Да се върнат ограниченията за българи до 2018 г.

Това искат бунтари в партията на Камерън
Обновена: 24 яну 2014 13:34 | 23 яну 2014 22:06, Петя Славова
90
Да се върнат ограниченията за българи до 2018 г.
Снимка: БТА

Британският премиер Дейвид Камерън е изправен пред нов бунт в неговата партия, пише в. "Дейли мейл".

Този пък 69 депутати от Консервативната партия настояват ограниченията върху българите и румънците, които работят във Великобритания да бъдат наново въведени. Бунтарите искат ограниченията срещу мигрантите от двете европейски страни да бъдат върнати до края на 2018 г., пише БТА.

Разбунтувалите се консерватори планират да оспорят закона за имиграцията, когато той бъде представен за ново обсъждане в Камарата на общините следващата седмица с надеждата,че ще накарат премиера да наложи строги лимити на това кой можеда влиза във Великобритания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
0
 
! Отговори
az преди 10 години
Neka gledat nashite tapi polititsi kak obizhdat balgarite ,koi anlichani palni sas mamaligi i biali kato sirene bez nikakva koltoura EI TOVA E UPRAVATA NA BALGARIA
66
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Още едно време нашите царе са го казали, прочетох го в един музей написано на стара скала - ние помагаме на нашите братя християни в Западна Европа, а те ни забравиха. Ние от край време защитаваме границите на Европа и на Християнския свят - и какво получаваме в замяна?? Не само, чене ни ценят и ни забравят, ами и са срещу нас.
65
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И Шотландия да се отдели от Англия, и Кюрдите да се отделят от Турция и ще им видим после голямото самочувствие на двете съюзници!!
64
1
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 10 години
До 8888888kakvo bilgarite nesali romi nikide negi iskat ; i zasto dasa vinovni romite interesuvay se kolko romi polucavat pomosti kolko bilgari polucavat pomosti dori nesto povece sigani i tursi sim vijdal da rabotyat na turski restoranti; marketi nesto koeto v bilgariya nemoje da stane poradi diskriminasiyta koyato y ima
63
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До лекар-пенсионерПрав си -зъболекар в Англия-4400 лири след данъците. и други примери -много.Имам суъченик инженер-13000 лв заплата.
62
3
 
5
 
! Отговори
sokrat62 преди 10 години
Верно бе, дайте да подлудим шотландците да им масажират задниците на тия англичани!!! С оръжие нема как да им помогнем ама ако идем на културен обмен със "Сто каба-гайди" ингилизите ще луднат, ще си помислят, че шотландците събират войската. Само ние и шотландците имаме гайди затова сме и братски народи, да им помогнем да го нацепят на ингилизите и кралицата!!!
61
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
kaто прочетох тази новина , така се развълнувах , че си го преместих от единия крачол в другия , англия си е подписала договора в който в който е записано , че максималния ни срок е 7 години , които изтекоха , а за да възтержествува законноста , ДОГОВОРИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВАТ , a наздраве английски *** , дано всички *** да останат при вас , вие си имате и много индийци и пакистанци , та да вършат мръсната работа , като ви таковат англичанките и да ви прочистат от кръвосмешателството
60
2
 
18
 
! Отговори
Киро бандерола преди 10 години
Тия да ми дойдат на слънчев бряг има пак да пият антифриз и лавандулов спирт, па да си мислят че е водка. Ех на батко розовобузите прасенца.
59
1
 
9
 
! Отговори
Деси преди 10 години
Баси и цъклюна
58
1
 
12
 
! Отговори
йордан преди 10 години
До sokrat62 абсолютно сте прав, винаги (вижте историята) англосаксонците са били против славяните защото се страхуват от тях, защото не сме като индийци пакистанци ,или африканци , и системата .. да ловиш маймуни с бляскави дрънкулки при нас не важи, но като толкова са ни учили на демокрацич , и интеграция да ги видим след като са създали ЕС , ДА НИ ПОКАЖАТ КОН БОБ ЯДЕ ЛИ? а не да се държат като насрал се лорд в черквата
57
1
 
30
 
! Отговори
sokrat62 преди 10 години
Пак ли тая стерилизирана консерва ни заплашва??!!! Абе , умрел некой да се вайка за тъпите ви спаружени ***, гушкайте се там с индиици и африканци и спрете да се занимавате с българите, че ще вземем да ви телепортираме Волен да ви замеря с коркени тапи от българско вино!!!!!
56
1
 
12
 
! Отговори
Шаран -БГ преди 10 години
Ограничения за българи и румънци до 2080 година найдобре. А те, тъпите, нека се натискат за Европата! От техтния ЕЛИТ кой какво може нека да краде, за да си имат и те лордове, графове ...абе благородници. Ние с прости селяни не разговаряме казва сър Каомерън! То "сър" нали от там идва от н*н, от ***.. абе неща подобно ...
55
0
 
20
 
! Отговори
щирлиц преди 10 години
"Забранено за англичани и западноевропейци"-подходящо приветствие на българската граница.Кучетата няма да обиждаме.
54
0
 
20
 
! Отговори
421 преди 10 години
Ау, аман! Стига с тия глупости! Много важно г-н Никой от страна Никоя какво бил казал. Давайте сами да се измъкваме от батака, пък кой каквото си иска да говори.
53
0
 
25
 
! Отговори
Хаха преди 10 години
Само се чудят как да разсейват обществото :). Те Шотландците ще им видят сметката като обявят независимост. Ще има после ред сълзи, ред сополи. Ние сме им най-малкият проблем на тези. Винаги са били крадливи и надути. Кой ще им бачка гадната работа? Само прах в очите и дрънканици.
52
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да се въведат ограничения за пияните британци пятото в Слънчев бряг !!!
51
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя прилича на гей!
50
5
 
32
 
! Отговори
лекар-пенсионер преди 10 години
В България никога няма да има достойни заплати и доходи. Този подход е още от 1944 г. та до днес. Указанията на Сталин са да се мачкат с ниски доходи народната интелигенция-учители, лекари , инженери, всички с висше образование. Нашите мандраджии с удоволствие го изпълняват . Спомням си аз получавах заплата през 70-те години 105лв. , а хамалите по 300 лв.Сега същите идеолози ги назначиха за капиталисти от БСП-ДС и според тях най добре е ако може да работим без пари. Това е истината.
49
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това му се вика блъфиране!България е централен светофар на стоки,търговия и ресурси на ЕС ,но тая 10 глуха ще ни слага бариера за нещо.С две думи когато се правят на повече ЕС ци си просят мита,акцизи ,такси ...
48
3
 
65
 
! Отговори
да ви ибъ ЕС преди 10 години
Абе писнахте ми вече с тия ваши простотиииии...Да ви ИБЪ евро саюза.Айде стига вече унижения-само глоби,комисии,експерти,ценности,интеграции,права на гейове и педофили,щастливи кокошки и много още простотииииии.Мразя комунистите,ама тия от Брюксел и най вече от Лондон ги надминаха по дебелоочие и лицемерност....направиха ни по-черни и от дявола... Затова ли ни беше Евро Саюза--да ни мачкат по-яко от преди...*** и демокрацията,*** и правата човешки,*** и европейските ценности....