Франция добре интегрирала мюсюлманите си

Службите също работят добре, смята Ксавие дьо Кабан
20 юли 2016 10:00,
43
Франция добре интегрирала мюсюлманите си
Снимка: Bulgaria ON AIR

Франция е държава с добре интегрирано мюсюлманско малцинство, но все пак се намират такива представители на тази общност, които "Ислямска държава" използва, за да разедини европейската общност чрез терористични атаки и всяване на страх.

Това каза в Сутрешния блок на Bulgaria ON AIR посланикът на Франция в България Ксавие Лапер дьо Кабан.

Той посочи, че според него службите във Франция работят добре, но е трудно да бъдат локализирани единичните случаи, в които се оказва, че нападателите преди не са били свързани с различни групировки и сами решават, че искат да извършат подобно деяние, какъвто се предполага, че е случаят с нападателя в Ница.

"Този човек не може сам да организира атентата. Той се е свързал бързо и лесно с хора, които са джихадисти, които са му помогнали да организира и да подготви всичко за атентата. И това е много опасно - не само, че има луди хора като него, но защото този тип хора могат да намерят помощ от хора, които знаят как се подготвя такъв атентат", посочи посланикът.

Той беше категоричен, че най-лошата реакция при и след подобна атака е паниката.

Целия разговор вижте в Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
3
 
! Отговори
4уденко преди 7 години
Швейцарският футболист Джердан Шакири заяви, че ще играе за Косово, ако му предложат ролята на капитан. # Какво ще стане ако му предложат от отбора на Ислямска държава ролята на генерал ?
21
0
 
9
 
! Отговори
Интегрират ли ги?! преди 7 години
Затова ли почти във всеки град там вече има огромни мюсюлмански гета, повечето от чиито жители съществуват на социални помощи и не се занимават с друго, освен ударно да произвеждат деца?В тези гета не се говори френски език и повечето от жените не знаят и пет думи на френски. Носят се традиционни ислямски облекла и, както неведнъж вече сме писали, мъжете освен до банкомата и до джамията ходят най-много само до кафенето в махалата.Напоследък настояват и за шериатска полиция и съд в тези махали!
20
12
 
3
 
! Отговори
Zahid преди 7 години
България има нужда от повече ислям и по-малко *** разщина
19
0
 
18
 
! Отговори
кабан-глиган преди 7 години
Тогава що ви взривяват ?!.... С ТАКОВА "ИНТЕГРИРАНЕ" КОРЕННИТЕ ИНТЕГРАТОРИ -ФРАНСЕТАТА СЛЕД 20 Г. ЩЕ СА КАТО ИНДИАНЦИТЕ В АМЕРИКА-В РЕЗЕРВАТИ.А сега сериозно: тоя глиган е като Кри-Сталинка, седи си в добре охраняваното посолство в банановата република и му е през "банана" за тия дето са жертви. Приказката за стълбата на Хр.Смирненски е гениално точна. ПРОБРЕМЪТ Е ЧЕ ЦЕЛИЯ ЕС Е СЪСТАВЕН ОТ ТАКИВА "ГЛИГАНИ"
18
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така ги интергрират че чак почват от еуфория да се гърмят
17
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За Гетата обаче нищо не казват , мълчат като риби
16
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Отдавна не съм се смял толкова... :-D
15
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Френският посланик изглежда свестен човек, но говори колкото да не злепостави институцията, която му дава хляба и службата в ръцете. Ето това е големият проблем и създадената тромавост в ЕС - милиони чиновници като него изпълняват задълженията си по устав, а не по съвест. От там вече се пропукват и понятия като "интеграция" и тем подобни.
14
0
 
11
 
! Отговори
аз преди 7 години
"...Този човек не може сам да организира атентата. Той се е свързал бързо и лесно с хора, които са джихадисти, които са му помогнали да организира и да подготви всичко за атентата...". Първото е вярно, но второто е точно обратното, и той много добре го знае. Така наречените "джихадисти" набелязват хора които да вербуват. След това ги снабдяват с каквото трябва и им казват какво да направят. И тези "джихадисти" се знаят от властите, но те се задоволяват само със правене на списъци и наблюдение.
13
0
 
24
 
! Отговори
Без думи преди 7 години
"Франция добре интегрирала мюсюлманите си" - :) (усмивка на съжаление)
12
0
 
18
 
! Отговори
лицемер преди 7 години
Той е готов за интеграцията не виждате ли че си е пуснал мюсюлмански тип брада!
11
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щом френските муслими са интегрирани, смятаи вкаква лудница ще е при някои не-толкова интегрирани ... Муахахааа, тея *** чуват ли се изобщо какво говорят по обществените медии?!
10
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Извикай "бенг" и тоя е под масата с мокри ***
9
0
 
25
 
! Отговори
Сатанаил преди 7 години
Представям си ако не бяха интегрирани?;)) След 20 години те ще интегрират франсетата. По начина по който Ердо интегрира опонентите си. Калъчката.
8
0
 
21
 
! Отговори
Луцифер преди 7 години
Ако всеки,добре интегриран мюсюлманин,убие по 84 французи,последните ще се броят на пръстите на едната ръка.
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
:))))))))
6
0
 
17
 
! Отговори
Сатанаил преди 7 години
Франция ще е първата жертва на ислямофашизма. Даже няма да разберат как ще осъмнат като шериатски вилает. Но преди това доста атентати ще имат. И все по чести и кървави. Иронията е че в тях умират и много мюсюлмани. И как инак, като са 10 % от населението вече.,
5
0
 
19
 
! Отговори
цирк преди 7 години
Ето заради такива дебелокожи и лъжещи политици ЕС е в криза,страната им е в извънредно положение и хаос а те продължават да лъжат.
4
0
 
16
 
! Отговори
Да ама не преди 7 години
Затова 40% от населението на Франция са араби.
3
0
 
24
 
! Отговори
чакай малко преди 7 години
То се вижда как сте ги интегрирали---ама откъде толкова ГОЛЯМО дебелоочие у вас бе...евро-атлантици и либерали....