Вижте "децата" на тези снимки. Те са на 14, 15 и 16 години...

Колко е лесно мигрант да бъде приет за дете
Обновена: 29 яну 2016 19:44 | 29 яну 2016 19:30, Валерия Белчевска
34
Вижте "децата" на тези снимки. Те са на 14, 15 и 16 години...
Снимки: Дейли мейл

Разгледайте "децата" на тази снимка. Един от тях е Ахмад Фарид, който твърди, че е на 16 години. Ахмад има брада и мощна мъжка физика.

Вторият е Саад ал Сауд, който твърди, че е на 14 години, но изглежда достатъчно голям да е баща на 14-годишни деца.

Третият, Йосаф Хууп твърди, че е на 15, макар че е висок 185 см и според източници всеки ден бръсне брадата и мустаците си.

Хууп се яви в шведския съд вчера, обвинен в покушение и убийство на жена в хостел за деца мигранти, пише "Дейли мейл".

Снимките на афганистанците Ахмад и Саад бяха публикувани в шведската преса, с одобрение на правителството, за да покажат как политически коректната Швеция приветства осиротяли млади мигранти.

Но от тях всъщност стана ясно, колко е лесно да бъдеш приет като "дете" мигрант в страната.

Днес Швеция е пълна с "непридружени малолетни", а зад понятието всъчщност се крие огромна измама.

Трудно е да няма съчувствие към деца или млади тинейджъри, които преживяват дълго и мъчително пътуване в търсене на спасение в Европа. Затова и хора, които отдавна са преминали тинейджърските години, се представят за деца, за да се възползват от ултралибералната система на страната.

Децата мигранти, за разлика от възрастните, влизат в страната по ускорена процедура по предоставяне на грижи и убежище, получават директно жилище и 160 паудна месечно.

Според шведските правила за правата на човека, страната не проверява възрастта на мигрантите, които нямат документи. Да измериш размера на китките или зъбите на човека, за да определиш правилната му възраст, се счита за натрапчиво и нечестно.

Нарастващият скандал с "децата" мигранти ескалира тази седмица след убийството на 22-годишната Александра Мезхер в шведски бежакси хостел за деца в Гьотеборг. Майката на Александра разказа, че много от жителите на хостела лъжат за възрастта си, за да получат преференциално настаняване в убежището.

Александра бе убита, след като се опита да разтърве бой между двама младежи, които всъщност се оказаха големи мъже.

Обвинен в убийството е Хосаф Хууп. Психоложката по делото Мис Мезхер обясни, че в хостела живеят "големи мощни момчета", на възраст около 24 години, макар убежището да е предназначено за деца до 17.

Мащабът на кризата с представящите се за непълнолетни в Швеция бе разкрит още миналата есен, когато накуп пристигнаха повече от 8000 мигранти от Сомалия, Сирия, Ирак и Афганиостан. 1716 от тях заявиха, че са под 18 години, което автоматично ги превърна в "непридружени непълнолетни лица".

През последните месеци общата бройка на тези непридружени деца достигна 33 250 души. Всички те имат повърхностни познания по английски и никакви по шведски.

Кризата ескалира, защото мигрантите, пристигащи в Европа, изхвърлят документите си за самоличност, така че да могат да избегнат правилата на ЕС, според които ако искането на убежище се провали, те трябва да бъдат върнати в страната, където са били регистрирани за първи път.

Така коректните шведи приемат думата на "децата мигранти" за чиста монета, тъй като не могат да докажат възрастта им.

В страната вече няма достатъчно легла за всички и затова на места бежанците се настаняват в домовете на стари хора. Това доведе до сериозни инциденти, като хвърляне на мебели през прозореца, силна музика късно вечер и крайно неуважение към възрастните хора.

Вълната от тревожни инциденти накара Швеция да преосмисли отново определянето на възрастта на мигрантите, но промени не се очакват в следващите шест месеца.

В съседна Норвегия са открили стабилна система за проверка. Стоматологични прегледи, които са надежден източник на изформация, която разкрила девет от десет "непълнолетни", които се оказали по-стари от 18 години.
 


