Френски министър с резерви за влизането ни в Шенген

Валс: Присъединяването на България и Румъния не е на дневен ред
Обновена: 19 сеп 2013 18:34 | 19 сеп 2013 18:32, Елка Василева
42
Френски министър с резерви за влизането ни в Шенген
Манюел Валс. Снимка: Reuters

Френският министър на вътрешните работи Манюел Валс заяви, че има сериозни резерви по отношение на присъединяването на Румъния и България към Шенген на 1 януари 2014 г. в контекста на нарастването на престъпността във Франция, в основата на която се намират престъпни групировки от Балканите, съобщава румънският вестник "Евениментул зилей", като цитира френския "Фигаро".

Валс заяви още, че присъединяването на двете страни към Шенген не е на дневен ред.

Още по темата
"Аз съм повече от резервиран, след като не бяха приети необходимите мерки за гарантите на сигурността на нашите граждани", обясни френският министър.

На въпрос как би коментирал изявленията на лидера на френската крайна десница Марин льо Пен, която заяви, че решение за присъединяването на Румъния и България към Шенген вече е взето, Влас отговори: "Марин льо Пен е некомпетентна".

Министърът добави, че "нито сега, нито на 1 януари присъединяването на двете страни ще бъде на дневен ред".
 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ама и аз не искам да съм в една територия с Франция на Оланд. Франция днес: ислямска държава, фрашкана с *** и с араби, рай за обратните, които семейно си отглеждат млади французойчета-хомосексуалистчета, некъв шантав социализъм, заради който можещите франсета бягат, и некво послушно безпомощно дървене иззад гърба на господаря САЩ към бедните сирийци. Даже и смешникът Сарко беше титан в сравнение с амебата Оланд. Аре да си умират сами, след 10 г. там няма да има франсета, само араби.
17
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ау, какви сте защитници на KLETA MAJKA BALGARIQ, когато някой реши да каже истината в очите.Все още ми е непонятно как се излъгаха да ни приемат преди 6 години в ЕС. А и след като продължаваме да сме най-корумпираната страна в Европа и нещата не са се променили ни най-малко въпреки безбройните забележки, какъв Шенген ни гони?! Прав е човекът.
16
9
 
11
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 10 години
ДА ВИ ПОПИТАМ ,българия ОСЪДИ ЛИ ОНАЗИ ФИРМА ЗА "РАБОТА В ЧУЖБИНА" , ДЕТО МИНАЛАТА ГОДИНА ИЗЛЪГА НЯКОЛКО СТОТИН *** И ГИ ИЗОСТАВИ В ЕДНА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА ,МИСЛЯ ЧЕ БЕШЕ БЕЛГИЯ ???!!! САМИ СТЕ СИ ВИНОВНИ ,ЧЕ НЕ ВИ ИСКАТ НИКЪДЕ И ВИ НЕНАВИЖДАТ !
15
3
 
14
 
! Отговори
хахахахахаха преди 10 години
КЪВ ШЕНГЕН БЕ МИРИЗМА ,ОГРАНИЧАВАШ ВЯТЪРА ,ОТ 1ВИ ЯНУАРИ ИМАМЕ ПРАВО НА РАБОТА ЩЕ ЛАПАТЕ БАХУРА ВИЕ И ЦЯЛА ЕВРОПА.КОГО ПЛАШИШ БЕ ***?????САМО РУСКИТЕ ТУРИСТИ ОГРАНИЧАВАШ С ТОЗИ ШЕНГЕН ,АМА КАТО ИМ ДАДЕТЕ ВИЗИ И ТЕ ВЛИЗАТ В БЪЛГАРИЯ С ШЕНГЕНСКА ВИЗА БЕЗ ДА ИМАТ БЪЛГАРСКА И КАКВО ????*** БАХУРА ФРЕНСКА *** ,ДЪРЖАХТЕ ЗА ТУРЦИЯ С НАГЛИЯ АМА ГРИЗНАХТЕ ДРЪВЧЕТО ПАК ШЕ ГО ГРИЗНЕТЕ КАВАЛИ НЕГРАМОТНИ ЧЕРЕН ..........
14
3
 
12
 
! Отговори
хитрата сврака с ... преди 10 години
НЕ САМО ЧЕ НЯМА ДА ВЛЕЗЕМ В ШЕНГЕН, А И ОТ ЕС БИХА НИ ИЗХВЪРЛИЛИ, АКО НЕ ДАВАХМЕ КОН ЗА КОКОШКА.
13
5
 
8
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 10 години
До художникаМанюел Валс, ако ми дойдеш на гости в България ще те черпя един *** воазие/коняк/! Да видиш, как влиза мазно у нас!!!ВЕРОЯТНО ОТ ОПИТ ЗНАЕШ ,ЧЕ ВЛИЗА МАЗНО ? Е ЗАТОВА НЕ ВИ ИСКАТ НИКЪДЕ ,ЗАЩОТО СЕ ПРАВИТЕ НА ПО-ХИТРИ ОТ ДЯВОЛА И СЕ ОПИТВАТЕ ДА ВКАРВАТЕ МАЗНО ,НО ЗА МОЯ РАДОСТ И ТВОЕ СЪЖАЛЕНИЕ ,ВКАРВАТЕ СИ ГО САМИ НА СЕБЕ СИ !!!! АЛЕС ГУТЕ МАЙН ФРОЙНД ,МИТ ФРОЙНДЛИХЕН ГРЮСЕН АУС ДОЙЧЛАНД !
12
9
 
