Каква е позицията на България – преди срещата на ЕС за мигрантите

Николай Радулов с коментар за предаването "Брюксел 1"
23 юни 2018 16:52, Елка Василева
30

Ако се знае, че мигрантите задължително ще се настаняват в мигрантски центрове извън ЕС, натискът към Стария континент ще спре, коментира за предаването "Брюксел 1" проф. Николай Радулов, бивш главен секретар на МВР.

Изказването му идва на прага на извънредната среща за миграционната политика в неделя.

Целия разговор, както и ексклузивното интервю на водещата Милена Милотинова с македонския външен министър Никола Димитров, гледайте днес от 17.30 часа в предаването "Брюксел 1" по Bulgaria ON AIR.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На Тунис, Алжир и Мароко като им дадат кинти и ще направят лагери и там ще е ужас, като вземат да връщат лодките и да охраняват добре границите и като орежат социалните потока ще замре, Клондайк ще попресъхне
3
1
 
39
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Българска позиция по въпроса????Само някакви стари идеи,доказано неработещи.Позиция имат Чехия,Унгария,Полша и вече Австрия-никакви мигранти и толкоз!Който ги иска-да си ги приема!
2
4
 
15
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
"Mигрантите задължително ще се настаняват в мигрантски центрове извън ЕС"? Звучи добре, но как може да стане на практика? Например за емигрантите от Афганистан: значи ли, че ЕС ще създава емигрантски центрове в самия Афганистан? Това значи ЕС да държи под свой контрол някаква територия. Едва ли може да стане. Утре я завладяват талибаните, и хайде - настанените пак стават бежанци (или талибани).Другата възможност е всички да се настаняват в лагери в Турция. Но надали Ердоган ще е съгласен.
1
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Позицията е месипнерска !Може и позиция костенурка, но за тази стойка трябва маса и тиган, като си покажи главата от другия край на масата да го връщаш обратно под нея с тигана !