34
Още по темата: Швецияогромна измама
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
мамини убавци...
24
0
 
11
 
! Отговори
Наблюдател преди 2 години
От глупав, по-глупав, най-глупав..... ЕС класация . Изхвърлили са си документите мигрантите, а ги приемат! На всичкото отгоре топ лидерите на Съюза, бълнуват за "нещо като Шенген"! Може би за да щъкаш на сам на там из ЕС без проблеми, а и да ти дадат помощи просто трябва да си изхвърлеш документите и да обявиш че си в 5-клас! Може и да не се бръснеш....
23
1
 
2
 
! Отговори
Деца преди 2 години
До Касандра, 24 и 26

Никъде не съм казала, че ги смятам за деца, напротив!
Просто казах, че видимо изглеждат много по възрастни от реалната си възраст. Момичетата им са по същия начин- на 14-15 години изглеждат като на поне 20.
А иначе изобщо даже не се и съмнявам, че си биха позволили да да се пишат уж "деца" за да придобият някакви облаги.
Погрешно ме разбрахте : - )
22
0
 
9
 
! Отговори
Гост преди 2 години
До Касандра

Истина е, че много хора се страхуват да говорят за да не ги обявят за расисти, ислямофоби и пр.
Много престъпления извършени от мигранти имат специален код в полицията и не се пише нищо за тях.
Естествено убийството на момичето не можаха да потулят защото нейното семейство е също имигрантско и най-вероятно не се страхуват да бъдат обвинени в расизъм. Майката обвинява политиците за случилото се.
21
0
 
18
 
! Отговори
Касандра преди 2 години
До Деца Слепи ли сте ,или се правите на такива ,или и вие сте част тази организирана престъпна група ? Не виждате ли на снимките ,че това са мъже над 25 години.Мои познати живеещи в Германия расказват ,че такива случаи са много ,но никой не смее да говори поради страх от уволнение.А при соца си расказвахме вицове за Тато заедно с комсомолския и партииния секретар на завода .
20
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Деца

Много философстваш , а през това време измамата си върви. Вземи няколко такива деца у вас де, ще си доволна поне докато те претрепят!
19
32
 
3
 
! Отговори
Деца преди 2 години
Всъщност бих била склонна да повярвам, че са на 14,15, 16 години, защото много от тях узряват прекалено рано поради живота, който водят. Те не са като нашите тийнове да си играят безгрижно на компа по цели нощи. Техния живот не е спокоен и безпроблемен.
НО!!! ДЕЦА не бих ги нарекла в никакъв случай! Просто защото те НЕ водят детски живот и едва ли разсъжденията им са ДЕТСКИ!
18
0
 
11
 
! Отговори
софия преди 2 години
"за да се възползват от ултралибералната система на страната."..............ами да я направят нелиберална и да видим тогава.....
17
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Очевидно не смеят да пуснат истинските новини, за да ни занимават пак с това.
16
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оказа се, че европейските граждани нямат думата.
15
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тук са първите, които трябва да бъдат експулсирани към Сахара.
Щом лъжеш за възрастта си, която не е трудно да се установи, то лъжеш и за много други неща. Например: за причините да дойдеш в Европа; за това че си сириец; за това че си малтретиран в родината си; за това че не си ислямизиран последовател на ИД.
14
2
 
51
 
! Отговори
младежа преди 2 години
Швеция изгаря бавно и славно:-)
13
0
 
105
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво да ги гледаме тези от Швеция.Да отидат бг репортерите в Дома за настаняване на "бежанци" до Нов български университет и да направят актуални снимки на също такива "деца" у нас.Обаче мълчат и не смеят защото са слугинажи.
12
2
 
127
 
! Отговори
мвр преди 2 години
вътрешният министър на германия към меркел:
- г-жа меркел, на границата чака огромна тълпа бежанци - да ги пуснем ли ?
- ако са сирийци - да
- не, не са сирийци, истински чисти германци са и искат да напуснат германия !!!!!
11
0
 
117
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
горкине коренни жители на тези страни. собствената ти държава да те предаде и да те поробят. да карат пенсионерите в края на живота си, когато трябва да живеят в мир и спокойствие, да СЪЖИТЕЛСТВАТ с тази *** НЕчовешка. жалко :(
10
1
 
125
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ислямизацията на Европа е самоубийството на Европа, това вече е ясно за всички нормалните хора. НО! Аз питам: който реши да направи този ужас за нас?
9
1
 
102
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Казарма и мобилизация на всички бежанци между 16 – 60 години за сухопътна операция срещу
Ислямска държава, Саудитска Арабия и талибаните. Който откаже, изгонване от ЕС в САЩ или на кораб и в пустинята Сахара за полезен труд да копае пясък.
8
1
 
103
 
! Отговори
Ханко преди 2 години
..какво търсят при неверниците , тия ?! що не търсят закрила и нов живот в крепостите на исляма , на който толкова държат в Сауди Арабия , и другите светилища и чистилища на муслуманите..и тия скандинавци са срам за викингската си кръв ..дано Один ги вразуми , докато не е станало късно...
7
1
 
87
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
крадат,убиват,изнасилват,лъжат--с какви други екстри разполагат още.Впрочем някой може ли да ме изненада,като ми каже,че правят нещо хубаво.Явно раят и адът са тук на земята в душите на хората,ама свети Петър къде е,че много от долната земя взеха да прииждат,все долни твари
6
1
 
28
 
! Отговори
из искам преди 2 години
И аз съм дете малолетно...