Механизмът за наблюдение на BG пада до 2019 г.

Председателят на ЕК убеден, че Борисов ще направи нужното
18 фев 2016 16:36, Елка Василева
15
Механизмът за наблюдение на BG пада до 2019 г.
Жан-Клод Юнкер и Бойко Борисов. Снимка: Reuters

Винаги съм казвал, дори при предизборната си кампания, държа на обещанието си, че в мандата на Европейската комисия (до 2019 г.) механизмът за наблюдение на България ще бъде прекратен, заяви председателят на ЕК Жан-Клод Юнкер пред български журналисти в Брюксел.

Още по темата

Юнкер направи това изявление преди началото на заседанието на Европейската народна партия, където влезе, придружен от премиера Борисов.

"Убеден съм, че премиерът Борисов, който е мой приятел и сериозен човек, ще направи необходимото", добави председателят на ЕК.

"Никога не имало "българо-румънска двойка", двете държави биват оценявани според собствените им заслуги", посочи Юнкер.

Преди дни той изрази готовност да ускори прекратяването на механизма за Румъния. Букурещ настоява това да стане преди края на мандата на настоящата комисия, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
6
 
! Отговори
Крум преди 8 години
Какво ни дреме за тъпия доклад, око ще и по 10 доклада да правят всеки ден, но да се вдигне нивото на заплащането! Бойко набий си го в главата, повтаряй след мен: "Да вдигна заплатите", "Да вдигна заплатите", "Да вдигна заплатите". Запомни ли Бойко? Не, не магистралите! Заплатите!
8
0
 
6
 
! Отговори
халюцинации преди 8 години
Дали България ще я има през 2019 год.
7
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хи-хи-хи....че до 2019 това недоразумение "ес", я го има, я го нема!!!!! Боже, какви смешници! Така ми е забавно да им гледам сериозните физиономии, как се правят на важни....а са само едни ***! Ми я погледнете кого избираме за евродепутати! Само такива ***, дето тука никой не иска да ги гледа, да му се махнат от очите! И ТИЯ НЕСКОПОСЯНИЦИ "ВЪРШАТ" еуропейската политика!!!!Боже, Боже...да се смееш ли, да плачеш ли!!?? ЗАТОВА СМЕ НА ТОЯ ХАЛ....
6
1
 
12
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
Юнкер щом вярва на Б.Борисов значи още вярва в Дядо Коледа!
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДОТОГАВА НАШИТЕ ВЕЧЕ ЩЕ СА ПО ОСТРОВИТЕ ЩАСТЛИВИ ПЕНСИОНЕРИ.ДА НЕ СИ ПОМИСЛИХТЕ ЧЕ.НЯКОЙ ЩЕ БЪДЕ ОСЪДЕН ХАХАХАХА.
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Баба Ванга:Нема управия тоз народ!
3
2
 
8
 
! Отговори
Ха преди 8 години
Е нали Боко трябва сам себе си да арестува заедно с всички Герберо седераси
2
0
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
НУЖНОТО КОЕТО ИСКА ЮНКЕР НЕМА КАК ДА СТАНЕ---БОЙКО НЕМА КАК ДА АРЕСТУВА ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА4ЕЛО С НЕГО И ПЕЗИДЕНТА МАКАР 4Е ДРУГО НАКАЗАНИЕ НЕМА ОСВЕН НАРОДНОПРОТЕСНО ДВИЖЕНИЕ И НАЦИОНАЛНА СТА4КА ДА НАПРАВЯТ ТОВА ИСКАНЕ НА ЮНКЕР ФАКТ
1
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе имаше българо-румънска двойка, но Румънците вкараха в затвора бая корумпирани политици и държавни служители и дръпнаха напред.Докато у нас няма нито един виновен, все населението на което му отмъкват и последният залък е виновно.