Фараж: Страни от Варшавския договор са заплаха за ЕС

"Приемането им отвори врата за организираната престъпност"
87
Фараж: Страни от Варшавския договор са заплаха за ЕС
Партията за независимост на Обединеното кралство участва в изборите за ЕП. Снимка: Ройтерс

Приемането в ЕС на страни от бившия Варшавски договор, като Румъния, създаде "врата за организираната престъпност", заяви лидерът на Партията за независимост на Обединеното кралство (ПНОК) Найджъл Фараж, цитиран от в. "Гардиън".

Присъствието на румънци във Великобритания представлява заплаха за страната, отбеляза Фараж и предупреди за опасността от епидемия на организираната престъпност. Разширявайки изказването си от миналия месец колко некомфортно би било да се живее в съседство с румънци, Фараж каза пред Би Би Си: "Отворихме вратите си за страни, които още не са се възстановили от комунизма, и се опасявам, че това стана врата за организираната престъпност. Всички знаят това. Никой не се осмелява да го каже".

Фараж е обезпокоен и от имиграцията от първите осем страни от Варшавския договор, които се присъединиха към ЕС през 2004 г., но забележките му изглежда са насочени към Румъния и България, които се присъединиха към ЕС през 2007 година. Причината е, че двете страни са по-слабо развити икономически, отбелязва вестникът.

Фараж отрече обвиненията, че партията му е расистка след публикация във в. "Сънди таймс", че кандидатът на ПНОК в Стокпорт е подал оставка, след като нарекъл исляма "зло". Той призна, че партията му е допускала грешки при подбора на кандидати, но не само не е расистка, а и тази седмица ще представи кандидати от други раси и етнически малцинства на местните избори.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Фараж, ако видиш английските лигочи и пияници на Черно мире и да те е страх да си им съсед !Заплаха за Българското Черноморие !
46
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Замълчи бе английско нищожество! Ти си никой в ЕС и собствената си държава, разбра ли бе червей?
45
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нали напълно ги разоръжихте , защо да са заплаха !Сега ще разоръжихте и Украйна !
44
1
 
9
 
! Отговори
?? преди 10 години
Румънци си крадяха и във Виена ( 1990 ) и имаше депортирани ! Това не го ли знаехте и пак ги поддържахте , че са убили Чеушеско и че в езика им има нещо латинско!Е на същите бандити , които са влезли да крадат и убиват в Северна България им дадохте Добруджа !Не се дължи на комунизма , от тогава се минаха 26 години !
43
1
 
3
 
! Отговори
някой си преди 10 години
Кой е па тоя Фараж, да го ?
42
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Само като видиш подчовешкото лице на този екскремент и ти става ясно, че дори подобието му на глава е пълно с фекалии.
41
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ФаражАйде стига с тези врели-некипели, организираната престъпност управляваше самия Варшавски договор. Предоставяне на оръжие, обучение и финансиране на терористи, разпространение на наркотици за разлагане "капиталистическата" младеж, контрабанда. Всичко беше в ръцете им, заедно с държавата. Сега има съвсем малко промяна.
40
6
 
5
 
! Отговори
минаващ преди 10 години
Бе к' во му се вързвате? Все едно Волен Сидеров в английски вариант. От ден до пладне.
39
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кой е този Фараж. Никога не съм чувал за него, а живея в Angliq и редовно слушам всякакви радиа
38
0
 
20
 
! Отговори
Фараж преди 10 години
Фараж първо да си направи труда да разгледа статистиките и да се увери,че в страните от бившия Варшавски договор нямаше никаква организирана престъпност.Организираната престъпност е внос от т.н. демократични страни .Така че да бъдат любезни просто да си я изнесат.
37
1
 
16
 
! Отговори
F U raj преди 10 години
"Фараж: Страни от Варшавския договор са заплаха за ЕС"Г-нчо ФУраж, по-скоро ЕС е заплаха за тях и за националната им идентичност, финансовия им прогрес и стандарта на живот на населението им. Заплаха за собственната им култура и независимост.Знаем го от опит. Писнало ни е от анти-български политики от тъй скъпоценния ви съюз и други външни държави, нечленуващи в него.Айде взимай си фуража и бегом.
36
13
 
4
 
! Отговори
американецо преди 10 години
Четейки коментарите тук, в този вестник, както и на други места, направо се плаша за съдбата на този "малък, но безкрайно *** народ". (познайте от кой е цитата г-да другари болшевики и любители на съветския ботуш). Бог да пази България с такива чеда. Амин!
35
1
 
12
 
! Отговори
българин преди 10 години
Господин Фараж показва нетолерантост към граждани на ЕС и като лидер на политическа партия би трябвало да понесе последствията за тези си деиствия.Ако това не се случи значи ЕС показва чисто лицемерие.
34
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 17А не може ли вие, ЕС- екскрементите да си идете при любимите европейски гей.чета, те ще ви приемат сърдечно, веднага ще ви дадат апартаменти, тук ще оставите ония, които бащите ви купиха с пари от Коми, вилите, които построихте в социалистическа русофилска България, да върнете парите за безплатното си обучение, което получихте пак в тази България, пикльовци смърдливи, дето само плямпате, без да мислите. Айде марш на Запад, ама не-е-е, тука кесите, че там гонят крадльовци и мързеливци като вас.
33
0
 
12
 
! Отговори
ODESSA преди 10 години
Във Германия не можеш да си купиш алкохол след 22.00 няма чалга канали, не продават цигари на непълнолетни, на сфетофара всеки чака, макар и да няма половин човек или кола наоколу, мръсни фашисти или комунисти. На кой както му харесва.
32
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Поредната проява на еврогейска толерантност.
31
3
 
10
 
! Отговори
niki преди 10 години
Kolko miliarda dadoha da skarat Ukraina i tia da bade tiahna .
30
3
 
10
 
! Отговори
Salajadin преди 10 години
До американецоPO KRADLIVI OT INGLETATA NIAMA,OGRABIHA NASILA POLOVINATA SVIAT, V ZAPADNA EVROPA KATO VLEZAT V MAGAZINI I HOTELI GI SLEDAT CHE IMAT ADETA DA KRADAT POVECHE OT RUMANSKITE CIGANII UCHUDVASHTO E CHE POVECHE ZENITE IM KRADAT OT MAZETE AKO SA MAZE IZOBSHTO
29
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 23А натовецът, непримирим антирус Мончо Пасът, Царчето, Ванчо Драгалевски, Жмульо Дисидента, нали са русофоби, бе чоджум. Я виж кво мирно и тихо, хеле па богато кътче направиха от русофилска България. Де що имаше завод, селскостопанско предприятие, болница закриха и зариха, та сега индийски потомци - фараши, внедрили се в метрополията, да ни гонят от Британско. Ми те като унищожиха нашите работни места, да им купуваме изкуствената продукция, що се дърлят, че ние вземаме техни. Основен физически закон - всяко действие има равно нему противодействие.
28
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
форсаж мое ли да надуе духалката!в българия имаше социализъм.и не той/още по-малко комунизма/са виновни за деградацията на една част от гражданите.виновен е алчния,див демократичен капитализъм който бавно,но сигурно се установява на иконом. и социална сцена!разбира се с активната помощ на всички управления от посл. 25г.и после тази помия,която залива от повечето тв-канали,кабеларки и жълти издания не може да не ерозира култура и духовност особено на по-младите.