Планът на Австрия: Депотрация на 50 хил. мигранти до 2019 г.

Миналата година страната прие 90 хиляди бежанци
Обновена: 31 яну 2016 08:25 | 31 яну 2016 07:55,
12
Планът на Австрия: Депотрация на 50 хил. мигранти до 2019 г.

Австрийското правителство ще депортира 50 хиляди мигранти в следващите три години според план, за който съобщиха вчера австрийските медии, предаде ДПА.

Планът се оповестява в момент, когато различни европейски страни се опитват да приемат по-рестриктивна политика към мигрантите. Швеция например планира да депортира до 80 хиляди кандидати за убежище, припомня БТА.

Правителството във Виена обяви по-рано този месец, че ще ограничи притока на бежанци на 37 500 през 2016 г. Миналата година бяха приети 90 хиляди.

Ние вече сме сред страните с най-много депортации и възнамеряваме да продължим да разширяваме тази тенденция, заяви консервативната министърка на вътрешните работи Йохана Микъл-Лайтнер пред австрийската информационна агенция АПА.

Австрийският план предвижда финансови стимули за хората, които напуснат Австрия, както и разширяване на списъка със страните, чиито граждани нямат шанс да получат убежище в Австрия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
до 5 преди 8 години
Лично от премиера слънце го чух по телевизията каза Като ни ги връщат ние какво да ги правим затвори ли да строим !
11
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нито е просто, нито е тъпо. Това ще повиши БВП на Австрия, ще стимулира икономиката и ще открие нови работни места. Е ще е повод за някой нов данък, естествено. Вече активно се говори за това.
10
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Егати и тъпата политика . Първо ги пускаш , а после ги връщаш ама плащаш . Колко просто е на границата да ги върнеш и готово .
9
1
 
20
 
! Отговори
бг преди 8 години
На тия *** да им дадат по една пушка и да ходят да си пазат държавата,а не да ми латат тука курабийките
8
0
 
16
 
! Отговори
Дрън-дрън, че пляс преди 8 години
До тогаз ще влезят в пъти по толкоз.
7
0
 
12
 
! Отговори
razgradski pop преди 8 години
Депотрация???
6
0
 
13
 
! Отговори
аа споко преди 8 години
До Анонимен 5те каналджиите ще се погрижат пак при меркел да ги върнат !! а и ако остане шенген как ли ще контролират движението на мигрантите. добре , че не сме в шенген !!
5
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Меркел:Всички криминално проявени бежанци, които не могат да бъдат варнати в родните им страни поради опасност за живота им (смятайте убийци в родните си страни, гейове и т.н.) ще бъдат връщани в Турция или в страната от ЕС на чиято територия първо са стъпили.Смятайте какво ще ни изсипят в България, като върнати от Германия. Направо за затворите. Да ги чакаме да избиват, крадат и износилват ли? Да се строят нови строго охранявани затвори!
4
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хаха, че те дотогава ще са се увеличили с поне 250 хиляди, бре. И това ако не приемат нови, а те го правят.
3
0
 
30
 
! Отговори
ами то австрийците преди 8 години
До Анонимен 2например във виена са малцинство !! в училищата на 25 деца 6-7 са местни а другите са чужденци , няма вече шницели в училищата да не обиждат мюслитата ....а бе луда работа
2
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако спазват същият темп на преселване до онова време ще са повече от австрийците.Да не ги депортират като малцинство тях? хихихи Един истински паметник на евромалоумието.
1
1
 
28
 
! Отговори
до сега преди 8 години
винаги австрия следваше германия дано поне за навлеците германците да последват австрийците !! и не ограничение а направо затваряне на границите !!! защо данъколпатците трябва да плащат за депортацията ??? нека политиците да платят от собственият си джоб щом не могат да свършат работата за която са избрани и им се плаща