Румънец удуши гаджето си, туткала се преди полет

Двойката изпуснала самолета, а мъжът се вбесил
3 юни 2016 09:07,
49
Румънец удуши гаджето си, туткала се преди полет
Снимка: Reuters, архив

34-годишен румънец удуши приятелката си, защото закъсняла за полета има. Зверството било извършено на паркинга на летището в Севиля, съобщава RT.

Убиецът трябвало да лети с гаджето си до Италия, но девойката закъсняла. Заради туткането й двамата изпуснали самолета.

Първоначално влюбените се справили нормално със ситуацията. Те спокойно напуснали летището и се отправили към паркинга. Сядайки в колата обаче, между тях се разразил страшен скандал. Румънецът загубил контрол и удушил момичето с голи ръце.

Тялото на 32-годишната жертва е открито в кола до аеропорта. Убиецът сам се предал в полицията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До РимлянинИскаш да кажеш "от къдя на къдя"?
39
1
 
0
 
! Отговори
3avisi преди 7 години
1. Случило ли се е и30бщ02. Ак0 да, 3ащо не се пи6е 0т какъв прои3ход са те3и временн0 пре6иваващ1 в Румън1я3. Кинот0 се нари4а Великата илю3ия. Става ясн0 3ащ04. Лек Ден
38
0
 
0
 
! Отговори
Кон преди 7 години
До драскачите по-долу, вероятно интелектуални емигранти: На български не се казва "генерализация", а "обобщение". Всъщност "генерализация" няма в българския език.
37
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Многократно ми е идвало да удуша жена, поради същите причини. Разликата е само в това, че не съм го направил и никога няма
36
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Разбирам го. В статията обаче не се упоменава колко пъти преди това й е спасявал живота като не я е душил за същото провинение.
35
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Последно гадже ли и е бил или сводник РОМънеца?
34
3
 
13
 
! Отговори
ined преди 7 години
В задачата се пита ако 32 годишна жена е "момичето" и "девойката" на колко години е авторката?
33
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това вече е много дивото у човека.
32
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
36 Всичко е относително. Има и доста оправни жени. Много уважавам такива - знае как да прави няколко неща, готви, пере, глади, организирана, намахана. Такива девойки търсете, не някакви кукони дето по цял ден е пред огледалото с червилото.
31
1
 
7
 
! Отговори
Светла преди 7 години
Един въпрос към "твореца на статията" - прочетохте ли си внимателно, това което сте написали преди да го публикувате? - Да погледнем какво сте написали - "полета има"........ То бива бива.......ама вашето е извън пътя. Вече втора неграмотна статия чета от вас.....
30
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не че го оправдавам, ама наистина повечето жени са адски мудни. Все нещо се гласят, все някаква работа изниква и все в последния момент. Аз се събуждам след жена си, оправям детето, себе си, леглото, търгвам с детето към градината и жена ми за цялото това време трябва само да си изиме очите, зъбите и да си нахлузи дрехите и винаги ме настига тичешком на 500 м от нас. И подчертавам, не се гримира.Жените трябва да се събуждат в 4 сутринта, че да може до 7 все пак да успеят да тръгнат за работа.
29
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Уффф, как мразя кифли!" Каза уморено мъжът след като цяла нощ беше мятал салфетки в СинСиити.
28
5
 
10
 
! Отговори
Арее веее преди 7 години
Това да не са Румънеца и Енчев ?
27
0
 
18
 
! Отговори
мда преди 7 години
до 25 Мила госпожо. Познавам много жени омъжени за чужденци, живеещи извън пределите на родината си и други които го правят с мъже за които са се омъжили тук и са заминали. света е "глобален" :) Това което искам да споделя с вас е че манталитета на отделният индивид е това което отличава хората а не това къде са се оженили. Аз съм българин и съм женен за българка, но нашият брак беше на остров Бора Бора и смятам че сме щастливи заедно в България в момента. Генерализациите са нещо много порочно.
26
1
 
8
 
! Отговори
до 5 преди 7 години
то причината е, като *** - всеки си я носи. Когато един човек се опитва да ми предоставя нелепи причини обикновено се е поо-*** и се опитва да обясни ситуацията с някакви причини. Лягай с който си искаш к-о-в-ри бол! Българите нямат нужда от такива, като теб
25
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е била последната капка преляла чашата.Кой знае преди това колко пъти не ден му е късала нервите.
24
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До AaaАми кажи ми след такава новина как да им се възхищавам на местните мъже? Трябва да си невероятен герой, че да удушиш приятелката си с голи ръце.
23
4
 
25
 
! Отговори
Aaa преди 7 години
Да, да, всички знаем, че за българската кифла е много престижно да се похвали "аз съм омъжена за чужденец". Тия дни видях едни такива - прилично изглеждаща българска кифла с грозен, едноок (буквално) италианец. И щото е италианец с кинти, тя го нарича "мечо", ако беше българин - щеше да е "прасе", нали?
22
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако пишеш безсмислени текстове с правописни грешки и безсмисленни думи само едно ме караш да си помисля този редактор наистина е *** и неграмотен
21
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ха-ха-ха! Благодаря, много весели коментари. Искрено се смях на реакциите на хората писали преди мен. Особено на български мъже, които скочиха като ужилени, когато една жена им каза, че се е омъжила за чужденец. Момчета, тази реакция говори само за едно, за ниско самочувствие.