План "Б" на Словения: 670 км. телена ограда с Хърватия

Мярката ще стане реалнст, ако и други страни от ЕС откажат бежанци
15 яну 2016 17:25,
15
План "Б" на Словения: 670 км. телена ограда с Хърватия
Снимка: архив Reuters

Словения подготвя изграждането на 670 км. телена ограда по границата с Хърватия срещу имигранти, са съобщили неофициални източници от кабинета на премиера Миро Церар, пише словенският "Дневник", цитиран от "Фокус".

Още по темата


До изграждането на оградата може да се стигне, ако Германия и останалите страни от Централна и Западна Европа откажат достъпа на бежанци на тяхна територия. Според словенските анализатори в подобен случай емигрантския натиск върху страната ще се увеличи и тя сама трябва да се погрижи за своята сигурност.

През последните дни правителството в Любляна прие т.нар. План "Б", който е насочен към ограничаване и предотвратяване на бежанската вълна.

Вестникът смята, че част от бъдещите мерки е увеличаване на телената ограда по цялата граница с Хърватия, която към момента е с дължина 155 км, при обща дължина от 670 км.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
3
 
! Отговори
888kama преди 8 години
VAN OT EVROPA ISLAMOFASHIZMA.
3
0
 
21
 
! Отговори
vass преди 8 години
Като пострят оградата трабва да пуснат ток по нея и да я подсигорят от вътрешна страна с мини ако все пак някой премине. Тия ислямски орди не разбират от дума
2
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
РАСИСТИИИИИИИИИИ
1
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И те и Ние също трябва да затворим , но всички граници и то докато не е съвсем късно.Да се въведат визи за всички извън европа включително и за САЩ и за османия - задължителноЗа целия арабски свят без предварително индивидуално разследване за всяка виза такива да не се издават.Донякъде с такива мерки може доло горе да закрепим положението поне у нас.