Борисов да върне ГЕРБ в НС, демокрацията страда!

Призивът дойде от шефа на групата на социалистите и демократите в ЕП
Обновена: 4 юли 2013 12:25 | 4 юли 2013 12:25, Елка Василева
144
Борисов да върне ГЕРБ в НС, демокрацията страда!
Снимка: БТА

Председателят на групата на социалистите и демократите в Европейския парламент Ханес Свобода призова ГЕРБ да се върне в парламента, съобщи пресслужбата на парламентарната група.

"Бойко Борисов трябва да върне ГЕРБ в парламента. Бойкотирането на Народното събрание демонстрира липса на ангажираност към демокрацията", заявява Свобода.

Той изразява очакване, че групата на Европейската народна партия /ЕНП/ в Европарламента, в която влиза ГЕРБ, "ще подкрепи това искане и ще насърчи депутатите от ГЕРБ да поемат по-сериозно отговорността, която им е възложил българският народ."

"Новото правителство направи грешки, които трябваше да коригира, но за една функционираща политическа система както правителството, така и опозицията трябва да търсят конструктивен диалог", добавя Свобода.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
12
 
19
 
! Отговори
eeha преди 10 години
тоя *** да настоява за ОСТАВКА на псевдо-правителството, вместо да дава съвет на ГЕРБ!
32
11
 
12
 
! Отговори
borokaro преди 10 години
И е крайно време всички парламентарно представени партии да си подадат ръка и да започнат да работят за благото на този народ!!!Защото има кадърни хора и в ГЕРБ и в БСП и в ДПС и в АТАКА!!!ТОВА Е ПЪТЯ - ОБЕДИНЕНИЕ!!!
31
8
 
18
 
! Отговори
Варна преди 10 години
Никво връщане, ще се огънат...Болния играе игра, знае че няма шанс за следващия парламент и ще врътне номер след месец два. пропаганда е това братя не вервайте :)
30
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Връщането на ГЕРБ в Парламента е равносилно на признаване, че назначаването на Пеевски за шеф на НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТне е кой-знае какво прегрешение. Случва се, демек.ОСТАВКА БЕ *** ***!
29
8
 
8
 
! Отговори
буба преди 10 години
Голям майтап настана.Емо Фаса преди няколко дни открива обекти и реже лентички в Етрополе.Уж беше изгонен от ГЕРБ а нашия замества Бойко и реже ленти.Влезте в сайта Ботевград .сом и в секцията за Етрополе ще видите за какво става въпрос.Мафията продължава да действа
28
18
 
12
 
! Отговори
збирател преди 10 години
Бойко Борисов нищо не е разбрал от февруари и 12 май. 1. Депутатите не са негови а на избирателите. 2. Работата в екип е основното правило за успеха на България! Изисква се екипност в цялостната работа на НС. Там до сега бяхте на отбори, но НС не е стадиона в Бистрица. 3.Когато говори някой от трибуната на НС той говори на мен Избирателя, а не на други депутати! 4. Твоят успех не е мой, но и аз идкам такъв! 5. Правителството което предложи на Плевнелиев е от 18 министри от тях 13 стари Мяма ново
27
5
 
