ЕС готов с нов пакет от санкции срещу Русия

Те ще засегнат по-дълбоко руската икономика и активи
Обновена: 19 апр 2014 12:58 | 19 апр 2014 11:00, Камелия Цветанова
270
ЕС готов с нов пакет от санкции срещу Русия
снимка: Ройтерс

Европейският съюз вече е подготвил нов пакет от санкции срещу Русия. Това съобщи в интервю за полско радио европейският комисар по бюджета Януш Левандовски, предаде ИТАР-ТАСС.

Още по темата
Европа трябва внимателно да следи развитието на ситуацията в Украйна и да обмисля възможността от въвеждане на нови санкции, каза вчера Левандовски и добави, че вече има готовност за такива санкции.

Те ще засегнат по-дълбоко руската икономика и активи, каза еврокомисарят, но подчерта, че още няма право да говори за тях. "Така или иначе, по-добре би било да минем без санкции, защото Европа излиза от криза и всеки натиск върху икономически интереси усложнява този процес", заяви Левандовски.

Брюксел прави всичко възможно още в началото на май към Украйна да тръгнат първите средства от макроикономическата помощ на ЕС за Киев, възлизаща общо към 1 милиард и 610 милиона евро, каза еврокомисарят. Възможно е през май-юни на Украйна да бъдат отпуснати и пари по линия на политиката на добросъседство, добави той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


270
Още по темата: РусияЕСсанкции
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
149
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Газовият монопол на Гаспром му се види края,затова и се гърчат в неистов ужас на кой ще си продават газта на тия кожодерски цени.
148
7
 
5
 
! Отговори
Свински преди 10 години
Санкции Томахоук
147
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво,макар и малко позакъсняло.Нека не забравяме - 100 украинци загубиха живота си в името на Европейска Украйна!Под украински национални флагове и знамената на Европейския Съюз.По този начин лелеяният и основан на толкова кръв и сълзи евразийски съюз на Путин губи смисъла си и си остава само азийски съюз.
146
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
According to officials, the jet made a total of 12 passes over the course of 90 minutes. It did not once respond to multiple contacts and warnings from the USS Donald Cook, despite the fact that the U.S. Navy ship was able to reach the cockpit directly. The Pentagon says that the jet had no visible missiles attached to its wings and that the incident ended without any exchange of fire. A second Russian Su-24 was in the area the entire time, but did not make any similarly provocative maneuvers.
145
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 136Iran bez razrewenie ot moskva nqma da ti dade na pomirishesh gazta...........Typak
144
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
АКО НЕ БЕШЕ НАТО ЗАД ПОСРАНИЯ *** НА САЩТО ТЕ ЩЯХА ДА ЯДАТ САМО БОИ КЪДЕТО КРАКЪТ ИМ СТЪПИ.ВЪН НА САЩ ОТ НАТО И ЕВРОПА
143
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Газовият монопол на Гаспром му се види края,затова и се гърчат в неистов ужас на сой ще си продават газта на тия кожодерски цени.
142
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Браво,макар и малко позакъсняло.Нека не забравяме - 100 украинци загубиха живота си в името на Европейска Украйна!Под украински национални флагове и знамената на Европейския Съюз.По този начин лелеяният и основан на толков кръв и сълзи евразийски съюз на Путин губи смисъла си и си остава само азийски съюз.
141
22
 
6
 
! Отговори
Доктор Сър Пичук преди 10 години
Няма по-голяма простотия от това да се вярва на русия,която е пълна с наркомания,пиянства и идиотия.Всички руско и съветско мястото му е при бащицата ленин в музея!!!Да живее САЩ!!!
140
3
 
20
 
! Отговори
ФАКТ преди 10 години
Задниците на европейските и хамериканските политици треперят. Къде от възбуда, че Русия всеки момент може да им го бутне, къде от страх, къде от това, че самите европейски и хамерикански политици искат да се изкажат през тях вместо през устите - както обикновенно правят.В крайна сметка докато тези санкции не станат факт на никой не му дреме (освен на роден Плевньо, Орешарски и Станишев) от тези празни приказки и бръщолевения от Запад.Русия като реши - действа. Не като западните масони.
139
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
XAXAXAКОЛКОТО САЩ Е" ВЕЛИКА"ТОЛКОВА И ВЪОРЪЖЕНИЕТО ИМ Е" ВЕЛИКО "ЧУДНО ЗАЩО ВСЕ ВОИНИ ВОДЯТ И ВСЕ ОЩЕ ПОБЕДА НЯМАТ И ТО С ТЯХНОТО "СВРЪХ МОДЕРНО ОРЪЖИЕ" . А ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ ИЗПОЛЗВАТ УСЛУГИТЕ НА НАТО ,ЗАЩО ЛИ .ТА НАЛИ СА ВЕЛИКИ -ВЕЛИКАНИ С ВЕЛИКО НЕНАДМИНАТО НЕДОСТЕЖИМО ВОЕННО БОЙНО СНАРАЖЕНИЕ.ОХ КОЛКО СА ЖАЛКИ .
138
1
 
3
 
! Отговори
До 141 преди 10 години
Щели да го Телетранспортират дирекно по Българските медий чрез сателитите по вашите телевизионни апарати което иска да каже че Газта ще тече от извора дирекно по домовете на абонатите. Пригответе си Легени, Кофи, Бидони тенджери, и шишета
137
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе оня Расмусен май не го виждаме последно време толкова често в новините.
136
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Русия не ми дава нищо защо трябва да я подкрепям ?
135
0
 
3
 
! Отговори
Христо преди 10 години
До АнонименБраво какво още ще измислиш само и само да си прав,голяма фантазия имаш.
134
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Със сигурност американците не са извършили най-големия геноцид в човешката история - комунистическия.
133
3
 
23
 
! Отговори
Ицо преди 10 години
До АнонименТова че американците ценели човешкия живот го разправяй на хората в Ирак,Афганистан,Либия и виж какво ще ти отговорят,недей пиши глупости че ставаш за смях!
132
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Иранския газ ще дойде по нова тръба. Разлика в разстоянието ще има много малко. Няма да се прокарва под черно море а през Турция. Чиста работа.
131
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Истината е че е имало 2 самолета а не един. Въоръжен и невъоръжен. Към кораба се е доближил само невъоръжения а другия е бягал по тъча за да не го свалят. Те руснаците много добре знаят за какво става дума ама изпростелите руски форумни *** си пишат поредните измишльотини за да си вдигнат малко скапаното самочувствие.
130
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Какъв ширстов газ в Европа? И трите западни компании които проучваха за ширстов газ в Полша са отказали да подновят лицензите си и са се озтеглили.