Камерън обвини Путин, че помага на касапина Асад

Военната намеса на Русия ще влоши ситуацията в Сирия
Обновена: 4 окт 2015 08:43 | 3 окт 2015 20:54, Камелия Цветанова
282
Камерън обвини Путин, че помага на касапина Асад
Снимка: Reuters, архив

Британският премиер Дейвид Камерън разкритикува днес Русия, чиято военна намеса ще влоши според него ситуацията в Сирия, предадоха Асошиейтед прес и Франс прес, цитирани от БТА.

Още по темата

"Очевидно е, че Русия не прави никаква разлика между групировката "Ислямска държава" и легитимните сирийски опозиционни групировки. В резултат тя помага на касапина Асад и само влошава положението", заяви Камерън.

Британският министър на отбраната Майкъл Фалън каза в интервю за вестник "Сън" днес, че само 5 процента от руските въздушни удари в Сирия са насочени срещу "Ислямска държава".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


282
Още по темата: РусияСирияКемерън
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
типичен англосаксонски номеркрадеца вика дръжте крадецавчера удариха болница оня ден сватбатая английска наглост се е предала и доразвила и при краваритебезочливи и алчнимакейн иска да въоръжи обучените от цру сирийци със зенитни комплексиама те нали преминаха към ислямска държавае и кого ще въоръжаваме - нагли до безумиегаз пикаят че похарчиха милиарди и сега отрочето им се пържии няма я *** да пусне някоя ктатийка за лошите руснации соросоидчетата тръпнат в очакване чакат си реда
115
1
 
44
 
! Отговори
прокто лог преди 8 години
Сега критикуват Русия, че бомбардира ИД. Утре ще критикуват Русия, че не бомбардира ИД. В други ден ще критикуват Русия, че бомбардира ИД. И така нататък. Винаги ще критикуват Русия, защото не могат да измислят нещо по-умно!
114
1
 
41
 
! Отговори
19-те убити цивилни преди 8 години
Американските ни началници удрят със самолетите и безпилотниците си, или сватбари или болници, които предварително са им дали координатите си. Като 19-те убити цивилни в болницата на "Лекари без граници" в Кундуз. И след това, за всичко им били виновни руснаците!
113
1
 
39
 
! Отговори
тука има, тука нема преди 8 години
Камерън обвини Путин, че помага на касапина Асад. Путин пък обвини Камерон, че помага на касапите от ИД, като ги финансира, въоръжава и обучава.
112
11
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
както руснаците си казаха, там ще има още поне 3-4 месеца въздушни удари. Е, това говори, че там ситуацията само ще се задълбочава във времето. в днешно време да си позволяваш лукса да трошиш пари с месеци за военщини си е олеле.
111
2
 
42
 
! Отговори
груйо преди 8 години
По големи терористи и касапи от англичани и аметикански олигарси няма Сеят само анархия и разруха от където са миналиТова е в техен интерес Да съсипват държави Сега са бесни че руснаците ги изпревариха но само върлите русофоби им пригласят и вярват Такива като Инджев
110
1
 
43
 
! Отговори
Баба Меца преди 8 години
"Касапинът Асад" - според мен тоя би трябвало да се въздържа от подобни квалификации за други държавни ръководители, щото подобно определение би отивало повече на него и на оня носител на Нобелова награда за мир и по някакво недоразумение президент на САЩ. Не Асад е бомбардирал 7 държави в последните години и не Асад носи вината за милиони жертви в безмислени войни...
109
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кaкво е легитимнa опозиция при грaждaнскa войнa? Легитимнa опозиция е тaзи в Пaрлaментa. Тaм нaродното им събрaние явно е от дветa стрaни нa фронровaтa линия.
108
1
 
24
 
! Отговори
наблюдател преди 8 години
даа третата световна хибридна воина е в разгара си силно реват англосаксонците защото виждат скорошното си поражение само една пропаганда им остана
107
0
 
25
 
! Отговори
ksarax преди 8 години
Тоя фикус що не си мълчи.
106
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
spored dumite na tozi *** bejancite ot irak, afganistan, pakistan, libia i cyala afrika sa delo na asad. koy e po-golyam kasapin? asad ili kameran s tehnite bombandirovki?
105
35
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тъпата русофилска *** напразно се мъчи да внуши, че ИД е отроче на Заоада, Путин е миротворец и спасява света , а руските оръжия са хуманни и убиват само джихадисти. С некадърната си и агресивна агитация постигат обратен ефект. А идолът им Путин за сетен път убеди цивилизованият свят, че се нуждае от усмирителна риза. И в най-скоро време ще му бъде сложена.
104
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А колко са жертвите на САЩ и Англия във Ирак ? И колко исторически обекти сравниха със земята ?
103
0
 
26
 
! Отговори
7 преди 8 години
Само искам да попитам колко са жертвите на Асад и колко са жертвите на инсценираната демократична война в Сирия?
102
1
 
34
 
! Отговори
касапин преди 8 години
"Камърн обвини Путин, че помага на касапина Асад"Ако наричат Асад-касапин, как трябва да наричат Саудитската кралска фамилия?И защо мълчат за тях?
101
0
 
27
 
! Отговори
?? преди 8 години
Камерън , какво стана с КАСАПИНА с английско гражданство , който режеше глави на журналисти и гледахме записите им ?Направи ли го герой на Британското Кралство ??
100
1
 
31
 
! Отговори
ха преди 8 години
много ясно,че англичани и американци ще са недоволни от руските бомбардировки..толкова пари са хвърлили да създадат,обучат и въоръжат Ислямска държава,а сега гадните руснаци им унищожават творението
99
1
 
25
 
! Отговори
Българин преди 8 години
Това подобие на политик на снимката няма дори мяра за сравенение с човек като Путин. По-добре да си стои в Англия и да мисли как да се справи с бежанския поток, които той и САЩ създадоха.
98
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мачкай Путин!Алахх акбар!!!:-):-)
97
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
оня тутманик оа снимката отгоре Камерън ли е ..свинкса глава ли е бих го пробол от зад