Великобритания – обсадена от българи и румънци!

120 румънци и 20 нашенци влизат на ден, пише The Daily Express
17 юли 2017 09:30, Петя Славова
64
Великобритания – обсадена от българи и румънци!
Снимка: архив, Reuters

Броят на имигрантите от България и Румъния, пребиваващи на територията на Обединеното кралство, е нараснал с 171 хил. души до 300 хил. за периода до март тази година, след като към дата 1 януари 2014 г. данните са били за 129 хил., пише британският вестник The Daily Express.

Това означава, че средно 120 румънци и 20 българи влизат във Великобритания всеки ден.

През 2014 г., седем години след присъединяването на България и Румъния към Общността, Европейският съюз позволи на гражданите на двете държави да работят в Обединеното кралство без необходимостта да кандидатстват за работна виза.

По-богатите държави от Блока се опасяваха от приток на мигранти от двете страни, но румънското външно министерство бе категорично, че няма да има голям поток от хора, съобщава "Фокус".

Консервативен депутат Дейвид Дейвис заяви: "Това е много тревожно, защото не знаем колко от тези хора всъщност намират работа и колко от тях претендират за неща като жилищни изгоди. Тези данни показват колко е важно да се контролират нашите имиграционни правила и точно това ще направим, след като напуснем ЕС".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
7
 
24
 
! Отговори
До 29 преди 6 години
В България се работи като роб,а не в Англия!
28
3
 
13
 
! Отговори
аве преди 6 години
фейк за чесане на езици....
27
1
 
13
 
! Отговори
hm преди 6 години
ne6to ste zle s matematikata: 120:20Zna4i e obsadena ot rumunzine ot bulgari
26
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
90% OT BALGARITE V ANGLIA SA MALOGRAMOTNI I NEUMNI,ZASHTOTO DA RABOTISH KATO ROB,A DEZATA TI V BALGARIA RASTAT NEVAZPITANI I SA VSE IZOSTAVASHTI UCENIZI.
25
3
 
6
 
! Отговори
И ко са преди 6 години
Ми те за да идат там сигурно някой ги е поканил я за раборта я за яденйе и пиенйе , те така безцелно няма да тръгнат.
24
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
DA BADAT IZHVARLENI VSICKI BALGARI OT LONDON.V BALGARIA IMA RABOTA ZA VSICKI.
23
2
 
48
 
! Отговори
да си стягат гъъъзов преди 6 години
само в Лондон има няколко милиона африканци и мюсли
22
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вижте това видео от Дюсбъриhttps://facebook/OfficialBritainFirst/videos/1281205045358087/
21
1
 
54
 
! Отговори
Мда преди 6 години
пакитата и индусите вече са местно население, те не се броят за окупатори. Докато кралицата сложи хиджаб.
20
3
 
52
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 6 години
Какво да почеша след подобна статия,Там срещу труда ти дават нормална заплатаУ нас срещу работа пари няма.Някакви партиици са парчадисали страната на принципа "ти на мене аз на тебе" и скубят колкото могат.На българина ,който не играе в разните схеми не му остава друго освен да си търси щастието далече оттук.
19
2
 
19
 
! Отговори
Ибрам Ахмедович преди 6 години
Ей големи душмани са тия на нас британските медии!
18
4
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересно, хем не ни искат, хем по цял ден се скъсват от UK да ми пишат за работа....
17
1
 
19
 
! Отговори
румен до 11 преди 6 години
Прав си за това че сами си избират да ходят и да работят квото падне там. Не ги защитавам за това, но не искам албионците да обвиняват "българите" за неудачите си.
16
3
 
34
 
! Отговори
... преди 6 години
Всяка година е така. Сезона на ягодите и зелките е какво искате. Нашенци отиват за 2-3 месеца десетки хиляди студенти да изкарат по някой лев. Щото тук ще бачкат за 500лв на месец.!
15
0
 
16
 
! Отговори
Лоши работодатели преди 6 години
Ех тези лоши британски работоподатели, защо бе защо предлагате работа на хората та ги карате да идват при вас да работят в британия, заради вас вестниците медиите се сьрдят на Ромьнци и Бьлгари!
14
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чакайте бе , нали там е лошо защо нашите заблудени от "гнилия" капитализъм всеки ден се изнасят в Англия? Журналистите ни спят - пишете , качва се цена на ток , на газ, на услуги , храната е скъпа и некачествена, частни съдии дерат по две кожи , махат прослужено време , нашите работодатели са по- честни в заплащането ... и други ,така българите ще останат тук ! А , накрая една малка подробност повечето заминаващи са роми , откъде ли бедните имат пари за това пътуване
13
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"20 българи влизат във Великобритания всеки ден." - това е страшно заливане?!
12
0
 
28
 
! Отговори
Малкия тошко преди 6 години
Нали са вече с единия крак навьн от евро сьюза, като излязат и с другия крак тогава ще имат право да гонят неподходящите от сльнчевата и добра климат предлагащата брутания! Ама то и нащи управляващи от 28 години насам нищо не направиха за хората да сьздадат нормалното,работа!
11
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За неравностойното положение там - никой не ги кара насилат да ходят там по чужди земи. В Англия се знае че не е добро, но въпреки това ходят. Сори.Да взимат тук по 5 декара и да садят картофи или да гледат зайци, а не да работят по фермите на англичаните за жълти стотинки. Англичаните не могат да бъдат обвинявани. Толкова, ако ти харесва. ако ли не се захващай тука.
10
0
 
45
 
! Отговори
румен преди 6 години
Повечето Българи там бачкат юнашки при неравностойно заплащане.Ако имат проблеми с маангустите да го кажат в прав текст. При 60000000 население нашите 100-1500000 са им криви за проблемите. Че те бандите в Лондон имат повече членове.