Майката на атентатора: Не е искал да убие никого! От стрес е!

Това не е било негов план, сигурна съм, добави още тя
16 ное 2015 17:37,
142
Майката на атентатора: Не е искал да убие никого! От стрес е!
Снимка: Benoit De Freine, Daily mail

Синът ми не е искал да убие никого. Взривил се е от стрес! Това твърди майката на тримата братя Абдесалам, чиито имена станаха известни като главни действащи лица от терора в Париж.

Ибрахим Абдесалам, на 31 години, се взриви пред кафене на булеврад "Волтер", съвсем близо до концертната зала "Батаклан".

Брат му Мохамед Абдесалам работил към общинската структура на квартал "Моленбек" в Брюксел. Той бе арестуван, но е имал добро алиби за петък вечер и затова е освободен.

Полицията пропусна шанса си да залови третият брат Салах. Той бе разпитан, но пропуснат да премине френската граница с Белгия.

Още по темата

Днес майката на тримата мъже защити Ибрахим, като не спираше да твърди, че се е взривил случайно и може би е извършил деянието, защото е бил стресиран.

Говорейки пред дома си, семейство Абдесалам посочи, че са били изненадани, че Ибрахим се е взривил сам. А майка му бе убедена, че той не е планирал да убива никого.

"Това не е било негов план, сигурна съм!", добави тя пред "Дейли мейл". "Фактът, че се е взривил без да убие никого говори за това", каза тя.

"Видяхме го два дни преди атаката. Нямаше никакви признаци, че ще извърши някакво насилие", добавиха роднините.

"Изненадани сме обаче, че и Салах е бил замесен. Ибрахим беше различен. Виждахме радикализма у него. Но не и до толкова, че да предположим, че ще направи нещо толкова драстично", казаха още те.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Не е искал да убие никого!" Обаче този "свято момче" беше там заедно с терористите. И защо той постави върху взривното колан? Исках да направя шега ли е? Успокой се, мамо! Той има какво иска.
45
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ние ще се правим,че вярваме.
44
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До МироОди да се стресираш некъде
43
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
45.Стара ти е информацията .Днес на срещата в Турция на Г-20 , Русия и САЩ ще имат съвместни операции срещу Ислямска Държава !Не може запада да води разделена политика , защото резултатите са добре организираните атентати в Париж !
42
1
 
9
 
! Отговори
Каменарски преди 8 години
От стрес не е можал да утрепе никого, сега може да не отиде в рая, а право при шейтана, щото е издънка.
41
1
 
11
 
! Отговори
европеец преди 8 години
Научили са си урока!
40
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
45. САЩ бомбандира град Синджар , на границата н Сирия с Ирак . Населението му Язити , почти жителите са избягали от зверствата на Ислямска Държава ! Не коментират , че са Бомбандирали опозиция или мирно население !
39
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо ги нямаше А.Х, Й.С. и Ц.Б. III така щяха да ги стреснат ,че щеше да им хареса.
38
1
 
9
 
! Отговори
(-_-) преди 8 години
И аз така като съм стресиран - гърмя и експолоадирам, чат-пат.. Ама, бързо ми минава :-)
37
1
 
6
 
! Отговори
Ха Ха преди 8 години
Все пак трябва да разграничаваме по нещо терористите от обикновените бежанци...Ло версиите...Тези жени са *** и ограничени..,няма как да им се вярва.Лично за мен няма никаква разлика, при положение, че дори не се опитаха да запазят територията си!
36
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе то сега от стрес да им пуснат Френските истребители по някоя бомба в емигранските лагери да им доиде акъла
35
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
трябва да ги избият цялото семеиство за назидание на следващите терористи , но първо трябва да ги накарат да приемат християнството а после да ги набият на кол
34
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Майката на атентатора: Не е искал да убие никого! От стрес е!"-, да отидеш и да разстреляш 80 беззащитни човека е повод за сериозни действия.
33
1
 
14
 
! Отговори
Ново лекарство преди 8 години
Срещу стрес, шахидски пояс! Муахахаха. Сваля стреса от тебе и го прехвърля успешно върху околните :)))
32
1
 
22
 
! Отговори
Т34 преди 8 години
СТРЕСИРАЛ СЕ ЧОВЕКАрешил да бомби жихадене бил виновендаже иска са му се извинимтака е в МУЛТИКУЛТИ ЮРОПА
31
2
 
3
 
! Отговори
Чекист преди 8 години
До Миро 45По-добре в тази тема се развивай...Надбягване на Дядо Коледа и "Мис Бикини Вселена"Прочети още на: dnes.bg/mish-mash/2015/11/16/deniat-v-snimki.283426
30
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
45.Къде са тия бунтовници ?Зависи ? Сега се доказва че една малка опозиция получавала оръжие отСАщ ги продавали на И.Д Къде са бунтовниците в Ракка - столицата на И.Д , където Франция успешно бомбандира. САЩ ще им пуска ли оръжие ??
29
18
 
5
 
! Отговори
Миро преди 8 години
Абе аман от необразовани *** и от наследници на Руски *** и БСПАРИ,Атакисти ,на вас по отделно ли да ви се обяснява че до последно не знаеха руския самолет дали е свален или авария е станало,*** нали са големи спецове руските военни що не си направиха експертиза,то като с Курск,А и ударите на руските самолети без да съгласуват нападенията си удариха повече бунтовници и мирни граждани,а някои не си ли задава въпроса от къде са въоружени с калашници тия от Ал каида и терористите
28
1
 
10
 
! Отговори
Опа преди 8 години
Преди време имаше един сериал - Трима братя, три сестри. А сещам се и за една моя любима приказка - Тримата братя и златната ябълка....Ако искате да пръдна в устата на Златка в ефира на нова тв - ръчичка нагоре. Мерси! Лека вечер на всички...
27
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ей тъй сега от стрес да почват и да бомбардират нито един да не остане в Сирия