Групов секс в белгийски полицейски участък! Човещинка!

Властите започнаха вътрешно разследване на униформената оргия
1 яну 2016 19:15,
109
Групов секс в белгийски полицейски участък! Човещинка!
Снимка: Reuters

Белгийската полиция разследва съобщения за оргия в участък в покрайнините на Брюксел по време на максималната терористична тревога в края на ноември.

Груповите забавления включвали две полицайки и 8 войници от армейските патрули, които бяха разположени в центъра на града, след като правителството съобщи, че има информация за подготвяни терористични нападения.
 
Те спели в полицейско общежитие в участък, за да си спестят пътуването до казармите след края на дежурство по брюкселските улици. Полицаите и войниците организирали служебно парти в участъка, за да отбележат края на командировката си и му отпуснали края, пише местната преса. По това време Брюксел беше блокиран и службите издирваха съучастници на терористите от Париж, които убиха 130 души във френската столица на 13 ноември.
 
Белгийският главен полицейски комисар Йохан Беркманс коментира: „Става дума за възрастни хора. Какво те правят в извънработно време си е тяхна работа, но би било много смущаващо, ако това се е случило в полицейския участък“.
 
Преди Коледа друг член на армейските патрули беше временно отстранен от работа, след като беше заснет с празнични покупки да охранява една от главните търговски улици в Брюксел. Снимката му беше качена в Тwitter от жена, на която се сторило необичайно, че войникът носел в едната си ръка автомат, а в другата – пазарска чанта.
 
Правителството съобщи, че армейските патрули ще останат в Брюксел поне до 22 януари, а нивото на терористична заплаха в белгийската столица остава на трето от четири нива.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
2
 
! Отговори
Пешу Секса преди 8 години
Аз пък искам да правя секс с министър Кацарова. Искам я само по чорапи, токчета и фуражка. На онова голямото бюро. Искам секретарката да снима със Сонито и директно да качва филма в някой торент. Йес!
65
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Реалист a ти правиш Кли
64
6
 
3
 
! Отговори
НИЕ ТРЕБВА СЪЩО: преди 8 години
КОЙ --КОГА И КЪДЕ , КОМУНИСТ И АТАКИСТ , СРЕЩНЕ ....ПО БУДКИ И ПО ГАРИ-----ДА МУ ГО НАТОВАРИ...!Те , чак Тогава ше съ упрайме....
63
14
 
9
 
! Отговори
Реалист преди 8 години
Немците правят коли, французите любов а руснаците бомби.
62
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Оргията е траела около 8 минути.Две групи по пет души, една на четири.Всеки по две минути както правят белгийците по евростандарт и ето ти за 8 минути е приключило цялата оргия а сега от това правят световен проблем.
61
7
 
45
 
! Отговори
Джо преди 8 години
В Белгия всичко е възможно. Все пак там е столицата на Европейския съюз. Ние напуснахме Съветския съюз заради неморалното носене на червени и сини вратовръзки и разни униформи и поехме доброволно по красивия и морален път на Евросъюза. Скоро и ние и нашите жени ще участваме в групови секс оргии и така ще овладеем напълно евроатлантическите ценности.
60
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
какви?
59
2
 
9
 
! Отговори
хахаха преди 8 години
добре ,че никой не е направил репортаж за бг армейците , там такива неща не се случават
58
0
 
17
 
! Отговори
някой преди 8 години
Леле! А белезници използвали ли са?
57
0
 
24
 
! Отговори
Стоун Лонг преди 8 години
Те затова са хилави тамошните полицайчета; колежките им изпиват соса. А на наште нема кой един комплимент да им подхвърли. Къде е БХК да пусне една жалба за липса на оргии в нашите участъците?
56
0
 
28
 
! Отговори
Аз Малдив преди 8 години
Нещо като едновремешните лозунги: - "Белгийската полиция - най-задоволената полиция в света!"
55
3
 
24
 
! Отговори
Liberal преди 8 години
РИМ се връща! ...само, че ще залезе малко по-бързо от първия път. По-лесно е да браниш ценностите на разврата и ***, содомията, отколкото християнските ценности. За последните се иска характер, който притежават старите европейци, а не тези, които са в Брюксел и ни водят към гибел.
54
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не е човешко да се греши. Дяволско е да се греши.
53
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Белгаристан.
52
6
 
18
 
! Отговори
Рада преди 8 години
А това ,което става в Бълхерия вече 26г.какво е?
51
0
 
22
 
! Отговори
Мераконосец преди 8 години
Оххх, котьооооооооо!
50
1
 
26
 
! Отговори
зорко око преди 8 години
Белгийските полицайки са бая сгодни. Та нищо чудно войничетата да са ги изръшкали яко.
49
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 72 Пиночет, *** версия на вица. Аз ще ти кажа една по-хубава версия разправяна от Весо Парцала.10 мъже и 10 жени решават да направят групов секс и единия от мъжете казва:- гАсиме лаппата и кой коя хване никой няма да се сърди!Сексът започва но по едно време се чува мъжки глас:- Тука няма ред бе,братче. К'во става ся тука?След половин час светват лапмапа и оня мъж казва:- Кой е тоя дето вика,че няма ред?- Е па няма ред бе братче- 3 пъти ме еб.аха, 2 мин.ета направих, а аз нищо не еб.ах
48
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
EI VIJTE DALI I NASHTA BOIKA NE E ZAMESENA TAM CHE MNOGO CHESTO ODI DO TAZI STRANA ,A BSHTAI NE E UCHIL TAKA ,A NA DRUGO KATO VECHNA DRUJBA SAS NEKOYA DRUGA STRANA
47
5
 
4
 
! Отговори
Пиночет преди 8 години
Извикали полицай да участва в групов секс.-Какво трябва да правя?-Всичко *** ближ.ш таковаш тебе те таковат............ му казали.Угасили лампите и почнали. След половин час полицая се разкрещял:-Спрете ей, мен два пъти ме таковаха две *** направих а кога е моя ред?