Брюксел няма да улеснява отмяната на визите за Турция

Бюджетът на ЕС не е вълшебна кутия, обяви Мартин Шулц
17 мар 2016 21:09,
53
Брюксел няма да улеснява отмяната на визите за Турция
Снимка: архив Reuters

Европейският парламент няма да опростява процедурата за отмяна на визите за Турция, всичко трябва да е честно. Това обявис председателят на ЕП Мартин Шулц на откриването на срещата на високо равнище на ЕС в Брюксел, съобщи ТАСС.

Шулц каза още, че Европарламентът е готов да изиграе конструктивна роля, но процедурата трябва да се спазва.

"Освен това не бива да се забравя, че ЕП преговаря за визова либерализация и с други страни - Грузия, Украйна и Косово. Затова трябва да изпратим сигнал, че постъпваме честно с всяка страна", каза още Шулц, цитиран от БТА.

Той заяви, че бюджетът на ЕС не е вълшебна кутия с безкрайно много пари, та да се отпуснат на Турция допълнително 3 милиарда евро за бежанците.

"Допълнителните средства за финансиране на бежанците в Турция трябва да са "свежи пари", а не пари от бюджета на ЕС. Освен това, да не забравяме,че основният приоритет за нас е да ускорим отпускането на вече обещаните на Турция 3 милиарда евро”, каза още председателят на ЕП.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
3
 
! Отговори
PROSVETEN преди 8 години
Dosega ne e daden i cent na Turcite qvno iskat da navodnqt EC s evtina rabotna raka.Korporaciite i bogatashite se draznqt ot demokraciqta v EC i shte q unishtojat s nomera imigranti....
26
2
 
13
 
! Отговори
Darma преди 8 години
До OSMANLIА след няколко години гражданска война в Турция колко ще останете? То и едно време бяхте много в Европа, ама какво стана? Продължавайте да наглеете, съвсем да ви намразят всички!А така добре се бяхте интегрирали в Германия, децата ви в университет ходиха, на хубава работа бяха. Всичко свърши, приятелю. Ердо ви провали държавата тотално. Никой в Европа не ви ще.
25
1
 
13
 
! Отговори
Darma преди 8 години
До Анонимен 37Ти нашите мюсюлмани с мароканците, афганистанците, пакистанците и всякакви други араби ли ги сравняваш?За отношението към източно-европейци в Европа нещо много си се объркал ми се струва. Май не си ходил, а си чувал някакви истории отпреди 20 години, а?Западноевропейците се радват, като видят чужденка без бурка, или нормален мъж, който не се моли по 5 пъти на ден, пие бира, гледа футбол, и грили свинско, ясно ли е?
24
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Скрий се бе, клоун! Постигането на споразумение между ЕС и Турция за разрешаването на бежанската криза е "съдбоносно" (за кого ли, за Турция може би? или?), каза премиерът на Нидерландия Марк Рюте. "Няма алтернатива. Ние трябва да постигнем решение".
23
1
 
18
 
! Отговори
Като скакалците! преди 8 години
Важното че европейски, глупави демокрации(ние) ги хрантутим и им плащаме.Всяка една от жените им е забулена с фередже или бурка надянала на смръдлив *** шалвари и бута поне една детска количка и около нея подскачат още 5,6 отрочета.В джамиите им които никнат като гъби след дъжд, открито призовават към джихад и събират пари и набират доброволци за терористите и Ал Кайда.Сега сигурно разбирате, защо цивилизована Европа гледа негативно на 56 годишното присъствие на тази ***,да не говорим за опити за влизане в ЕС.
22
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименКато скакалците!Всички големи градове в западна Европа е пълно от тази мюсулманска ***....България в страната в Европа с най-голям процент мюсюлмани - повече от 12%, в страните от Европа мюсюлманите са по 2-4% от населението. Освен това всеки мароканец и арабин като социален статус, намиране на работа, установяване стои много по-високо в очите на западноевропееца спрямо презряния и гонен от всякъде българин.
21
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименНе. Дейвид. Приятелят на Бойко.
20
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като скакалците!Всички големи градове в западна Европа е пълно от тази мюсулманска ***.Нямат голям мерак да работят или да учат и 80% от младежите им са криминално проявени.Цели части от тези европейски градове, са превърнати на огромни гета ,където и полицията се страхува да влезе!90% от тях живеят от социалните и детски помощи(на нашия гръб) и каквото припечелят по криминален начин.Не проявяват никакъв интерес да се интегрират от 50 години насам.Размножават се ужасно бързо(поради безделието),без да се запитват дали са в състояние да изхранват семейството си.
19
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Освен това не бива да се забравя, че ЕП преговаря за визова либерализация и с други страни - Грузия, Украйна и Косово."Ами тогава ЕП да преговаря с Грузия, Украйна и Косово за спиране на милионите бежанци които напират от Турция да залеят Европа. Турция не е длъжна да ви пази границите, може спокойно да го нахрани и да ги пусне през границата да ходят където искат, да си ги спират в България, Гържия, Румъния.
18
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Скоро на българите пак ще наложат ограничения и визи, и без това ги третират като хора втора ръка. А турците и сега си намират начин да пътуват и работят в ЕС - турчин много по-лесно си намира работа от българин, всеки в западна Европа знае, че турците са добри работници, а българите са мърлячи които никъде не ги искат.
17
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Смехурко, кога ви паднат визите да ми дойдеш на гости. Ще опека малко прасенце за случая!))))))))
16
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не без визи в Европа за монголската раса.
15
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мислим, че трябва с гърчулята да ги изгоним от Европа, това мислим.
14
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само да се доуточня Коен, обичам ашкеназите. Руските ашкенази.
13
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз обичам евреите, честна дума!
12
2
 
2
 
! Отговори
Да се изфукам преди 8 години
Ако всяка жена, която съм *** си сжожи по една златна гривничка на ръката, то няма да стигне всичкото злато в света!
11
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аркадаш, вие турците не се променяте към добро, никога! Нищо старо не сте забравили и нищо ново не сте научили.
10
8
 
20
 
! Отговори
До 13: преди 8 години
Турция е враг 1 на България.ЦРУ и турските тайни служби подкокоросваха мюсюлманите у нас през Живково време:-Да искат автономия със столица Варна-Да правят зулум във фабриката или ТКЗС-то всеки ден за 1 лев-Акушерките и сестрите в родилното да увреждат българки и децата им-Да провеждат атентати по страната-Да изкупят всичката стока по магазините за да предизвикат криза-Да обслужват в магазините само хора говорещи на турски-Да тровят водоеми и млекозаводи
9
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е браво, брюкселските плъхове дойдоха на себе си! Нашите братя укпопитеци щели да ги приемат след 20 години в ЕС, а турците дето унищожават кюрдите още утре. Откъде накъде? Марш в Анадола!
8
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
a Turciq da ne vi e odushnik are si.tir"djujeto i cherniq" da si gi razdelqt katoto razrushiha vsichko taka da zastroqt i sas kompensacii