Той не бута германката в метрото. Той е българин и гледа безучастно

На видеото негов авер я рита по стълбите на спирка "Херманщрасе"
351
Той не бута германката в метрото. Той е българин и гледа безучастно
Кадър: YouTube

Арестуваният във връзка с блъснатото момиче по стълбите на берлинското метро е българин. Става дума за мъжа, който на видеото, заснело нападението, безучастно наблюдава как приятелят му рита в гръб 26-годишна жена, тя пада по лице през осем стълби и чупи ръка.

Българинът повдига бутилка бира от стъпалата и отминава нататък, без да помогне. Той е бил идентифициран и задържан след оказания на граждани, съобщиха от германската полиция, цитирана от "24 часа".

Мъжът не живее в Берлин, не е ясно къде е адресната му регистрация. Не се съобщава засега и дали останалите трима от групата, атакувала момичето, също са българи.

Още по темата

Записът, който показва как млад брадат мъж с бутилка бира в ръка абсолютно безпричинно нанася шут в гърба на момиче, слизащо по стъпалата на метростанция в Берлин, предизвика вълна на възмущение в Германия, а и по цял свят.

Първоначално в Германия имаше слухове, че блъснатата жена е сирийка и затова е атакувана, но полицията отрече това. Момичето е германка. Руски медии съобщиха за случая пък, наричайки нападателите бежанци, но и това се оказа невярно.

Случаят е от 27 октомври и е бил записан от охранителна камера. Момичето е получило помощ в болницата и след това е сигнализирала полицията. Гласност атаката получи, едва след като вестник "Билд" публикува на своята страница видеозаписа.

Полицията помоли свидетели на престъплението да дадат показания и публикува снимките и на четиримата мъже, участвали в него. Българинът е първият задържан. Срещу него засега не може да се повдигне обвинение, тъй като няма доказателства, че е участвал пряко в нападението, заяви говоителят на берлинската прокуратура Мартин Щелтнер.

"Липса доказуемо намерение за извършване на престъпление", обясни той. Според Щелтнер обаче и извършителят на нападението ще бъде заловен съвсем скоро.

Частни лица са обявили парична награда за онзи, който посочи името и адреса на нападателя на младата жена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


351
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
169
17
 
14
 
! Отговори
Алана преди 7 години
Българите сме си откачени, всичко се очаква. Кофти жена да се рита така, представете си да е бременна..
168
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В мойто село българи говорят на странен език , чух само нещо като ''Баро лачо гошо'' , може ли някой да ми го преведе
167
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
оказания???О-казания???Как е възможно?...Отказвам да проумея и чак мен ме хваща срам!
166
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бели са и тоя дето я блъска прилича точно на българин.
165
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бегай бе Побългарен ром занем те що за стока си
164
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На това му викам истинска интеграция...А нашите римляни само скромно мамят по телефона.
163
18
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В България никой нямашще да бъде възмутен. Какво толкова блъснали са някой и някой друг не се е намесил по никакъв начин. Сефте. В България даже щяха да го похвалят тоя, че не я е ударил допълнително. До къде е пропаднал българинът след 72 г. червен идиотизъм.
162
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ти хубаво се правиш на такъв или онакъв тука но не си прочел в Уикипедия за хан Крум за ''славяните'' и българите'' пак повтарям ''славяните'' и ''българите''
161
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Казал Дасикане Рома на Хорахане Рома , незнам дали въобще ме разбра .....хахаха
160
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Картинката е повече от ясна... брадат, мустакат и тъмен анадолски субект.Странното е друго, какво правят такива като него там още... Да храниш и прибираш всякакви *** от ориента, ако не е мазохизъм си е ритуално самоубийство. Жал ми е за германката, но не мога и не искам повече да съжалявам нито един германец, защото те създадоха чудовища като този. Косовари, палестинци, чеченци, турци,афганци, мароканци, алжирци, египтяни, ливанци, иракчани и либийци... Почивай в мир Германия...
159
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като тръгнат Дасикане Рома или Аспарухови роми-ковачи(сиви гълаби) в някои краища още като Българеещи се роми да определят бъдещето на тази бедна и омарсена от 100-ци години Държава това се получава накрая
158
2
 
36
 
! Отговори
Revolution_ преди 7 години
Вие сте лицемери и пишете глупости, българин бил...... Това са си чисти турци......
157
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хайде Меркел да си обуешалварите на голо.
156
1
 
35
 
! Отговори
Ели преди 7 години
Да не се окаже, че този българин се казва Ахмед...
155
4
 
5
 
! Отговори
_ преди 7 години
Ами да, повече кликове правим като напишем в заглавието "Мигрант ритна..." Що да губим време да чакаме разследване, проверки, истина и т.н. Истината не продава.
154
14
 
7
 
! Отговори
Шоп преди 7 години
Естествено, че в хибридните изстъпления на руските служби ще участват и наши малумници, хич бива ли бившите руски роби да не си подложат Г3...
153
1
 
3
 
! Отговори
хау преди 7 години
я, Атила и той довтасал във форума
152
11
 
4
 
! Отговори
анализатор преди 7 години
ДА СЕ ЗНАЕ: Руската "Нация" е Продукт на Любовта между Българско Арийско *** и Хазарска *** *** кланяща се на Фалоса. Заплождането е станало в старата Българска столица Бащу (Киев) а Виновник е Угор Лачин (Игор Рюриков) издънка на рода ДУЛО. Цялата земя от Москва до Казахстан,от Киев до Атина и от Солун до Будапеща е Българска. КАЗАХ !
151
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
3232
150
3
 
37
 
! Отговори
алфа мъжкаря преди 7 години
Откога Мехтем Гьонуз е българин? Колкото и да плюете по БЪЛГАРИЯ, тя е безсмъртна, а турция скоро ще изчезне