С раничка на гърба: Принцеса Шарлот тръгна на градина

Майка й херцогиня Кейт я фотографира – усмихната!
Обновена: 9 яну 2018 10:53 | 9 яну 2018 10:50, Петя Славова
22
С раничка на гърба: Принцеса Шарлот тръгна на градина
Снимка: БТА

Принцеса Шарлот - дъщерята на принц Уилям и съпругата му Кейт, днес започна да посещава детска градина близо до двореца Кенсингтън в Лондон, предаде Ройтерс.

На снимки, направени от бременната й майка, се вижда, че двегодишната Шарлот е усмихната, преди да започне да посещава частната детска градина Уилкокс в Кенсингтън, пише БТА.

На сайта си детската градина се представя като традиционна, стремяща се да поддържа "високи стандарти, отлични постижения и добри маниери". Таксата е 3050 британски лири (4072 щатски долара) на срок за сутрините и 1800 лири за следобедите.

Принц Уилям също е ходил на детска градина, за разлика от други членове на кралското семейство. Синът му принц Джордж го последва, а през септември м.г. тръгна и на подготвително училище.

Принцеса Шарлот е четвърта по ред в наследяването на престола след дядо си принц Чарлз, баща си принц Уилям и брат си принц Джордж.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
10
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да е живо и здраво момиченцето, но защо ни занимавате с това все едно сме поданници на кралицата? Ните сме монархия, нито ни интепесуват рептили на издръжка.