Той не бута германката в метрото. Той е българин и гледа безучастно

На видеото негов авер я рита по стълбите на спирка "Херманщрасе"
351
Той не бута германката в метрото. Той е българин и гледа безучастно
Кадър: YouTube

Арестуваният във връзка с блъснатото момиче по стълбите на берлинското метро е българин. Става дума за мъжа, който на видеото, заснело нападението, безучастно наблюдава как приятелят му рита в гръб 26-годишна жена, тя пада по лице през осем стълби и чупи ръка.

Българинът повдига бутилка бира от стъпалата и отминава нататък, без да помогне. Той е бил идентифициран и задържан след оказания на граждани, съобщиха от германската полиция, цитирана от "24 часа".

Мъжът не живее в Берлин, не е ясно къде е адресната му регистрация. Не се съобщава засега и дали останалите трима от групата, атакувала момичето, също са българи.

Още по темата

Записът, който показва как млад брадат мъж с бутилка бира в ръка абсолютно безпричинно нанася шут в гърба на момиче, слизащо по стъпалата на метростанция в Берлин, предизвика вълна на възмущение в Германия, а и по цял свят.

Първоначално в Германия имаше слухове, че блъснатата жена е сирийка и затова е атакувана, но полицията отрече това. Момичето е германка. Руски медии съобщиха за случая пък, наричайки нападателите бежанци, но и това се оказа невярно.

Случаят е от 27 октомври и е бил записан от охранителна камера. Момичето е получило помощ в болницата и след това е сигнализирала полицията. Гласност атаката получи, едва след като вестник "Билд" публикува на своята страница видеозаписа.

Полицията помоли свидетели на престъплението да дадат показания и публикува снимките и на четиримата мъже, участвали в него. Българинът е първият задържан. Срещу него засега не може да се повдигне обвинение, тъй като няма доказателства, че е участвал пряко в нападението, заяви говоителят на берлинската прокуратура Мартин Щелтнер.

"Липса доказуемо намерение за извършване на престъпление", обясни той. Според Щелтнер обаче и извършителят на нападението ще бъде заловен съвсем скоро.

Частни лица са обявили парична награда за онзи, който посочи името и адреса на нападателя на младата жена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


351
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
189
0
 
0
 
! Отговори
Бау преди 7 години
Е, Мехмед ли е, а? :D Жалки смееееее!!!
188
3
 
15
 
! Отговори
Рашист преди 7 години
Турците подскочиха. Българска работа ала бала. А тоя сто процента носи звучното име я Мехмет я Мустафа я Амет. Ае у лево.
187
4
 
20
 
! Отговори
българин преди 7 години
Християнин, българин никога няма да направи това! Останалите "българи" - винаги са готови да го направят. Ако не ги възпира нещо, странично, те атакуват, защото е жена и не е тяхна. Тяхната я бият на спокойствие в къщи.
186
11
 
5
 
! Отговори
Исмаил преди 7 години
щом видях видеото бях сигурен че е българска работа..
185
4
 
3
 
! Отговори
българска слава преди 7 години
напишете в (гоогле) Google-българин!!!Фалшификатор 1 на долари бил българинът Тодор КривналиевОтвъд Океана нашенецът бил ортак и на Ал Капоне
184
6
 
6
 
! Отговори
българска слава преди 7 години
На 2 март 1978 г. водеща новина във всички информационни агенции е чудовищната кражба на тленните останки на Чарли Чаплин. Великият комик е погребан в Швейцария два месеца преди престъплението. поляк Роман Вардас, а другият *** Ганчев - българин на 38. И двамата работят като моторни механици в страната на часовниците и кравите Милка. Да похитиш тленните останки на славен покойник, за да искаш откуп от роднините му, е отвратителна идея, а пък участието на наш сънародник в изравянето на тялото на Чарли Чаплин я прави един от най-срамните български куриози през изминалия век. Фалшификатор 1 н
183
2
 
