Ракетите на Пхенян могат да достигнат страни от НАТО

И Европа се намира в техния обхват, каза шефът на пакта
29 окт 2017 08:37,
278
Ракетите на Пхенян могат да достигнат страни от НАТО
Снимка: архив Reuters

Ракетите на Северна Корея могат да достигнат територията на страни членки на НАТО. Това обяви генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг в интервю, публикувано в японския в. "Йомиури".

"И Европа се намира в обхвата на ракетите на КНДР. Страните от НАТО вече са изложени на заплаха", допълни той, цитиран от ТАСС и БТА.

Столтенберг припомни, че през цялата си история Алиансът е защитавал своите членове от балистични ракети чрез сили за сдържане. "НАТО има и възможността, и решимостта да нанесе контраудар", заяви той.

В центъра за киберсигурност на НАТО, който се намира в естонската столица Талин, ще бъдат изпратени японски специалисти, добави Столтенберг. Днес той започва свое посещение в Япония.

Столтенберг обясни, че се разглежда възможността за широко японско участие в ученията по киберсигурност на НАТО.

Генералният секретар на Алианска добави, че е необходимо да се оказва натиск над Пхенян, включително чрез строго спазване на икономическите санкции.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


278
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
172
0
 
19
 
! Отговори
Минута е много преди 6 години
И иранските могат. Ами сега?!
171
4
 
19
 
! Отговори
Потрошенко преди 6 години
"Ракетите на Пхенян могат да достигнат страни от НАТО"Е, и?! Само ракетите на Нато ли имат право да достигат други държави? Нещо на ракетна дискриминация по признак на обхват ми намирисва.
170
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименКрим е руски. Въпросът е затворен.
169
3
 
22
 
! Отговори
Пурку преди 6 години
При евентуална война Северна Корея ще порази цели в САЩ, Корея и Япония, доста найвно е да вярвате че Европа ще бъде атакувана.
168
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В южна Европа има почти постоянна криза, а на изток има несигурност и доста мизерия.
167
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ми що бе, там нали гладували
166
3
 
10
 
! Отговори
Чукундур преди 6 години
Ами ако дебелият Ким вземе,че пусне някоя ракета към Европа,феминизираните натовски генерали как ще си вземат пенсията?Вече стана ясно на всички,че патокът Доналд нищо няма да направи.Единствената държава,която може да укроти Кимчо е Китай.Не случайно старият Родшилд се премести в Хонг Конг.
165
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако Китай представляваше нещо сериозно, руснаците щяха да си купят китайски генератори за Крим, а не да правят врътки със Сименс.
164
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ще ходя за риба, а като се върна ше посмея тука
163
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ракетите на Кимчо могат да достигнат до Европа ако ги натовари на каруци и тръгнат към нас. След 5/6 месеца активно движение, ако шерпите се сменят всяка седмица, това може да стане.
162
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
друсайте, друсайте и пиивайте и като се насветкате пишете тука че ми се четат бисери
161
2
 
15
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 6 години
До 164Уж няма за ядене, пък с колко милиона са се увеличили... А ние, охранените, що изчезваме...
160
1
 
15
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 6 години
Айде, пак психоза и ошашавяне на матряла... Дано гризнете дръвцето и Ким да пласира поне една ракета в НАТО-вска страна.
159
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тва дрогата и алкохола не прощават на никой ей, тва вие дето пишете тука кво пушете и пиете се, не знаете ли че дрогите не се мешят, че става мазало като писаното досега от коментарите ви , кви летяци чинии кви извънземни къв е тоя Ким , няма нищо Ким сичко е алабала както и ракетите му и заплахите му, там хората нямат за ядене нищо а вие се връзвате на измислиците за ракети, тва така ставало на Луната че ходиха ходиха ама американците и то с колко милиарди дет сега е 10 пъти повече като пари
158
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хайде сега това е поредната кампания за пораждане на страх и оправдаване на започването на военен конфликт.Само ,че господа от НАТО щом САЩ създават конфликти да си сърбат попарата не ни намесвайте....луди хора какви ядрени войни знаете ли изобщо в кой век живеете!?А на нас изобщо защо ни трябваше НАТО от кой ще ни пази .....националите предатели подписаха без допитване до народа!!!
157
0
 
7
 
! Отговори
пишман натовец преди 6 години
Ндаа,оказа се,че има разлика между Ирак и Либия,и сев.Корея!И то голяма!И ся кво!?
156
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тука в тоя форум има платени *** на щатите както и на нагото, вероятно задействани от гербаджиите щот няма кой друг да го държат с компромати освен тиквун некадърний
155
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като долара е зелена тоалетна хартия защо всички врагове на САЩ търгуват с долари ??? ИДИЛ, Ким, Путин, Мадуро. Всеки мрази САЩ и всеки си държи парите в $$$. Много странно.
154
2
 
18
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
Започва се налагането на мнение в обществото че Северна Корея заплашва и Европа сега.. да се подготви почвата аххх този лош Ким! Ракетите му заплашват и Сатурн и Марс да знаят извънземните че ги грози опаснот. Столтенберг нищожество си на каишка от САЩ
153
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
последния коз на НАТО и фащ за налагане на нов световен ред ще е реална демострация с летящи чинии на нападение от извънземните, това са думи на Вернер фон Браун, той каза, че това е последната карта преди налагането на тоталния контрол а Ким може само да ни радва че забавя или даже може да ги спре щото на никой друг не му стиска, все пак Ким няма кво да губи и без тва са бедни поне са независими а няма да се учудя ако корейците с нестандартното си мислене изкарат и антигравитационни машини