Вилдерс: Бежанците затворени, за да опазим холандките!

Политикът оцени събитията в Кьолн като сексуален тероризъм
19 яну 2016 10:07, Елка Василева
40
Вилдерс: Бежанците затворени, за да опазим холандките!
Герт Вилдерс. Снимка: архив, Reuters

Антиислямският холандски депутат Герт Вилдерс поиска мюсюлманите бежанци от мъжки пол да бъдат затваряни в приемните центрове, за да бъдат опазени холандките, предаде Франс прес.

Във видеоклип на английски и холандски спорният политик споменава проявите на насилие в новогодишната нощ в германския град Кьолн.

Осъждайки тези събития, които доведоха до 766 жалби, от които 497 за сексуални нападения, Вилдерс заяви, че става дума за "сексуален тероризъм" и повтори искането си да се затворят границите.

"Докато обаче това не се промени, докато жените ни са застрашени от тези ислямски тестостеронни бомби, предлагам да затваряме всички бежанци мъже в бежанските центрове", каза той.

Бежанският въпрос разделя повече от всякога Холандия, където Партията на свободата на Вилдерс е начело в допитванията, отбелязва АФП.

Към края на ноември м.г. Холандия е приела рекордните за нея 54 000 бежанци.
Следващите парламентарни избори са през 2017 г., но ако се състояха сега, Партията на свободата би взела рекордните 36 места в 150 местния парламент. В момента партията има 15 депутати.
 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ТИЯ ЩОМ НЕ МОГАТ ДА СИ НАМЕРЯТ ЖЕНИ , А СА ТРЪГНАЛИ ДА ИЗНАСИЛВАТ МИ Е ЯСНО КАКВИ "МЪЖЕ" СА! *** И Т ЪПЧОВЦИ! ДАЖЕ И ПАРИ ЗА *** НЯМА ДА ИМАТ, ЗАЩОТО САМО НА ЕДНИ СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ НЕ СЕ ЖИВЕЕ! ИНТЕРЕСНО МИ Е КЪДЕ ЩЕ СЕ КРИЯТ КОГАТО ВЛАСТТА НА ЛИБЕРАЛ-*** РУХНЕ?!
8
0
 
4
 
! Отговори
Дедовия преди 8 години
Коментар 10 е до 2
7
0
 
21
 
! Отговори
Дедовия преди 8 години
А ти индоевропеец ли си ? И знаеш ли посоките на света ? Мека в коя посока е знаеш ли ? Ти ли си тоя дето ни зове да даваме дъщерите си на тия тестостерони дето напъват за ЕС?
6
1
 
37
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
В Холандия има 54000 бежнци и са им много а ние какво да кажем. България е по малка като държава и население а бежанците са с пъти повече но наште управници си траят се се съгласяват с тия от ЕС какво им наредят.
5
27
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя па ***, не знае ли как се познава че си в Холандия. Когато кравите почнат да стават по-красиви от жените, значи си в Долната земя. На тия и бежанец не им налита.
4
7
 
2
 
! Отговори
до 3 преди 8 години
Дрън! Конкретика ли искаш? Да им събера ЕГН -тата и готово!
3
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Повечето националисти ги назначава ЦРУ. .затова са пишман..
2
42
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А холандките искат ли да бъдат опазени? Не виждате ли тук когато пристигне чужд военен контонгент на учение на ново село или някоя турска строителна фирма жените пощуряват топтан?! Няма ромки, българки, мелезки и каквото и да е! Старо, младо, куцо, кьораво и сакато просто пощурява и общината гумжи като разбутан от мечка пчелен кошер.Дошли нови интересни мъже, не като местните пиянки мухлячи, всичко женско разбукано.За гейовете да не говорим.Ревност, сцени на разврат и по хубавките се уредят!
1
0
 
39
 
! Отговори
маке преди 8 години
почна се некъде четох дека ке затварят гръцко македонската граница и бугаро македонската тожеи я кат *** маке се чудим у бугарско дали ке има токо земля да ги копате знам ли що ке стане