8
 
! Отговори
ГРЕШКАТА НА ХИТЛЕР . преди 10 години
...Е ,ЧЕ ИЗОБЩО ЗАПОЧНА ВОЙНА СЪС РУСИЯ!!!КОМУНИЗМА Е НЕПРОДУКТИВНА И НЕЕФЕКТИВНА СИСТЕМА /и рано или късно рухва/ ....НО, ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО МОЖЕ Е ДА ПРАТИ ХОРАТА НА ВОЙНА, ЗАЩОТО САМО БЕДНИТЕ И ГЛАДНИТЕ ВОЮВАТ!БОГАТИТЕ НЕ ВОЮВАТ---ТЕ СИ ПЛАЩАТ , НА ДРУГИ ДА ИМ ВЪРШАТ ЧЕРНАТА И МРЪСНАТА РАБОТА /войната/!РУСИЯ И СЕГА Е БЕДНА И ГЛАДАНА , ЗАЩОТО СЪЩО Е ВИД "СОЦ-***" /по путински/!
11
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ГУРБЕТЧИЯ Не знам дали знаеш, но ако Германия, САЩ, Франция не си бяха прехвърлили производствата в Турция, сега там щяха да са още в землянки. А ние колкото си плащаме на ЕС, толкова получаваме, дори по-малко. И за твое сведение Турция никога няма да влезе в ЕС. Страна със законите на шериата какво ще прави в ЕС?
10
5
 
16
 
! Отговори
Филип32 преди 10 години
Тези ***, завоеватели, колонизатори, ни нямат за хора. Ние за тях сме само една тереторя. Преди време Хитлер беше разчистил този път за ''Барбадоса'' ( нападението към Русия) Сега става същото само, че по икономически път. Хора всичко, което се прави в Европа е срещу Русия. На тези *** лигите им текът за безкрайните находища на Русия. Помнете, че един всичките евро страни ще тръгнат на крътоносен поход към Киевска Рус!...Всъщност това е целта на запада още по наполионовото време.
9
7
 
21
 
! Отговори
Алов преди 10 години
Не ни и трябва Шенген. *** и там ще пъплят като въшки. Въобще от ЕС имаме само негативи ,а ония пръч евреина Паси даже преди плака от кеф ,че сме влезли в НАТО .Абсолютно загубени години и политика на вятъра.
8
5
 
9
 
! Отговори
Ззз преди 10 години
Че те са по зле от нас
7
3
 
6
 
! Отговори
Ники преди 10 години
надявам се да влезем на дневен ред все някога...и гранична полиция Златоград да ги пратят да броят мечките в гората Който е минал от там знае за какво говоря ....всички сме престъпници и на излизане и на влизане !
6
6
 
7
 
! Отговори
художника преди 10 години
Манюел Валс, ако ми дойдеш на гости в България ще те черпя един *** воазие/коняк/! Да видиш, как влиза мазно у нас!!!
5
10
 
14
 
! Отговори
Кубрат преди 10 години
ДО ТОГАВА ФРАНЦУЗИТЕ ДА НЕ СТЪПВАТ В НАШАТА МАЙКА БЪЛГАРИЯ !!!
4
8
 
17
 
! Отговори
Дядо Йоцо преди 10 години
Напълно е прав г-н Министъра ! Само като ни видят управниците,това е достатъчно .
3
15
 
25
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 10 години
При Съветския съюз се радвахме на братско уважение от руснаците. При Европейския такъв освен презрение и отхвърляне друго не видяхме. Чакам с нетърпение разпадането на ЕС.
2
18
 
9
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 10 години
АЗ ЛИЧНО СЕ ЧУДЯ КАК ПРИЕХА българия В ЕС ?! ДЪРЖАВА РЪКОВОДЕНА ОТ МУТРИ И МОШЕНИЦИ !!! ЧЕСТНО АЗ АКО ИМАМ НЯКАКВА ВЛАСТ НАПРАВО ЩЕ ИЗРИТАМ българия ОТ ЕС ! САМО ПРОСИ ЕВРОФОНДОВЕ И ВЛАЧИ СЪЮЗА НАДОЛУ ! НА ЕС МУ ТРЯБВАТ ПЛАТЕЖОСПОСОБНИ ДЪРЖАВИ ,А НЕ ПРОСЕЩИ ДЪРЖАВИ ПЛАЩАЩИ ЧЛ. ВНОС НАПР. 2 МЛН.,А ПОЛУЧАВАЩИ ПОМОЩИ 4 МИЛИАРДА ВСЯКА ГОДИНА ! АКО В ЕС СЕ ОСВОБОДЯТ ОТ СТЕРЕОТИПИТЕ СИ И НЕ ПРАВЯТ РАЗЛИКА МЕЖДУ ХРИСТИЯНИ И МЮСУЛМАНИ ,ТОГАВА ТУРЦИЯ БИ БИЛА ЕДИН ФИНАНСОВ ИЗТОЧНИК НА ЕС !
1
3
 
18
 
! Отговори
!@#$% преди 10 години
Най-неприятното(лично за мен) е ,че го разбирам....