13
 
! Отговори
strephen преди 10 години
До Анонимен 13 МЕДИЙНО ПРЕЕКСПОНИРАНИ ПРОТЕСТИ ЗНАЧИ?! Я ОТИДИ ДОВЕЧЕРА ДА ПРЕБРОИШ КОЛКО ЧОВКА СА ТАМ! МЕТОДЪТ Е СЛЕДНИЯТ: НА 1 КВ. М. ПРИ СЕГАШНИЯТ ПРОТЕСТ СА ОКОЛО3 ЧОВЕКА СРЕДНО! В GOOGLE ИЗМЕРИ КВАДРАТУРАТА НА ПЛОЩАДА ПРЕД МС И НАПРАВИ ПРОСТА СМЕТКА - УМНОЖЕНИЕ! ПРЕД НС ПРОТЕСТИТЕ СА ОТДЕЛНО, КАКТО И В ГРАДОВЕТЕ! А ДА, ЗАБРАВИХ! ВИЕ ЧЕРВЕНИТЕ ЛУКОВИ КРОМИД ГЛАВИ СТЕ ЗЛЕ С МАТЕМАТИКАТА И Я ЧЕТЕТЕ КАТО ДЯВОЛА ЕВАНГЕЛИЕТО - НАОБРАТНО! НА ВСЕКИ ИЗБОР СТЕ ПЕЧЕЛИВШИ, ВЪПРЕКИ ЧЕ СТЕ СТЪПКАНИ!!
26
16
 
11
 
! Отговори
borokaro преди 10 години
Въпреки,че не съм фен на ПП Герб, моето мнение е ,че задължително Бойко Борисов и Герб трябва да се върнат в парламента,но без лицето Цветан Цветанов - виновника за лошото положение на тази партия.
25
7
 
23
 
! Отговори
Х преди 10 години
АКО ГЕРБ СЕ ВЪРНАТ ТОВА ЩЕ Е НАЙ ГОЛЯМАТА ГЛУПОСТ ИЗВЪРШЕНА ОТ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ ИЗВЪРШВАНА НЯКОГА.ВСЕ ЕДНО СЕ СЪЮЗЯВА СТАХ ПРОТИВ НАРОДА.
24
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Демокрацията страда, защото против волята на народа властта в страната беше узурпирана от комунистическо-турска шайка, подпомогната от Болен сидеров ага!
23
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
червените и турците хем не го изкат вьв властта,хем викат идва де кво чакаш.плюят а после *** кадето са плюли.ами *** бе.а сергеи кога ще се разграничи от волен като му дават власт
22
10
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да не е луд да се върне Бойко. Ако го направи , значи ги подкрепя и никога няма да гласувам за него повече. Оставка на нелигитимнотоп правителство и нови избори.
21
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До boicho.boichev.7И в момента любимата ти Льопен е със отнет имунитет за расистки изказвания.Честито,другарю!
20
12
 
25
 
! Отговори
Hulk преди 10 години
"Бойко Борисов трябва да върне ГЕРБ в парламента. Бойкотирането на Народното събрание демонстрира липса на ангажираност към демокрацията".Демокрацията беше нарушена още в деня на размисъл от комунистите и дпс .Парламент дошъл с измама как искате да работи правилно.Комунистите ще направят всичко за да се задържат на власт те са нагли и бизочливи индивиди.
19
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Много се уплашиха от АТАКА тези ***, че ще им дръпне килимчето на властта ако направят нещо лошо.
18
3
 
16
 
! Отговори
Б.Б. преди 10 години
Ко? Не!
17
7
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Когато ГЕРБ бяха мандатоносител за съставяне на правителство - червените *** и техните марионетки съвкупно блокираха работата на ГЕРБ да съставят правителство, открито завиха, че няма да ги подкрепят под каквато и да е форма! Защо го направиха? ГЕРБ е партията с най-много гласове на изборите, по правилата тя трябва да управлява сега! Затова не ги укорявайте, че не влизат в парламента. Камъните на Станишев се върнаха и се стовариха на неговата глава ! На лъжата краката винаги са къси !
16
8
 
8
 
! Отговори
boicho.boichev.7 преди 10 години
Накрая ще дойде горския.Във Франция на последните местни избори Марин льо пен и нционалния фронт печелят 46 %.
15
1
 
17
 
! Отговори
Човек преди 10 години
До РеволюционерМоите уважения ,но 4 години никога........и 4 дни са много
14
4
 
33
 
! Отговори
ААА преди 10 години
Да направят свое правителство в арлавента ГЕРБ не може, но сега да се върнат в Парламента!!!! ..... ееееее много сте нахални!