Тереза Мей: Brexit включва и напускане на единния пазар!

Очаква се британската министър-председателка да подкрепи тази идея
15 яну 2017 12:15, Петя Славова
76
Тереза Мей: Brexit включва и напускане на единния пазар!
Снимка: архив, Reuters

Очаква се британската министър-председателка Тереза Мей да подкрепи излизане от единния европейски пазар, Митническия съюз и юрисдикцията на Европейския съд в речта си пред парламента във вторник, пише британският в. "Сън", цитиран от Франс прес и ТАСС.

Още по темата

Според пресслужбата на правителството във вторник Мей ще призове Великобритания да се обедини и да подкрепи Брекзита, като сложи край на разделението между противници и привърженици на напускането на ЕС. Но според редица британски вестници, включително "Сън", "Сънди таймс" и "Сънди телеграф", тя ще обяви, че Великобритания ще напусне единния европейски пазар, митническия съюз и Европейския съд.

Приоритетите на Мей са да реши проблемите с миграцията, да установи контрол над държавните граници и да води търговски преговори с други страни. Всичко това ще стане възможно само ако Лондон напусне единния пазар на ЕС, отбелязва изданието, цитирано от БТА.

52 на сто от британците подкрепиха излизането от Европейския съюз на референдума миналата година, припомня АФП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До edinНикой към никого нищо не е свиквал. Дай на работниците си адекватни заплати, възможности за бонуси, социални пакети, осигури им възможност за професионално израстване и ще видиш българите мързеливи ли сме или не. Не може да даваш мижави заплати, работната седмица да е една от най-дългите в Европа, работодателят да те мачка по всевъзможни начини и чакаш мотивирани и работливи хора.
37
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Тц, за да получиш - трябва да дадеш"Така де, тъкмо и аз това казвам. За да получиш заплата, трябва да я ИЗРАБОТИШ. Изработиш! Просто защото няма как тези пари да дойдат от въздуха. И тъй като това не се схваща от голяма част от нашите работници, нещата са бъгнати изначално. Тук не споря за качеството на бг-материала, наречен работодател, и там кусурите са дал бог.
36
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименА защо преди това ? Пазарът на труда си е както всеки останал друг пазар, като искаш образовани и можещи кадри - ще се бръкнеш и ще им осигуриш адекватни условия. И аз едно време като работех по морето като студент за мижави пари, мотивацията и отношението ми към работата беше една и съвсем различна в следващите години, когато бях на бригада в САЩ.
35
1
 
12
 
! Отговори
edin преди 7 години
До 40,комунистите свикнаха работниците да се скатават, просто трудно би ги накарал да станат съвестни, а и като се има впредвид, че и бизнеса е главно в ръците на мутрите, няма как и те да са лоялни към работнците.
34
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименТц, за да получиш - трябва да дадеш. Колкото и да работиш, колкото и да си съвестен и образован, за българския чорбаджия-работодател винаги ще си останеш безправно ***, което заслужава заплата, гарантираща му физическито оцеляване и никакво уважение. Работил съм у нас, работил съм и в чужбина, у нас бизнесмените не ценят и не уважават слиужителит
33
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До написалия:"Бьлгария и трябват честни работодатели! Като немските патриоти които си обичат дьржавата."Съвсем вярно, само дето ПРЕДИ ТОВА на България и трябват съвестни, работливи и образовани работници. Като немските, например. И сега по броя на минусите, които се се лепнат на това ми мнение, ще стане ясно защо не живеем като в Германия...
32
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ехеййййй !!))Ако толкова Ви дремеше и за България ,колкото за UK ?!?Ама ,нейсе !!Цицата ще пресъхне !!Кофти тръпка !!
31
0
 
12
 
! Отговори
Адам Смит преди 7 години
То не бе Брекзит, не бе чудо. Ще стане една година в празни приказки. Кой какво казал, кой какво щял да направи. Разни писачи си правят гаргара с темата. Голям праз!Дрън-дрън ярина!
30
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
рижите глави не са виновни а ние. я визи са скапаните британци по 300евро, я мито за всичко от там, я забрана за влогове в техни банки вкл и офшорни а после пак нека лаят
29
9
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никъде няма да ходят. Всичко е бож лаф, ако излязат паунда ще се срине до ниво Евро, ще трябва да спрат бенефити, за да пестят пари в бюджета. Цените на стоки и услуги ще се повишат и англичаните ще обеднеят, а черните ще запалят Лондон , ако им пипнат помощите. Няма да смеят да го направят!
28
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хич не и трябват на Европа тези гейове и подли плъхове. Винаги са били предатели. Едно време Вермахта там трябваше да започне първо.
27
9
 
3
 
! Отговори
Istinata преди 7 години
Poneje sum politicheski i istoricheski analizator imam edna prognoza.britanzite se usetiha che germania si pravi chetvurtia reich i gi pobejdava ikonomicheski s novite istochnoevropeiski teritorii i organiziraha bejanskata kriza s vechnia im suiuznig USA.za da moje sled 10 god da napraviat nov blok s Franzia i Italia.taka shte budat bivshite rimliani ot drugata strana germania,nie i ot tretata rusia.istoriata se povtaria.nie pak sme s germania.shte bude ikonomicheska voina.nee loso
26
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 29Брекзит = БългаРия ЕКЗИТмай си прекалил с бояришника
25
6
 
30
 
! Отговори
Дурм преди 7 години
До Bai ganuБританците изнасяха заради свободния пазар, сега като излезнат от ЕС и като ги нашият с данъци и мита, какво ще изнасят и как ще са конкурентноспособни на останалите европейски компании ? Ние "бай ***" както презрително ни наричаш, ще се оправим. И преди ЕС сме оцелявали, и при зверска инфлация, и при гладни години, и при комунизъм. Изнежените британци, чакащи всичко на готово да му мислят.
24
15
 
7
 
! Отговори
до 30 преди 7 години
Не злорадствам, напротив. Съжалявам, че не можем да се отделим и ние толкова лесно.
23
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Брекзит = БългаРия ЕКЗИТ. Иска ми се и ние да бяхме на остров... За съжаление, ако напуснем ЕС, съвсем няма да можем да си опазим границите от мургавозеленикавите сириусианци.
22
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Amazon и английските сайтове до тука бяха. Жалко.
21
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бьлгария и трябват честни работодатели! Като немските патриоти които си обичат дьржавата. А не като нащи пишман работодатели,които се кефят като плащат под масата! Ама после турците ромите са виновни!
20
5
 
5
 
! Отговори
Bai ganu преди 7 години
До АнонименIznasiat produkti koito ne se iadat piat I pu6at s mnogo po visoka stoinost no iavno ostava ne dobre vidno za teb
19
6
 
11
 
! Отговори
Bai ganu преди 7 години
Britannia 6te si se opravi ami nie na kade v desstabilizirana evropa ili ako ES se raz padne umirame za mesec eto tova e trevojnoto