Групов секс в белгийски полицейски участък! Човещинка!

Властите започнаха вътрешно разследване на униформената оргия
1 яну 2016 19:15,
109
Групов секс в белгийски полицейски участък! Човещинка!
Снимка: Reuters

Белгийската полиция разследва съобщения за оргия в участък в покрайнините на Брюксел по време на максималната терористична тревога в края на ноември.

Груповите забавления включвали две полицайки и 8 войници от армейските патрули, които бяха разположени в центъра на града, след като правителството съобщи, че има информация за подготвяни терористични нападения.
 
Те спели в полицейско общежитие в участък, за да си спестят пътуването до казармите след края на дежурство по брюкселските улици. Полицаите и войниците организирали служебно парти в участъка, за да отбележат края на командировката си и му отпуснали края, пише местната преса. По това време Брюксел беше блокиран и службите издирваха съучастници на терористите от Париж, които убиха 130 души във френската столица на 13 ноември.
 
Белгийският главен полицейски комисар Йохан Беркманс коментира: „Става дума за възрастни хора. Какво те правят в извънработно време си е тяхна работа, но би било много смущаващо, ако това се е случило в полицейския участък“.
 
Преди Коледа друг член на армейските патрули беше временно отстранен от работа, след като беше заснет с празнични покупки да охранява една от главните търговски улици в Брюксел. Снимката му беше качена в Тwitter от жена, на която се сторило необичайно, че войникът носел в едната си ръка автомат, а в другата – пазарска чанта.
 
Правителството съобщи, че армейските патрули ще останат в Брюксел поне до 22 януари, а нивото на терористична заплаха в белгийската столица остава на трето от четири нива.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
15
 
30
 
! Отговори
Сотир преди 8 години
Е тва се вика еврюгейски ценности. Плющейне и демосрация. Аааабе ..
5
5
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В БГ това не може да се случи!Тъй като нашите полицай са все шкембелии.
4
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аййй стига веее Днес.БгДайте по Серйозно с тез Белгийски органи на реда и ТерористиИзбихте Рибата за 2016Хаахааааа въпреки че Темата е Доста Забавна;)))
3
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
2 жени и 8 мъже. Хм
2
3
 
30
 
! Отговори
е да де преди 8 години
Ха-ха групово плющене и сега разследване явно то за ценностите няма граници ,а между другото да не забравя тия не получават ли по 20 заплати на края .
1
1
 
66
 
! Отговори
Вотан преди 8 години
Щом е доброволно и мъже с жени няма проблем!!