТЕР ДО ПИРОГОВ, ЧЕ ДА НЕ ГУБЯ ВРЕМЕ, КАТ МИ СЕ НАЛОЖИ??...
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
нашите хелиПоктери могат времнно и то само от полет до полет да се оборудват с ранени и болни пациенти
23
0
 
7
 
! Отговори
Алекс преди 2 седмици
Преди време се би тупана,че вече разполагаме с медицински хеликоптер.От снимката се вижда,че пак военен хеликоптер е извършил полета.Къде е медицинския?
22
0
 
4
 
! Отговори
Рене преди 2 седмици
Ама че глупоссти!
21
0
 
19
 
! Отговори
Така преди 2 седмици
На здравно осигурените им искат доплащане в хиляди, а на здравно неосигурените халал. Това е голяма демокрация. Извода е ясен. Ще плащам колкото е възможно по малко за осигуряване.
20
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
И какво е виновно малкото дете че така гадно се коментира нещастието му? Утре, когато заепоксидиланите с Ц200, ГерПър ни заръфат с ромите ще бъдем в един батак и мрак.
19
0
 
8
 
! Отговори
До 17 преди 2 седмици
Пристигна единият медицински хеликоптер .Питай Главчев защо не го използва.
18
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Майката тази година е 6ти клас, повтаря за 3ти път. Бабата трябвало да е абитуриент, ама се провалила на матурите, за разлика от дядото, който успешно завършва 8ми клас! Пра бабата и пра дядото са много ядосани от случката, от затвора се обадили имали юбилей стават на 30 и вече 10 години в затвора.
17
0
 
18
 
! Отговори
На здравно преди 2 седмици
Осигурен българин във ВМА искаха 6000 лв.за мозъчна операция.
16
3
 
12
 
! Отговори
ПП и ДБ преди 2 седмици
Докарано отново с военен хеликоптер, а не с новозакупените от Кирил Петков шумно обявен спасителни хеликоптери. Очевидно е, че подозренията, че тези малки хеликоптерчета, купени от правителството на ПП о ДБ са абсолютно негодни за спасяване на хора!
15
2
 
13
 
! Отговори
Главчев се преди 2 седмици
Грижи за електората на ГЕРБ.Все пак идват избори.
14
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Плащахме за медицински хеликоптери, къде са!
13
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До 13 Аба да ба! Оатавай ги сами да са ... Редуцират :)
12
0
 
19
 
! Отговори
Къде са преди 2 седмици
Социалните служби?Деца,оставени без контрол и стотици хиляди лева от държавния бюджет за това безразсъдно деяние.
11
0
 
23
 
! Отговори
Обективен преди 2 седмици
Ами по ТВ дадона снимка на къщата - по-скоро някаква конюшня в която живеят ромите а ламарината на портата беше надупчена от сачми. Явно стрелбата си е била традиция при цингaaньорите.
10
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До АЗ, прочетох го поне 7 пъти и не можах да разбера къде греша:) Завършила съм география и смея да твърдя, че доста добре познавам картата на страната.....но това истински ме озадачи :) Потресаващо е колко е скъпо когато са необразовани журналистите. Чудя се как уцелиха Иран, а не казаха Ирак, примерно :)
9
1
 
10
 
! Отговори
Радослав преди 2 седмици
Нямаше ли една герберокадъна министър на нещо си от него регион която като си спука костица и Боко и прати фърколет да я пренесат до министерската болница? Да не е нещо брадчетка на пострадалото Джери?
8
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Поредната *** драма със солидни държавни ресурси... Вертолет, лекари, мозъчни операции и то за безотговорни здравно не осигурени родители, които освен това до последно са лъгали лекарите , че детето е паднало от стола, вместо веднага да кажат какво е станало..
7
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
То журналистите като другите във власта и институциите . Без Отговорност , но на твърди доходи
6
0
 
39
 
! Отговори
Радослав преди 2 седмици
Някоя джурналя няма ли да си заработи поне един път заплатата като хората и да отиде в министерството на здравеопазването и да пита: защо за ромулче чийто родители са без нито един ден трудов стаж държавата намира стотици хиляди левове за транспорт с хеликоптер, екипи, болници и тн, а за децата на данъкоплатците за операция се налагат ДМС кампании и тн.? Нещо безполезните джангоджурналя?