Кризата с мигрантите - организирано нахлуване

Тя цели да се разрушат европейските институции, смята Милош Земан
Обновена: 29 ное 2015 21:09 | 29 ное 2015 21:04, Красимир Ангелов
68
Кризата с мигрантите - организирано нахлуване
Милош Земан. Снимка: Reuters

Миграционната криза в Европа наподобява добре организирано нахлуване с цел да се разрушат европейските институции, изрази мнение президентът на Чехия Милош Земан в интервю за  чешкия тв канал "Прима".

"Миграционната криза има характера на нахлуване. То е добре организирано, добре заплатено. Неговата цел е да разруши европейските структури", категоричен бе държавният глава. Той сподели и безпокойството си от възможността заедно с бежанците в ЕС да проникнат и терористи от Близкия изток.

По-рано днес, при откриването на срещата на върха ЕС-Турция в Брюксел, председателят на Европейския съвет Доналд Туск съобщи, че през тази година около милион и половина души са проникнали нелегално в страните от ЕС. Според Земан миграцията и тероризмът си взаимодействат и това е видно.

Чешкият държавен глава отбеляза, че по данни на ООН през 2016 г. миграционната вълна в Европа ще се увеличи двойно, а според ЕС тройно. Затова той възнамерява и занапред да "предупреждава за миграционната криза подобно на Касандра, предупреждавала срещу пускането на коне през вратите на Троя".

В изявлението си пред "Прима" чешкият президент изрази и мнение, че Турция е допуснала грешка, сваляйки руския боен самолет край сирийско-турската граница. По думите на Милош Земан тази "демонстрация на мускули" на Турция няма да е от полза за никого и ще се отрази зле на процеса за сформиране на международна коалиция срещу "Ислямската държава", съобщава БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
53
 
4
 
! Отговори
Глупости на куб.. преди 8 години
САЩ --ИЗЦЯЛО Е ОТ МИГРАНТИ ---ПА е 1-ва в СВЕТА!В България --нема мигранти ---ама бере "душа-комунистическа" и оредява всеки ден...Рухна само СССР...со се ядрените си *** и играчки...СЪЩОТО ЧАКА И РУСИЯ ---СЛЕД АФГАНИСТАН-2...!
23
2
 
22
 
! Отговори
Дуче преди 8 години
Каквото и да ти говорят, накрая всичко опира до пари.
22
0
 
77
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво на Милош Земан. Има смелост да каже истината.
21
2
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Разбира се, че беше организирано и нарочно. И ако за сирийците това не може да се каже на 100%, то за другите (афганистанци, иракчани и т.н.) може. Европейските управници са виновниците за това положение, те не само участваха в бомбандирането на редица държави слугувайки на САЩ, но и след това пуснаха имигрантите едва ли не на курорт. ЕС ще се разруши отвътре заради такива като Меркел и вече процеса е необратим. Имигрантите никога няма да престанат да идват с по 10 000 на ден.
20
5
 
16
 
! Отговори
Ти си умен,24 ама.. преди 8 години
...МАЙ СИ КАТО МАЙМУНИТЕ ----ПОМНИШ ОГРАНИЧЕНО !АСАД----КАК ЗАПОЧНА ТАЗИ ВОЙНА....../май -не помниш/??!!!..започна да губи ...и Русия го подкрепи!
19
14
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До до 20Rusia pochna 2011 ne officialno.
18
2
 
31
 
! Отговори
... преди 8 години
Няма страшно, наш Плевньо е толерантен.
17
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АБСОЛЮТНО ТОЧНО: Ti NE trqbva da znaesh.bog taka pojelal, vkaral ti v naturata da ne iskash da znaesh da ostanesh glupak.
16
1
 
19
 
! Отговори
Сорос преди 8 години
Всичко сме предвидили с моите хора.Имаме и резервен план!Вие недейте да скачате много-много!!
15
40
 
5
 
! Отговори
АБСОЛЮТНО ТОЧНО: преди 8 години
..."добре организирано нахлуване"-------НА СИРИЙСКИ МИГРАНТИ !И защо така...??!АМИ ПРОСТО Е:Същите тези които стреляха по мирните демонстрации в Сирия /отвличаха и убиваха и деца/...сега заудно с руските войски ----ПРАЩАТ МИГРАНТИ И ТЕРОРИСТИ НАСИЛА ----ЗА ДА РАЗБИЯТ ЕС И ЗАПАДНИЯ НАЧИН НА ЖИВОТ!М.Земан правилно е схванал-----"ОРГАНИЗИРАНО нахлуване"!ОРГАНИЗИРАНО ОТ ...ИДИЛ ,Кадиров ,ХИЗБУЛА ПУТИН И АСАД!ТОВА Е "СТРАТЕГИЯ" и "ТАКТИКА"!СЛУЧАЙНОСТИ НЯМА!
14
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Da organizirano e I to od dve lica purvia e putin a drugia e erdogan
13
2
 
70
 
! Отговори
Дуло преди 8 години
Защо Господи не заслужихме толкова години поне един държавник да застане начело на държавата ни, та да назовава поне нещата с истинските им имена, както чешкия президент и унгарския премиер?!
12
3
 
53
 
! Отговори
Аз Малдив преди 8 години
Хусити, алавити, алевити, шиити, салафити, сунити... - защо трябва да го знам всичко това - аз живея в Европа или най-малкото в България - обърнаха европейската политика на Ориента!
11
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
predi da zapocnat da idwat bejanzite ot siria v evropa imasche 100-120miliona izvanewropeski imigranti tova si e politika na zameniane na ewropeskite narodi s drugi ne sa problem siriizite a zakonite v evropa napisni ot upravliavaschite finansovo usa
10
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Късно е либе за китка ...))) Близо 2 години дремахте ...
9
1
 
55
 
! Отговори
Абориген преди 8 години
Преди 200 година *** бяха роби на белите... след има няма 50 години ще е точно обратното...
8
0
 
47
 
! Отговори
. преди 8 години
Браво. Директно и точно. Те ако не им тъпчат пари в джобовете и са от мирна зона, няма и до съседния квартал да отидат.
7
0
 
43
 
! Отговори
Живко Марков преди 8 години
''Късно е чадо резето хлопна''казват за такава работа в България .Ще се молим за диктаторски режими по Северна Африка и Азия.Демокрация в арабския свят.Те още водят междуплеменни войни.
6
0
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ИМАЛО МИСЛЕЩИ ХОРАА!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Василевти отново е забравил да пие лекарство?