Часове преди референдума: Лек превес за Brexit

Курсът на британската лира започна да пада
Обновена: 23 юни 2016 06:04 | 22 юни 2016 22:05,
20
 Часове преди референдума: Лек превес за Brexit
Снимка: Reuters

В навечерието на историческия референдум две нови допитвания показват лек превес на лагера, подкрепящ излизане на Великобритания от Европейския съюз, предаде Франс прес.

Според сондаж на института "Опиниум", осъществен по интернет с 3011 участници, 45 процента са за излизане от ЕС, 44 процента - за оставане, 9 на сто още не са решили, а 2 процента не желаят да гласуват, пише БТА.

Допитване на маркетингова агенция ТНС с 2320 с души показва, че 43 процента от запитаните са за Брекзит, 41 на сто искат Великобритания да остане в ЕС, а 16 процента още не са решили как да гласуват.

Междувременно Reuters съобщи, че курсът на британската лира е паднал след оповестяване на като социологическите проучвания.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вече сме в деня на избора и познайте какво показват проучванията? Естествено превес за оставане. То тези избори станаха като някакъв ежегоден театър за изразходване на средства.
14
0
 
3
 
! Отговори
Тъпанари преди 7 години
До всички *** -- тези проучвания са същите както и за Шотландия.И там щеше да излиза, пък после разликата беше с 15 -20 хроцентни пункта за оставане в рамките на Великобритания.Мога да се обзаложа, че и тука ще бъде разликата нещо щато 57-60 на 43-20.
13
0
 
5
 
! Отговори
666 преди 7 години
ЧИЯ БЕШЕ АГЕНЦИЯТА ,ЧЕ МИ СЕ ВЪРТЯТ ИЗ УМНАТА ГЛАВИЦА..ЕДНИ ПЛИТЧИЦИ, ЕДНИ ГРОЗНОВАТИ С ОЧИЛЦА ...МАНИПУЛАЦИЯТА ПРОДЪЛЖАВА................
12
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Верно почна да пада курса на лирата. От вчера май с 2-3 ст, за разлика от миналата седмица когато беше с 5-6 ст по-нисък от вчера. А за разлика от преди 6 месеца сега е с близо 20 ст по-нисък. Като падне с 10-15 процента (25-38ст) стотинки тогава кажете, че пада. вариациите от 1-2% са всяка седмица.
11
0
 
6
 
! Отговори
победа по пощата преди 7 години
Тезите на брекзитерите не са базирани на измислици. Става дума за важен цивилизационен избор. Искате ли да ви управляват хора, за които не сте гласували, или не? Къса се връзката избиратели-управление. Налагат ви разни квоти, договорености, условия, които не сте приемали, и не ви питат дали ги приемате. Социалните права са в перманентен регрес. Корупция, лобизъм... Критиките са тежки и нямат опровержение до момента. Резултата днес може само да забави или ускори края на статуквото.
10
0
 
7
 
! Отговори
Бай Лондон преди 7 години
Тук съм в Лондон! 2:09 АМ Вали като из ВЕДРО! Дали е случайно? Не само вали но и ГЪРМИ? Има и светкавици....Не е БИЛО преди!!!
9
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какъв превес в тези измислени изследвания. Последните две седмици уж са почти равни, а цяла година точно обратното. Това се казва манипулиране на общественото мнение с цел да си напаснат резултатите. Така успокояват тези които не са решили но искат да излезат от ЕС да не отидат да гласуват, а реват като ум'рели какво щяло да стане. Ще стане за кого? За големите компании които са свикнали да плащат минималната надница и да лъжат новодошлите. Хайде стига с тези трагикомедии, че ставате смешни.
8
3
 
27
 
! Отговори
1892 преди 7 години
Най-*** е че си базират вота на измислици. Имигрантите им били виновни. Плащам си данъците в хиляди всеки април от години, а съседката британка живее на помощи и миналата година изхарчи 1500 паунда за татуировки. Да се махат. Good riddance!
7
1
 
17
 
! Отговори
ГЕРБ=МАФИЯ преди 7 години
Просто им пратете Цветанов, онзи с особената форма на главата! Той е баш майстора в организиране на избори,що да не спретне и едно поръчано Брекзитче? Каквото поръчате Цвъки ще ви го издокара като резултат,ако трябва и царицата ще махне...прави всичко. Апартаментчетата му ще набъбнат драстично ... :)
6
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От гласуването до реалното излизане пътят е от земята да небето.
5
13
 
6
 
! Отговори
Turchi ot deliormana преди 7 години
О Майкоoooo )))), дано не гласуват британците за Brexqt!
4
1
 
33
 
! Отговори
дедо ви Сорос преди 7 години
Не бойте се еврофенчета, погрижил съм се, мои хора ще броят бюлетините, няма да има Брекзит
3
1
 
27
 
! Отговори
ингланд преди 7 години
На някои калпави английски политици Европейският съюз им е виновен, както на някои мързеливи британци са им криви чужденците работещи в нежелани или високо квалифицирани професии.
2
0
 
19
 
! Отговори
Глас народен преди 7 години
Каквото има да става ще става. Глас народен-глас Божи!
1
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Междувременно Reuters съобщи, че курсът на британската лира е паднал след оповестяване на като социологическите проучвания."===Да бяхте написали с колко.