Орбан: Нелегалните имигранти в лагери извън ЕС

От там да кандидатстват за убежище, поиска той
Обновена: 22 сеп 2016 17:52 | 22 сеп 2016 17:51, Петя Славова
56
Орбан: Нелегалните имигранти в лагери извън ЕС
Снимка: Reuters

Според унгарския премиер ЕС трябва да залови и депортира всички нелегални имигранти и да ги събере в бежански лагери под европейски надзор извън границите на Съюза, откъдето ще могат да кандидатстват за убежище, предаде Ройтерс.

"Това би могло да бъде остров, или крайбрежна зона в Северна Африка, но сигурността и снабдяването трябва да бъдат гарантирани от ЕС в негов собствен интерес", каза Орбан в интервю, публикувано днес на новинарския сайт "Ориго".

Още по темата

Трябва да създадем големи бежански лагери извън ЕС, с въоръжена охрана и финансова издръжка, осигурена от Съюза. Всички, които са дошли нелегално, трябва да бъдат заловени и депортирани там. Там те могат да подадат молба за убежище", пояснява Орбан. По думите му това е "тежка морална задача", но е единствената алтернатива на това мигрантите за останат в Европа, да бъдат разселени из континента и да създават по-нататъшни проблеми.
Релокацията е упражнение по безполезност, понеже тези, които са искали да бъдат в Германия, веднага ще се върнат там след разселването им, смята Орбан.

"Има само едно решение, изгодно за всички - и за нас, които още не сме в затруднение, понеже се защитихме, и за страни като Германия, които вече са загазили: "Вън (мигрантите) от Съюза", заяви Орбан, цитиран от БТА.

Той отново заяви, че външните граници на ЕС трябва да бъдат укрепени, за да не се допусне повтарянето на мигрантската вълната от 2015 г. "Границите трябва да се използват, защото ни пазят. Някои си въобразяват свят без граници. Аз съм от онези, които не желаят да видят световната цивилизация променена", каза Орбан, цитиран от Ройтерс.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
56
 
! Отговори
Напълно съм съгласен преди 7 години
Така се практикува в Австралия, защо не и в Европа?Орбан мисли за Унгария, докато нашите политици НЕ.
19
44
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този популист призоваваше унгарският народ за състрадание към бежанците и МЮСЮЛМЮНИТЕ.Този държа реч как Европа трябва да е със отворени врати и да приема мюсюлмюните-мигранти,как Унгария ще ги подслони и нахрани ама това са неща които не се четат от нашите АТАКИСТИ ,бързо биват забравяни като свалянето на Альоша от наряд или като юмрука в лицето на лидерът им
18
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това не може да стане и той го знае, ама предреферендумно се наема! Но логично унижението, понесено от Европа, когато милионна гмеж прегази безконтролно границите, ражда лидери като него! Факт!
17
41
 
4
 
! Отговори
ha преди 7 години
Бойко е сто пъти по мъж от този,поне има смелоста да каже истината че тези решения се взимат от големите шефове.Пък този клоун някой му диктува кво да говори и той се прави на мъж.Ако някой си мисли че Унгария и Орбан имат думата в световните дела не е добре с ума.Дай да разпускаме г 20 и великите сили и Унгария да поема упралението на света.
16
2
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Орбан е велик. Не за това, че измисля подобни неща, а че му стиска да ги каже!
15
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
AMERIKA E GOLIM KONTINENT PO GOLIAM S 3 mil.Q kilometra OT RUSIA PAK I SHE SA BLIZO DO BASHA SI SOROS TAM TRIBVA DA BADAT NASTANIAVANI VSICHKI PLUESHI ORBAN V SAITA SA ILI ROMI TURZI PUMAZI ILI SOROSOIDI VIVA ORBAN ISTINSKI EVROPEEZ NE NA ZAMIANATA NA EVRONASELENIETO S AFROAZIATSKO NE
14
14
 
3
 
! Отговори
до 6 преди 7 години
ела аз да те прекръстя искаш ли ананъ сиктимин гаффуру
13
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Едно време хитлер искаше да депортира всички евреи на остров мадагаскар,ето,че историята ни учи отново
12
2
 
54
 
! Отговори
Браво преди 7 години
Най-после бе казана ИСТИНАТА какво трябва да се направи!И кой друг,ако не Орбан!Евала Орбане,ама си в смъртна опасност,Господарите лесно няма да преглътнат тия думи!Да им се бъркаш така в плановете за съсипване на Европа хич не е безопасно!
11
58
 
1
 
! Отговори
фдз преди 7 години
орбан вън от ес
10
3
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** германци стига сте плюскали он инклузивно махнате си лудата баба.тя уби цял континент скрита зад ЕСмафията и Обамата до кога ще спите и пиете бира .????
9
37
 
22
 
! Отговори
Г преди 7 години
Когато Борисов каза, че трябва да затворим границите и да ги пускаме контролирано преди 2 години го плюехте. Сега, когато никой не го послуша и мигрантите вече влязаха, Орбан го казва и всички го величаят. По-голяма демагогия от това - здраве му кажи.
8
52
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Орбан беше един от първите който апелираше и лобираше за отворени врати на ЕС за ислямистите
7
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Орбан можеше да излезе от ЕС както Великобритания и чужденците с черни печати.
6
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
1-2 милиарда души бедни от Африка и Азия е малко трудничко да стоят затворени в лагери.
5
5
 
46
 
! Отговори
варна преди 7 години
Орбан -Президент на България до когато си намерим и изберем наш като него.Както сме си търсили цар из Европа на времето.
4
63
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоз *** по жалък от Волен Сидеров,мега нагъл популист.Забрави когато приветсваше талибаните с добре дошли и апелираше Унгария да ги приеме
3
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Orban e pich!
2
5
 
17
 
! Отговори
Ген полк Гадорян преди 7 години
Късно е либе за китка!
1
2
 
86
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Точно така БравоНа тоя Истински Европейски Политик