За 3 г. – 30 насилени жени от мними таксиджии в Брюксел

Разследващите предполагат, че насилниците са четирима
12 фев 2014 21:38,
29
За 3 г. – 30 насилени жени от мними таксиджии в Брюксел
Снимка: Reuters

Поне 30 млади жени са били изнасилени в Брюксел от 2011 г. насам от мними шофьори на такси, съобщи местната прокуратура, цитирана от БТА.

В последните години полицията е открила няколко разследвания, но след като данните излезли в медиите, през последните дни завалели нови жалби.

Предполага се, че извършителите са поне четирима, без връзка помежду си, но засега няма задържан.

Обичайно нападенията над жените ставали вечер, когато дамите взимали такси от центъра на града, след като са се забавлявали в заведение.

Във всички случаи такситата били спирани на улицата, без да бъдат предварително повиквани по телефона.

Установено е, че измамниците не са управлявали автомобили, чиито номера да съдържат букви и числа, характерни за лицензираните таксиметрови превозвачи.

Всеки път жените били отвеждани в гориста местност в южните предградия на столицата, където шофьорите им посягали, без да използват оръжие и презервативи.

Жертвите после били отвеждани до дома им, като понякога насилниците дори настоявали жените да си платят курса.

Полицията в белгийската столица е открила гореща линия за събирането на още сигнали от пострадали. Съветите към жените са да викат такси от бара, в който се намират, както и да не се качват в случайно преминаващи край тях автомобили.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
8
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Само Русия! Страната на истинските ценности! С президента Путин, който е православен християнин ще победим злото, защото го можем!
25
8
 
38
 
! Отговори
. преди 10 години
Европа - цивилизация , култура :)
24
8
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това е бъдещето, свиквайте! А засега из Белгийско си прибирайте жените по мръкнало!
23
8
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това не е конспирация а си е самата реалност вече почти 50 години. Някой иска да запали етнически конфликт в цяла Европа и бурето с барут е приготвено ...
22
8
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не вярвам много в конспиративни теории, но ако някога някои са замислили и предприели това, което се случва днес с човечеството, мислейки, че ще спечелят, много горчиво са се излъгали. Катастрофата ще е всеобща.
21
9
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бакшишите в това изпаднало и деградирало ислямско гето Брюксел са само *** и *** (иранци, афганци, *** от най-зачуканите африкански държави, плестинци и друга ***). В това гето няма бели квартали и европейските закони не важат. Единственият закон е шериата. Жените са с бурки и не работят а само снасят ***. Мъжете ходят с бели чаршафи на голо както повеляват ислямските традиции. Ако някой си мисли, че Брюксел е западен град с култура нека отиде да провери на собствена глава ...
20
8
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не само Брюксел, повечето големи европейски градове изглеждат по този начин. От доста време. Скоро ще тръгне Диоген с фенера да търси бял човек.
19
8
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ние май се сещаме кои са извършителите.
18
8
 
39
 
! Отговори
Трав'лър преди 10 години
Брюксел е отвратителна комбинация от сиви сгради, чичковци в костюми и куфарчета, *** и отвратително време.В центъра на града през 3 минути се чуват сирени, я на линейка, я на полиция. По улиците едни физиономии те зяпат, майка плаче. Да видите хубава жена е някакво изключение, иначе бради и бурки - бол.Това са моите впечатления от 2 дни прекарани там (преди 1 година).
17
8
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Брюксел това не е ли онуй село, дето е столица на Европата и дето половината жители са последователи на пророка Мухамед и най-често срещаното име сред новородените е също Мухамед? Ами каквото сте си посели сега това жънете. То бива толерантност, но това вече е толерастия. И лошото е, че това е само началото. Ами след 20-40-60-80 години как ли ще е? Вижда се края на Западната цивилизация.
16
8
 
43
 
! Отговори
ff преди 10 години
вземете си поредната свръх-доза ислямизъм *** *** белгийци и ЕС като цяло, ега всичките ви жени ги изч*кат в Брюксел да ви дойде акъла в тъпите криви глави.
15
8
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Обичайно нападенията над жените ставали вечер, когато дамите взимали такси от центъра на града, след като са се забавлявали в заведение.Във всички случаи такситата били спирани на улицата, без да бъдат предварително повиквани по телефона.
14
11
 
32
 
! Отговори
11111 преди 10 години
Tova sa jeni dosta popiinali i oshte neshto drugo, a sled tova im se priiskalo i oshte neshto za desert.I nakraja taksidjiata trebva da gi nachesha,posle go obvinqavat.
13
10
 
44
 
! Отговори
нов параграф преди 10 години
Каква е разликата между насилване и евро насилване?
12
21
 
42
 
! Отговори
Алов преди 10 години
Благородно им завиждам на шофьорите.Хем ***.хем ги таксуваш.Е тва е работа.
11
10
 
38
 
! Отговори
До 3 преди 10 години
Много си *** Саше.Сигурно и си мислиш, че всички "аматьорски" порно сцени от големите сайтове са всъщност истински :))
10
16
 
33
 
! Отговори
Johnny Taxi преди 10 години
Kak ste dami?
9
20
 
56
 
! Отговори
Иван преди 10 години
Гнус ме е от евросъюза и съединените щати и тяхната политика на морално разложение и приемането на всякаква *** и *** за нещо нормално.
8
10
 
51
 
! Отговори
high преди 10 години
До Ходил съм, мега ЗЛЕИронията е, че за сметка на това, ако се извърши т.нар. престъпление от омраза, сиреч срещу някой черен пришълец, тогава разкриваемостта и усилията им стават двойни.
7
22
 
37
 
! Отговори
инфо преди 10 години
Във всяко стадо има ***, явно там е повечко и непрекъснато понамирисва на Фритцъли, червени фенери и тем подобни. То тревното пушене оставя следи в поколението и оттам психо отклоненията. Ама нали сме с етикет нобъли а дефакто сме си чисти гъ,,зища.