Ракетите на Пхенян могат да достигнат страни от НАТО

И Европа се намира в техния обхват, каза шефът на пакта
29 окт 2017 08:37,
278
Ракетите на Пхенян могат да достигнат страни от НАТО
Снимка: архив Reuters

Ракетите на Северна Корея могат да достигнат територията на страни членки на НАТО. Това обяви генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг в интервю, публикувано в японския в. "Йомиури".

"И Европа се намира в обхвата на ракетите на КНДР. Страните от НАТО вече са изложени на заплаха", допълни той, цитиран от ТАСС и БТА.

Столтенберг припомни, че през цялата си история Алиансът е защитавал своите членове от балистични ракети чрез сили за сдържане. "НАТО има и възможността, и решимостта да нанесе контраудар", заяви той.

В центъра за киберсигурност на НАТО, който се намира в естонската столица Талин, ще бъдат изпратени японски специалисти, добави Столтенберг. Днес той започва свое посещение в Япония.

Столтенберг обясни, че се разглежда възможността за широко японско участие в ученията по киберсигурност на НАТО.

Генералният секретар на Алианска добави, че е необходимо да се оказва натиск над Пхенян, включително чрез строго спазване на икономическите санкции.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


278
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
152
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонименмдааа, много мъка има, в това може да се убеду човек като чете коментара който си се напъвал да сътвориш...
151
0
 
14
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Ей не се спряхте.След разпада на соц. лагера какви ли врътки не направихте само и само да има враг насреща.Ако няма такъв ще си го измислите нали.Търси се враг.
150
1
 
3
 
! Отговори
Квик Че Грух преди 6 години
БАУ!
149
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кимчо може да им пусне едно ракетче малко моделче да полети до фащ и да се задейства в средата на фащ на 400км височина както навремето фащ направиха в тихият океан и електромагнитния импулс повреди телеграфите и телефоните в радиус от 3000км и фащ ще изФъщят назад до каменната ера, няма ток няма смог,няма комп няма бомммб, няма стелт и сичко е мелт, тогава корейте ще се обединят и ще има световен мир , щото без Гащ *** ще се кротнат както и саудитците на хашиш, а да и долара ще стане ГОЛар
148
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Щерев 150Боже.....колко мъка има по света! Колко пъти трябва да си падал на главата си, за да измислиш подобна щуротия!!!!
147
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до 132 147И с КАКВО ПЛАЩАТ????? Със зелена тоалетна хартия, КОЯТО НЯМА ПОКРИТИЕ! Е, имала е, но мошенниците бъзро се досещат, че е по-хубаво да се откажат от златното покритие и да карат на вересия!!!! А който откаже - е съдбата на Де Гол е ясна, пък и на всички след него! Така че скапаната хартия се "гарантира" със сила! Проблемът е че ВЕЧЕ СИЛИЦИТЕ ИМ НЕ СТИГАТ!!! Или по-точно ОСТАНАЛИТЕ ДЪРЖАВИ ПО СВЕТА ПОРАСТНАХА!!!
146
12
 
3
 
! Отговори
Щерев преди 6 години
Йенс Столтенберг цар е на земятанай-велик, над всички пръв,натовциса наши братя,наша плът и наша кръв.Кат НАТО няма второтъй могъщо на света;то е нашата подпора,то е нашта висота!НАТО-вска силаНАТО-вскаволя,НАТО-вска кръв и НАТО-вски потще избавят от неволянаший падналий народ.Бог поддържа крепка мишцаи ръка спасителна;той е вложил ней в десницасабя отмъстителна.
145
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до 132САЩ не крадат умове, защото не можеш да откраднеш ум, трябва да платиш. САЩ правят интервюта за визи на миячите на американски нужници които се молят да ходят там да им мият нужниците
144
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонименне, САЩ вече не са най-развитата държава най-развитата държава е Китай
143
5
 
6
 
! Отговори
до 132 преди 6 години
Реално САЩ не крадат умове, а им плащат за да творят. Виж с руснаците не е така. Поинтересувай се защо сърбите отиват да преговарят със САЩ за своите изобретения в ракетостроенето през 60-те, а не със СССР. Поинтересувай се какво е станало с всички германски учени заминали в САЩ и в СССР ?Руснаците действат импулсивно и агресивно, докато американците с хитрост.
142
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мдддаааа...има за какво да се кахърят ! Едни малки държавици правят ракети, които ще ги унищожат, други уж "второразрядни" държави им избират президентите, китайците пък съвсем ги отбичиха...........
141
0
 
5
 
! Отговори
до 140 преди 6 години
Вярно, бе, как не са се сетили до сега .
140
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
1944 година съюзниците назначават правителство начело с Кимон Георгиев от дясната партия Народен сговор което управлява до 1947г. Именно то създава Народния съд по искане на Франция и Англия, дори им спускат бройки колко да убият. А във Франция народния съд избива много повече хора.
139
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До u4en 140Ха-ха-ха-ха-ха..........АЗ СЪМ 1000% "ЗА"!!!! НЯМА ПО-БЪРЗ начин това нато-нацистко образование да се разтури!!!!!!!
138
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 137Хмммм, по въпроса за "щетите", както рече вашия любим вожд, за 26 години не можете само да пребоядисате "щетите", които бяха построени за предишните 45! И то от твоите родители, баби и дядовци! Но вие сте неблагодарно племе, на което ще им дойде акъла след 10-на години! Тогава ще си поговорим с тебе!
137
12
 
4
 
! Отговори
u4en преди 6 години
Плевнелиев - следващият ген. секретар на НАТО !
136
1
 
11
 
! Отговори
slovenia преди 6 години
До 137.Напротив,американците помолиха руснаците да не се показват,защото войниците им се плашели от руските войници и от големите горещини съдържанието на памперсите им много ще мирише
135
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ееееее, добре де! Могт, та могат!!! А ВАС КАКВО, СТРАХ ЛИ ВИ Е?????????????????Ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха............Оправихте ми настроението тази сутрин!!!!! С-Т-Р-А-Х-Л-И-В-Ц-И!!!! Най-после си го казаха!!! Не че ние не го знаехме!!!!! Ха-ха-ха-ха-ха.....
134
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 139 А твойте кога ще отидат там за 1944та и избиването на хиляди християни Българи?? Айде малко дай назад, смешнико с изказвания кой е фашист и кой не. Такива като тебе *** , още им управяме щетите нанесли на България за 70 години.
133
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 138Даже през 2 минути да повтаряш един и същи "коментар" НИЩО НЯМА ДА НАПРАВИШ СРЕЩУ ИСТИНАТА! С твоите кравари НИКОЙ даже не иска и да се сравнява! И мен би ме било срам да се сравнявам с разрушители на държави, финасови манипулатори, бандити и мошенници!