В Германия започва първият процес срещу бивш президент

Кристиан Вулф е уверен, че ще бъде оправдан
Обновена: 14 ное 2013 14:04 | 14 ное 2013 13:42, Елка Василева
7
В Германия започва първият процес срещу бивш президент
Кристиан Вулф с адвокатите си. Снимка: БТА

Първият процес срещу бивш германски държавен глава започва днес. При пристигането си в съда бившият държавен глава на Германия Кристиан Вулф изрази увереност, че ще бъде оправдан, предаде ДПА.

Още по темата

"Това със сигурност е нелек ден", заяви 54-годишният Вулф в окръжния съд в Хановер. Въпреки това той е уверен, че ще успее да отговори на всички обвинения, защото винаги се е държал правилно на поста си.

Бившият президент Кристиан Вулф подаде оставка, след като прокуратурата поиска разрешение за разследване дали е получавал услуги, докато е бил начело на северната провинция Долна Саксония. Той е обвинен, че е позволил на приятел да плати хотелска сметка от 754 евро през 2008 година. Тогава Вулф е бил на мюнхенския Октоберфест със съпругата си.

Вулф отрече обвинението и отхвърли поканата да плати глоба от 20 хиляди евро, за да избегне процес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: ГерманияКристиан Вулф
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Зов преди 10 години
Германио,събуди се! Германци,осъзнайте,че сте велик народ и ако сте обединени,този потнциал който сега дреме във вас,с него можете да направите невъзможното,възможно! Оставете празните приказки за толерантност и равенство между хората,по-проницателните хора разбраха,че това не е вярно! Строшете на прах жалкия си политически модели,който служи само и единствено на еврейските интереси и хоуемете вие управлението в държавата си!!! Разберете,от вас,германци зависи,ще го има ли светъ в бъдеще!!!!!!!!
4
0
 
3
 
! Отговори
Стоян преди 10 години
Който страда за Роско Халкидически нека спи спокойно - в България такива неща не се случват. А това е само върхът на айсберга...
3
1
 
1
 
! Отговори
nik преди 10 години
tova ne e seriozno :)))))))))
2
4
 
3
 
! Отговори
уверен преди 10 години
Плевелът също е уверен, че ще бъде оправдан!
1
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Догодина и в БГ :)