Брюксел готов с нови санкции, ако няма мир в Украйна

Юнкер: Още няма условия за среща на върха Русия - ЕС
Обновена: 4 мар 2015 18:56 | 4 мар 2015 18:49,
271
Брюксел готов с нови санкции, ако няма мир в Украйна
Снимка: Reuters

Германският канцлер Ангела Меркел предупреди Русия, че всяко сериозно нарушение на сегашното примирие в Източна Украйнаще бъде сигнал за ЕС да наложи нови санкции срещу Москва заради подкрепата й за сепаратистите, предаде Ройтерс.

Още по темата
Тя говори на обща пресконференция в Брюксел с шефа на Еврокомисията Жан-Клод Юнкер.

Двамата обсъдиха изпълнението на Минските споразумения за Източна Украйна.

"Мога да кажа, че ако тези споразумение не се изпълняват, Европейският съвет и страните в ЕС ще бъдат готови да обсъдят и въведат нови  санкции", каза Меркел. Тя нарече мирът в Украйна крехък.

Юнкер отбеляза, че още няма условия за среща на върха Русия-ЕС.

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


271
Още по темата: УкрайнаМеркелЮнкер
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
136
3
 
7
 
! Отговори
УкраЙна преди 9 години
Пенсиите в Украйна са 40 долара. заплатите 80-120 долара. Цените се вдигат непрекъснато гривната пада главоломно вече е с 3- 4 пъти по ниска стойност отколкото преди конфликта там.заради богатите украински политици страдат бедните украинци. Политиците чакат заем от МВФ за да крадат отново, а от там им налагат изисквания увеличаване на битовете сметки, премахване на социални блага купони категория труд .
135
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименОт чугуна по тъпо парче няма.Абе вие продължавате да си мислите , че това е някаква голяма обида !Не *** - Сталь :)А от сталь - и рало и меч...Да се сече двата ви пола, че да станете по-природни - с един.
134
3
 
6
 
! Отговори
волгоградския преди 9 години
До чекистАбе изобщо не се напрягай да им обясняваш как се живее в РФ на тия платени вурстове с промити мозьци. Сьгласявай се с тях и си гледай кахьра те сами ще се усетят след време
133
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До gandi.daowЛека му пръст на човека, но той имаше влияние под 5 %. Не можа да влезе в Думата. Вчера четох тук , че друг титан опозиционер - Григорий Явлински се е изказал авторитетно. Той пък - 2-3 % ...20 000 в Москва ... За Делян Пеевски в София излезнаха спонтанно 20 000. Докато беше спонтанно....
132
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пресъхва ВиК федерацията, пресъхвааа..... радвайте се още малко рубладжии. От чугуна по тъпо парче няма.
131
5
 
6
 
! Отговори
Българин преди 9 години
България е с Русия винаги! Руснаците са наши братя!САШ са враг на България!
130
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До gandi.daow 161По скоро не сработват антикризистните мерки на Мечока!Няма да издържат много дълго,скоро щеима и купони вероятно !Тая година ще изкарат по инерция с остатъчни мангизи от златния западен дъжд,но до година ще заорат още по яко !
129
2
 
3
 
! Отговори
Я Русский преди 9 години
До фактологСлед това, в същото време poschitay- колко бензин в Русия, месо, газ, електричество, хляб и така нататък ... За сравнение, бензин 0,45 евро за литър, свинско - 5 евро 1 кг (най-добре). Нова кола Lada Granta - 5000евро.
128
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Западняците наляха милиарди, за да има война в Украйна. Да наливаш бензин в огъня и да твърдиш, че искаш да го спреш е най малкото ***. Това са празни приказки за успиване на безмозъчни. Още тази пролет войната ще ескалира до небивали размери и ще обхване неподозирани територии. Провокациите са стар метод за да получиш това, което искаш. Ако няма повод, си го създаваш.
127
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Вaжно 159Това е интересно,ще видим как ще завърши,ако успеят и ние ще искаме обещетение от 300 млрд.? заради Василий *** и ослепяването на 10 000 български войни !Ще си живеемживот !
126
7
 
4
 
! Отговори
Спонги преди 9 години
До Вaжно 159Как се нарича индивид като теб, който поради липса на мозъчни клетки не се сеща, че преди 40 години няма Евро, а дори да говорим за равностойност пак няма такъв дълг. Интересно ми е СССР на какво основание взе целия банков резерв на България, всичкото розово масло, златото, житото и всичко останало, след като още на 3 септември 1944 г. Муравиев предлага мир, и никой не е воювал с Москва. ПП. как вървят днес рублите с които ти плащат.
125
4
 
6
 
! Отговори
gandi.daow преди 9 години
Нещо не им сработват санкциите на третополовите, а? Чак отрепаха някакъв и без това политически умрял пишман-революционер.. Хаха.. ХА
124
6
 
4
 
! Отговори
военен-Историк преди 9 години
До Bulgatani 156Не лежи на тая кълка за ВСВ,я си спомни какво направиха немците с Руската Империя през ПСВ !Без съюзници руснаците нямат спечелена война с/у велика сила и с Наполеон пак са имали съюзници!Сега пак са сами,остави ги Азиатските хитри и хлъзгави китайци,тях ги гледаш инямат никакво изражение ,чувство,израз на лицето,това е маска отработена през вековете,не показват видима емоция,не знаеш какво ти мислят!
123
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ХагаПиша за любов, а не за желязо-въглеродни смеси, с идеята да са обиди . Пак да се 'чуем' когато излезнат резултати, а?
122
8
 
6
 
! Отговори
фактолог преди 9 години
Енергийно са по-богати от нас, вярно е - то щеше да е смешно да е обратното.Минималната пенсия у нас стана 160лв, В Русия дори нямат минимум и пада по-ниско.Също минималната заплата у нас е 340лв, в Русия 170лв
121
4
 
9
 
! Отговори
Bulgatani преди 9 години
Вие не разбирате руската душа! Русия издержал революция, гражданската война, гитлеровската агресия, блокада- и тя остана жива и велика! Силна Европа лежеше под Хитлер за две седмици. Но Русия- не! Руските хора не страхуват от нищо, разбирате ли?
120
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ХагаПиша ти за втори път , но ми трият отговора.Триполов , изчакай в обятията на мъжа си, за резултата за самолета. Тогава пиши пак на чугуна :)
119
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
следствие тези санкции сега в Русия по препоръка/заповед на Путин има скок на руско производство стоки за вътрешния пазар. С евтината рубла това вече е рентабилно за предприемачите. До две години се очаква Русия да стане самоизхранваща се, не само с хранителни стоки, но и с промишлени за бита.
118
1
 
1
 
! Отговори
Чекист преди 9 години
До до Чекист149 (да си разменим пощите) там мога ти дам руския си номер за връзка... абе кви факти... направо да ми раскажеш за живота в РФ. :) Винаги се радвам когата мога да нуча нещо...
117
2
 
4
 
! Отговори
Чекист преди 9 години
До фактологИ сега да сметнем. Например тока в Мск е 3р28коп киловата... Я виж бабата с 1 пенсия колко ток може купи в БГ и РФ. Бензина 95 в Мск е 36.30 или (60). и т.н.