След терора Оланд се къпе в народна любов

Популярността на френския президент и премиер нараства
Обновена: 22 ное 2015 20:10 | 22 ное 2015 19:45,
31
След терора Оланд се къпе в народна любов
Снимка: Reuters

Популярността на френския президент Франсоа Оланд скочи със 7 пункта до 27 процента в сравнение с месец октомври, съобщава в. "Журнал дю диманш", като се позовава на допитване на социологическия институт ИФОП.

Допитването е проведено в периода 12-21 ноември сред 1943 души.

Това е най-добрият резултат за Оланд след януари, когато след атентатите в Париж срещу  "Шарли ебдо" и еврейския супермаркет доверието в него премина от 17 процента на 29%.

Популярността на премиера на Франция Манюел Валс пък се увеличи с 3 пункта в сравнение с октомври и вече е 39 процента.

Скокът в популярността им идва на фона на терористичните атаки от петък, миналата седмица, когато терористи извършиха нападения и отнеха живота на 130 души.

След това и Оланд, и Валс обявиха мерки за борба с тероризма, както и планирани конституционни промени в тази насока.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не вярвах, че французите са толкова непрозорливи...
21
0
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
оланд и меркел оставка и съд
20
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не бързайте да ругаете франсетата.Това е поръчково,измислено соросоидно проучване.И тях ги водят за носа както и нас и цяла Европа.Кукловодите са високо,даже над Меркел и Оланд.Надеждата за Франция е една и се казва мадам Льо Пен.
19
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЧЕ КАК ДА НЕ ГО ХАРЕСВАТ!!!!!111 ТОЗИ РЕДОМ С МЕРКЕЛ ГИ НАПЪЛНИХА С НЕЛЕГАЛНИ ЕМИГРАНТИ ДОТОЛКОВА, ЧЕ ТЕ ВЕЧЕ СА ВОДЕЩИТЕ ТАМ!!!!!КАК ДА НЕ ГО ХАРЕСВАТ КАТО НЕ НАПРАВИ НИЩО СРЕЩУ БАШАР ПУТИНОВ В СИРИЯ А ТРЪГНА ЗА ИЗБИВА ОПОЗИЦИЯТА МУ!!!КАК ДА НЕ ГО ХАРЕСВАТ КАТО ПОДКРЕПИ МЕРКЕЛ ДА СЕ ДАДАТ ПАРИ НА ГЪРЦИЯ.---------------ХАРЕСВАТ ГО НО С ОРИЗ!
18
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Живея във Германия,но много често съм на командировка във различни части на Франция .Моето впечатление е че голяма част от французите са за мадам Мари Ло Пен,особено след последните събития .
17
0
 
7
 
! Отговори
1 преди 8 години
Ще се оталожат малко работите. След това ще гръмнат я в Берлин я в Лонодон. След това ще се свърши с толерантността към исляма и чуждите култури. Ако политиците не се сетят, масите ще им го напомнят. Така ги виждам аз нещата. Дано да греша и тези които ще загинат за в бъдеще да оцелеят. А доно, ама на дали !
16
1
 
19
 
! Отговори
БЕЗИСТЕНА преди 8 години
Абсолютна медийна гьобелсова манипулация,извършена по поръчка на заговорниците срещу християнска Европа,провеждащи юдовия адов план за потопяване на Европа в терор с последващ свиреп полицейски и военен режим и диктатура!Социологическият институт ИФОП е поръчков соросов инструмент за манипулация на общественото мнение,като "проучването"е направено анонимно сред емигрантско население.Французите искат да го бесят Оланд във форумите,тия будалкат,че се любовта на французите към него растяла!
15
2
 
12
 
! Отговори
Оланд преди 8 години
и тоя еврейн взе да се прави на Путин! хахаха
14
1
 
18
 
! Отговори
тихомир томов преди 8 години
След като бяха шарлита , парижани и накрая кучета французите напълно изтрещаха да харесват този мазен страхливец струващ им грешни пари за охрана и удоволствия с разни *** !
13
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До страхилЖивеем на десет минути от Марсилия.Напълно съм съгласна със Страхил.там е ад.А франсетата освен лицемерни и надути са и мързеливи.Не им искам гражданството.Чакаме да свърши договора на съпруга ми и се прибираме в Бг
12
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако това е вярно означава ,че краят на мира наистина настъпва,не мога да повярвам ,че хората там са толкова глупави,но май са доста глупави щом се вързаха на измислените атентати във които няма жертви.Във Германия е ад и там хората нямат сила да се надигнат спонтанно и рзчитат на ПЕГИДА да ги води за носа а ПЕГИДА е дело на тези същите мулти култи.За последният месец във Бавария има 17 изнасилени жени а оня ден е спасено 7 годишно дете от изнасилване на религозно чувствителен мил мигрант
11
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Франция 2030г.Един човек си кара Пежото-то с 120км/ч и естествено го спират полицаите. Идват ченгетата до него и му искат документи за проверка. Той им дава и единия полицай казва на другия (като вижда книжката):- Хей, Махмуд, виж кво странно име - Франсоа!
10
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
страшна любов няма що.. от 10 души двама го одобряват
9
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А рейтинга на Меркел рие дъното. Всички реват против нея, но не я свалят да я заменят със служебно правителство. Което само показва, че има нещо гнило в Германия.
8
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"След терора Оланд се къпе в народна любов"E то и това беше част от целта на тези показни убийства, извършени и платени... "незнайно от кого".
7
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И този е като нашия продажник .
6
4
 
4
 
! Отговори
Василев преди 8 години
Селяни, обичате ли Оланд? А Меркел? Знам, вие обичате само себе си, селяниии!агент Ричард ЧейниЦРУ
5
2
 
13
 
! Отговори
? преди 8 години
Баце като чуе тая новинаведнага ще има атентати в София,той много си пада по високрейтинг.
4
1
 
13
 
! Отговори
страхил преди 8 години
Европейска про..ка,днес против ИДИЛ,утре ще им помага,първо нанесете удари по марсилия,те *** навсякаде по франция,кой бил там знай за какво пиша,никога не ми харесвала французия,лицемерна и подла,така и останала.
3
2
 
19
 
! Отговори
щом им харесва преди 8 години
До скоро си мислех ,че има само групов секс ,но сега разбирам че съществува и групов мазохизъм след като тоя се къпе в народна любов явно фойерверките много са им харесали.