Десетки мигранти нападнаха полицаи в Дрезден

Четирима грузинци са били арестувани за безредиците
27 май 2018 22:50,
67
Десетки мигранти нападнаха полицаи в Дрезден
Снимка: архив Reuters

Около 50 жители на център за прием на бежанци и мигранти в източния германски град Дрезден нападнаха полицаи и раниха трима от тях, предаде ДПА.

За нападението съобщи официално полицията в Дрезден. От информацията стана ясно, че полицейски служители са били извикани в центъра, след като двама грузинци се сбили при раздаването на храна в петък вечер.

В отговор на полицейската операция се събрали около 50 обитатели на центъра, които хвърляли запалени цигари и нанасяли удари и ритници, се казва в изявлението на силите на реда.

Един от нападателите се опитал да използва железен прът от рамката на леглото си.

Ранени се двама полицаи и охранител.

След изпращането на допълнителни полицаи ситуацията била овладяна.

Арестувани са четирима грузинци, обвинени в нарушаване на реда.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
2
 
3
 
! Отговори
Пропов преди 5 години
Създава се много грешно впечатление за Германия от такива статийки. Живея там и мога да ви кажа, че макар и араби и турци и руснаци да има на всяка крачка, си кротуват и ги е страх от закона. Тия избухвания са изолирани случаи на фона на милионите бежанци. Закона а и самото общество е много бдително и няма ненаказани дори за дребно хулиганство. Например децата дори под 10 год. си ходят сами на училище. Да трудно е да повярвате преди да видите живота тук, но с реда лесно се свиква.
43
1
 
4
 
! Отговори
Да ви ***и патриозма преди 5 години
До анонимен 33БРАВО ПИЧ !Истината боли и бългърчето НИКОГА не е понасял,когато му забиват фактите за него самия м/у очите.Затова са и негативните гласове над коментара ти,но истината си остава независимо от яда на разни псевдопатриотчета чиято единствена мечта е в коя зап.държава по-напред да натикат мамините си ***.Бългъри=28год.неспособни да се управляват сами !
42
1
 
4
 
! Отговори
Nicht übera преди 5 години
Какво става бе германио ?Хептен я оплеска ама нямаш избор.Управлявана задкулисно от световния рецидивист-америка на немския данъкоплатец му се разката фамилийката на атоми посл.15-ет год.Е,не е като в родния абсурдистан,но все по-малко и по-малко Германия прилича на себе си.
41
2
 
4
 
! Отговори
ТеооГеоо преди 5 години
Защо , интересно няма или не се съобщава за реципрочните действия срещу мигрантската с*ан , каквито би трябвало да има
40
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НЕОТДАВНА БОКО ТИКВОШВИЛИ БЕШЕ В ГРУЗИЯ И ОБЯВИ ГРУЗИНЦИТЕ ЗА НАШИ БРАТЯ.А АЗ НЕ МОЖАХ ДА СЕ СЕТЯ ГРУЗИЯ ДА ДЕ ДАЛА НЯКОЙ ВЕЛИК ЧОВЕК НА СВЕТА.САМО СТАЛИН И БЕРИЯ, АМА ТЕ МАЙ СТИГАТ ЗА ВСИЧКИ.
39
2
 
3
 
! Отговори
Отново преди 5 години
Неподготвени и глупави коментарчета. А последния направо... Явно не живееш в европейски град. За украинците чувал ли си?
38
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
GRUZINZITE SA PROSYAZITE NA EVROPA.
37
2
 
3
 
! Отговори
Бе преди 5 години
какво става с тая проkаза и проkажени бе? Тоя форум заприлича на някаква справка по епидемиология. Няма ли други болести освен болестта на Хансен, та сте се хванали за нея? Пък за ромчето дето е чуло нещо но не е разбрало, такова понятие проkажен ген не съществува! Даже и от двама заразени родители на 80% се раждат здрави деца!
36
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Порнославни грузияни....по нищо не се различават от порнославни россияне...
35
7
 
19
 
! Отговори
рускиня до сатаНАТО преди 5 години
Чудя се - ти имаш диагноза или просто плещещ поради скудоумието и беднотия? Грузия е верен слуга на САЩ. Приела всички прелести на демокрация. Съчетание на наглите нрави на хамерски *** и грузински темперамент - неочаквано добра комбинация.
34
32
 
9
 
! Отговори
СатаНАТО преди 5 години
Във всички случаи, където има намесени хора от бившите републики на СССР, става въпрос за работа на путинските служби.
33
30
 
11
 
! Отговори
СатаНАТО преди 5 години
Руснаците пак са организирали провокация, за да мучат срещу Ангела Меркел.
32
66
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По-лош мигрант от българина няма. Цяла Европа е пропищяла. Там където има кражби на банкомати, трафик на хора и наркотици, проституция, то със сигурност са замесени българи. С две ръце съм ЗА примем на колкото се може повече мигранти за да разредим прокажения български ген. Криводзурлести анадолски *** с претенции са българите. 5 века обогатяване на генофонда е имало, но турците не са успяли да заличат прокажения ни ген. Ромите и мигрантите ще успеят - добре дошли!
31
3
 
36
 
! Отговори
Българина преди 5 години
Стискам палци на фесовете, да покажат на каските, как бият *** .... За да разбере германия най сетне защо балканите са в упадък 500 г брорба с тюрбаните не е като да превземеш полша за една седмица
30
3
 
45
 
! Отговори
Ха-ха-ха! преди 5 години
Голем смех! До къде може да доведе една нация тъпотията на една жена...
29
46
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
България също има нужда от мигранти, които да помогнат за по-скорошно унищожаване на прокажения български ген. За щастие до 100 години българина ще е малцинство в собствената си държава.
28
3
 
53
 
! Отговори
Дорчестър преди 5 години
Дааа, този слуай е христоматиен и ясно идентифицира големия проблем на днешна Германия - имигрантите от малки, източноправославни християнски държави, като грузинците! Дали пък решението не е да се поканят и приемат още 7-8 милиона мирни мюсюлмани? Само така ще се противодейства на православната заплаха!
27
3
 
45
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
В Халифата Германистан нещата се наместват-вече грузинци са виновни....
26
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако са от Абхазия най-вероятно са мюсюлмани.
25
4
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стреляйте пишови нямате ли....АРИЙЦИ