Председателството мина и отмина... А какво разбраха хората от него?

Политиците ще отчитат изминалите 6 месеца, да чуем и хората
2 юли 2018 18:00,
77

След приключване на българското европредседателство, анализите и оценките е ред и на хората да дадат своето мнение за свършената работа на правителството през последните 6 месеца.

България пое председателството на Съвета на ЕС 6 месеца по-рано, заради BREXIT. През този София се превърна в център на Европа, а НДК във втори дом за европейските лидери.

Успешно ли беше обаче българското председателство? Според Огнян Златев - ръководител на Представителството на Европейската комисия в България, това е така. Гражданите обаче не поставят отлична оценка, да ги чуем в репортажа на Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
с корупционните полици в затовра де бяат всеки ден по един двама а тия по кафета и по мацки се уядат това лие европредцедателството а да ви попитам вас докато баце не земе мерки нема да го избирам другия пак и ко не ги махне тия само срам берем на 15 години избягал отиде до левски на разходка е слезнал от втория етаж а тия лентяи по кафета с 1000 лева и отгоре баце зимаи мерки ние да не земем на изборите гласували сме не да спят
63
2
 
5
 
! Отговори
моето мнение преди 5 години
го изказа проф.Атанас Семов вчера при сутрешното си гостуването при Хекемян . Главното е Бойко Борисов да го чуе и най-вече да вземе мерки иначе го чака раздяла с властта.поздрави
62
1
 
15
 
! Отговори
Генчо преди 5 години
Аз специално разбрах - реклама на правителството и всяка втора дума ЗАПАДНИ БАЛКАНИ.
61
2
 
14
 
! Отговори
А ДА! преди 5 години
КАЗАХА ЧЕ СА ИМ ПЛАЩАЛИ НА ДЕН ПО 520 ЛЕВА ИЛИ 6 ПО 520 КОЛКО СА ЧЕ НЕЩО СЪМ ЗЛЕ СЪС СМЕТКИТЕ....КОЛКО ДУШИ В Б-Я ПОЛУЧАВАТ ПО ТОЛКОВА ПЕНСИЯ ЗНАЕТЕ ЛИ???
60
1
 
12
 
! Отговори
пейо преди 5 години
всички участници видяха чантите ментета от капалъчарши на дебелото евролили
59
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Следващата страна, която сега пое европредседателството - Австрия, която е една цивилизована и богата страна, съвсем тихо и скромно си встъпи в задълженията - без фанфари, без пищни тържества и патриотично самохвалство. Сигурно няма да похарчи и половината от парите, които най - бедната страна в Европа пръсна от бюджета си, за да се хареса на делегатите. Няма по - раболепно същество от българина. А Европа ни се смее.
58
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Разбрахме, че европредседателството е ,една голяма нула ! Сиреч ,,От нищо правим нещо и веем знамена ,,
57
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
председателството, че председателството! Кой знае к'во! То, поне Нинова да беше председател, че да нахъси сички, а то само демукрация нек'ва! Хубаво беше при Тошо, к'ви председателства имаше само...
56
3
 
34
 
! Отговори
ОСТАВКАТА 3 преди 5 години
Шест месеца яли,пили и се веселили - за 5 пари работа не свършили!!! ОСТАВКАТА 3 е спасението за България!!!
55
2
 
38
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
абе вий майтапите ли са?!Прословутото "Председателство" е РУТИННО,ЦИКЛИЧНО събитие !..НИТО Е "ПРИВИЛЕГИЯ",нито някаква..."награда"!!!!!!!!!!!!Лично аз,като гражданин на Републиката единствено разбрах,че Тиквата са скъса да си прави круизи по света по време на това.."председателство"..Но така и не разбрах колко ни струваше то,колко пара са "усвои" и къде потъна?!
54
3
 
36
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 5 години
Боко Тиквата...утепа една година премиерстване с...европредседателството.С какво ще утепа следващата година,ако още е на...власт,не знам.
53
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ядоха, пиха и се веселиха! А народа пак е на тепиха. Ама на, от родоглупци толкова!
52
22
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Видя се че сме истински европеици и сме достоини за по нататашно развитие
51
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
вън от нато и ес;ИНАЧЕ НЯМА ДА ИМА БЪЛГАРЯ
50
1
 
24
 
! Отговори
и защо преди 5 години
трябва да усещат нещо,в другите страни като поемат европредседателството хора усещат ли нещо,защо само богоизбраните,самозабравили се българи трябва да усетят нещо,те и без друго си живеят като богове,безгрижно и охолно
49
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Председателството отмина, герберугите остават.
48
0
 
30
 
! Отговори
доBURZUM преди 5 години
Грешиш Сърбия ясно го каза в ЕС да но в НАТО не те им отнеха Косово напълниха ги с обеднен уран не си бил в Сърбия и говорил с обикновените хора.Правителството ясно каза и Австрия са в ЕС но неса в НАТО и не само те от ЕС са така има още.
47
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Идеята на председателството не е държавата председател да се "облажи", а да се покаже, че в този съюз всички са равни. Сега, че не е така е факт, но нека не изкривяване идеята на цялото събитие.
46
23
 
2
 
! Отговори
Burzum преди 5 години
И Сърбия също влиза в НАТО и ЕС. Въпрос на време...
45
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Задачата беше да набутат Македония в Алианса. Другото е семки за канарчета.