Джип с BG регистрация ударил умишлено кола в Брюксел

Няма пострадали, не е известна причината за инцидента
25 май 2018 15:15, Елка Василева
23
Джип с BG регистрация ударил умишлено кола в Брюксел
Снимка: архив, Reuters

Джип с българска регистрация е ударил умишлено друг автомобил на булевард в Брюксел, съобщиха местни медии.

Разпространените любителски кадри не дават възможност да се потвърди регистрацията на джипа.

От записа се вижда, че в задръстване джипът тръгва рязко, изблъсква от дясната лента за движение спрелия пред него автомобил и продължава напред.

Удареният автомобил напуска платното, удря се в крайпътно дърво и се завърта на 180 градуса.

Медиите съобщават, че няма пострадали, а участниците в произшествието са били разпитани, пише БТА.

Засега не е известно защо се е стигнало до тези действия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
1
 
! Отговори
някой бег е бил преди 5 години
В една улица в центъра на София спирам да кача пътник, а зад мене в далечината виждам, че лети някакъв поне на 20 метра отзад(каращ часовник с 3 стрелки и варненска регистрация) Въпреки, че вижда, че качвам пътник се хваща за клаксона и го виждам как бие тупзаници в него. БУм БАМ, а самата пряка представлява место, където с повече от 15 километра в час е лудост да се кара. Супер неадекватно държание. Трябва да си купуваме и видеорегистратори за задно виждане, че много ненормален народ се изсипа.
16
0
 
7
 
! Отговори
Мнение преди 5 години
Актуалните в момента граждани - татуиран, с бръсната тиква и ниско челце, с набола брада и химически мускули, с ланец, по потник, три-четвърти бермуди и по "официални" чехли. И сигурно е питал на български пострадалия:"Какво напрай е брат? Що се пречкаш? Ти найш ли кой съм аз и кого познавам? Ай бегай оттука! Мишка! ".Всички сме ги срещали. И забравих кучето - злобно с обратна захапка.
15
0
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Тоя с холограмите не е наред , горкия !
14
0
 
7
 
! Отговори
Али баба преди 5 години
Не се палете толкова утре може да се окаже че не е джип в други ден че не е Български те и новините не са много за свят
13
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** сър!
12
1
 
14
 
! Отговори
skatelite преди 5 години
Това не може да е вярно. Българските джипове никого не блъскат. Напротив, в тях се блъскат - децааа, кучетаааа, лесничеи...
11
1
 
9
 
! Отговори
Евроатлантик преди 5 години
То в Белчика има само брадчеди от Шумен,Силистра,Разград.
10
1
 
18
 
! Отговори
Така преди 5 години
Така е, в Европата трябва да се знае че трябва да правят път на Българските селяни с джипове. Пак се прочуваме, и после защо ке ни искали. Тази пасмина с IQ от 50 е само за бустана на село.
9
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това е бил типичен злобен българин
8
3
 
29
 
! Отговори
Професор Тюхчеф преди 5 години
Тези в ЕС да вземат да си уеднаквят ЗДП-то с българското, където изрично се знае, 1. ако на кръстовище на 5 равноправни пътя се засекат линейка, пожарна, полиция и черен жип- всички го изчакват да реши на кой ъгъл ще паркира и после потеглят. 2. Ако черен жип ти дава къси-дълги- веднага отбиваш без значение дали има къде3. Ако черен джип ти е запушил паркираната кола- отиваш на работа с такси.4. Ако в ПТП участва черен джип - всички , освен водачът на жипката, са виновни
7
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Burzumмного добре си описало "състоянието" си
6
11
 
0
 
! Отговори
аман от холограми преди 5 години
нагледахме с е на обсебени водачи водени с обемно проникващ ДМК през холограми на предни стъкла.Масови убиици през сателити контролират водачите вкл групово. цели групи от няколко автомобила се движат често от 30 до над 100 км над допустимото вкл в населени места на дистанция 2 - 4 метра..Обсебването с е вижда отлично с просто око и с терористична дигитална камера
5
9
 
1
 
! Отговори
ЦАкат с холограми преди 5 години
Действащия ЗАКОН изрично забранява лепенето на отвличащи вниманието на водача стикери вкл нагло престъпни тежко терористични ХОЛОГрАМНИ стикери.Командвани от нагли престъпници служители на МВР И КАТ принуждават милиони водачи да нарушават зверски ЗАКОНА и да облъчват земята ни с включени фарове денем и с налепени тежко вредни холограмни оръжия на предно стъкло.ДА с е докладв а кои терористи произвеждат и пичелят от холограмите
4
10
 
1
 
! Отговори
Цакат с холограми преди 5 години
Да с е провери има ли холограми на предно стъкло.Както писмено уведомихме Брюксел .Терористи на власт в София продават чрез полицейски рекет вс е по жестоко вредни холограмни оръжия.Проведени експертизи доказаха, че стикерите за тех прегледи лепени отляво на водача с е ползват за пси обсебване и озверяване.МОи познати водачи на Опел Корса след проникващо озверяване бяха готови да смачкат ТИР кращят и ругаят яко..
3
2
 
8
 
! Отговори
Жиб. преди 5 години
Варианти има: червени мутри,руско-турска агентура,соцмафиоти и пр.
2
2
 
23
 
! Отговори
Joe преди 5 години
Сега вече и в Брюксел знаят, че Черен джиБ, винаги е с предимство😀😀
1
3
 
17
 
! Отговори
Цецо преди 5 години
Интересно ми е как разбрахте, че е с българска регистрация, при условие, че от любителските кадри не става ясно каква е??? Или пак симулирате новина, просто хей така....!!!