11
 
! Отговори
ей бе де! преди 7 години
Все ни пишат на всяка манджа меродия!После с десетилетия се оправдаваме че нямаме сестра!"Мъжът не живее в Берлин, не е ясно къде е адресната му регистрация." *** е българтин?!?!?аре у лево с тия еврогейщини! като се твърди нещо по медиите ако няма доказателства си чиста жълта преса!
182
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ПАК ЛИ БЪЛГАРИТЕ ? ИЗВЕСТНИ СМЕ В ЕВРОПА С АВТОДЖАМБАЗИТЕ И ПРОСТИТУТКИТЕ СИ А СЕГА И С ПОБОЙ НАД БЕЗЗАЩИТНА ЖЕНА !!!СРАМ И ПОЗОР !!!
181
3
 
19
 
! Отговори
българка преди 7 години
Кажи му циганейшен и го остави.Нека сам си *** главата и да мисли , мисли докато се научи да чете и пише на БЪЛГАРСКИ
180
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По-долу някакъв издислафец се изживява като птица и описва племето си...Благодарим, но ние си ви знаем що за стока сте. Яжте си локума от овча лой и не се навирайте между хората.
179
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И какво се очаква да направи този българин?! Гледа някакви талибани ритат някаква жена. Какво се очаква? Да скача да се бие ли?! Всичките до един вадят ножове. В Талибания така са научени.
178
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Предполагам, че тия на входа на подлеза са искали нещо от нея, и тя им е казала да го... или нещо подобно. Да прегледат камерите там. И тръгват след нея и я ритат. За мен е това. Случаите на сексуално посегателсво зачестиха много в Германия, и тия са помислили, че и те могат да намажат.
177
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами да от тези Георгита Петранки Иванки Християни какво добро да видиш страхливци
176
13
 
35
 
! Отговори
Лъвско Сърце__ преди 7 години
Тези независимо от произхода си са пълни О'ТРЕПКИ. Защото жена не се удря, независимо и от нейния произход (освен ако не ти застрашава живота пряко), но така като гледам жената не е застрашила на никой живота, за да удря тая от'репка. Тия ми приличат на турци, но все тая..... Нормалните и истински християнски мъже никога не си позволяват да удрят жена. Докато мю(юлманите при тях е всекидневна практика да удрят, бият и убиват жените.....
175
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да заповядат в БГ и да видят,че тук ден през ден стават побоища,къде на автомобилен път,къде в дискотека и около,заведения,частни домове по време на битови обири,каквито се правят също ден през ден,че и изнасилвания и то на стари хора и завършват с убийство често...Нас ли ще уплашат с този единичен случай в Германия?!А този българин е просто свикнал в родината си на безброй подобни случаи и вероятно приема ситуацията като често срещано явление и там!ВЪПРОСЪТ Е:КОЙ НИ ПОДРЕДИ ТАКА"ДОБРОЖЕЛАТЕЛИ"?
174
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Издрислявци някакви...
173
19
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе ясно се вижда на видеото лицето на тоя дето я рита и е бяло и си прилича на българин.Пуснете си видеото.
172
13
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ясно се вижда, че не са българи!!!
171
14
 
6
 
! Отговори
Makedonec преди 7 години
Beter od afganistanski bezanec moze da bide samo bugarin!!!
170
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
е да бе да, сега и тоя ли е от боята? Да, ама не. Я си вижте записа. Съвременният българин ако се мисли за светец, значи нещо се е объркал. Навсякъде е пълно с ***. Мен ме биха по времето на соца в центъра на София и никой не си мръдна пръста, хората се правеха, че не виждат. Та и сега, ако се пребива някой на улицата пак се правят , че не виждат. Защото сте живели в кломунизъм и сте смачкани. Малко ли хора бяха пребити от българи? И какво? Обаче там е Германия и хората не търпят ***.