Простреляното 2-годишно дете е в тежко състояние

То беше докарано с хеликоптер в "Пирогов"
14 апр 2024 11:24, Петър Бойчев
32
Простреляното 2-годишно дете е в тежко състояние
Снимка БГНЕС

2-годишното дете, простреляно в главата с въздушна пушка във Враца, е в критично състояние. То е настанено в реанимацията на "Пирогов" за интензивно лечение и активно наблюдение. От най-голямата спешна болница у нас, където бебето беше докарано с хеликоптер, посочиха, че е направена неврохирургична обработка на нараняването му. Детето остава на апаратна вентилация.

Дете е простреляно в главата с въздушна пушка в Шуменско

Припомняме, че инцидентът станал по време на игра на малчугани в квартал „Кулата” във Враца. 12-годишно момче неволно е съборило пневматичната пушка и възпроизвело изстрел. То е брат на майката на пострадалото дете. От МВР потвърдиха за случая за NOVA.

Пострадалото дете беше транспортирано с военен хеликоптер към болница в София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
45
 
! Отговори
Британски учЕн преди 1 месец
12 годишното момче-стрелец е брат на майката на простреляното дете, демек 12г. вуйчо простелял племенника си в главата. Повече не ни занивайте с културните особенности на това ромелско племе.
4
0
 
28
 
! Отговори
АЗ преди 1 месец
От ДНЕС.БГ май още не сте изтрезняли от снощи.....?! Къде е Враца , къде Шумен !
3
1
 
40
 
! Отговори
Радослав преди 1 месец
Колко милиона лева трябва да потроши държавата за спасението на отрочето на социално слабо престъпници и бъдещ ТЕЛК-аджия, ало измамник, обирджия на баби и тн? Затова харесвам американската система, проверяват дали имаш застраховка и ако нямаш те хвърлят навън и се спасявай сам! А в цоциална България ромчето получава транспорт с хеликоптер докато гражданите събират капачки за 1 линейка! Направо новият НС да сменя името на България на Ромуландия!
2
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"12-годишно момче неволно е съборило пневматичната пушка и възпроизвело изстрел." това е такава глупост, че нямам думи...
1
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"годишното дете, простреляно в главата с въздушна пушка във Враца" "Дете е простреляно в главата с въздушна пушка в Шуменско" От кога Враца е в Шуменско ???