Българин преби гейове в Белгия: Мразя ги!

Младият мъж сега е заплашен от 4 години затвор
13 авг 2018 13:15, Елка Василева
354
Българин преби гейове в Белгия: Мразя ги!
Снимка: "Кориере дела сера"

Българин и приятелката му хърватка пребили гей двойка италианци в Белгия, защото ненавиждали хомосексуалистите, съобщиха италианските медии.

За кървавия епизод разказва пред в."Кориере дела сера" един от жертвите – 46-годишният Мауро Падовани, карикатурист от Генуа, съобщи "24 часа".

"Плюха в лицата ни. Обиждаха ни. След това започнаха да ни налагат с "бастун" за волан (устройство, блокиращо автомобилния волан) – по главите, по гърба, по краката, навсякъде. И всичко това – само защото сме гейове. Аз обичам Белгия, оженихме се тук. Сега обаче вече не се чувствам спокоен", разказва пред вестника Падовани. И всичко това при положение, че неговият партньор е болен от Алцхаймер.

Падовани е роден до град Генуа и е емигрирал в Белгия по любов. Там сключил брак с 59-годишния италоамериканец с белгийски паспорт Том Фрийман, с когото се запознал по интернет.

Гей двойката била нападната от съседите им - 20-годишен българин и хърватската му приятелка, които след това ги захвърлили на земята кървящи. Гей двойката публикувала на следващия ден снимки на наранените си лица в социалните мрежи.

Според италианеца, когато с партньора му се преместили да живеят в кооперацията си във Фландрия, Северозападна Белгия, били посрещнати дружелюбно от квартала.

Това обаче траяло само до пристигането там на българо-хърватската двойка. Когато италианската гей двойка отишла да им се представи, отговорът им бил "Ние мразим гейовете". Започнал и всякакъв род физически и психически тормоз над хомосексуалната двойка. "Един път дори ни замеряха с тухли. Когато ни виждаха, винаги крещяха по нас. Много пъти сме докладвали в полицията, но не ни обръщаха внимание".

Преди седмица обаче, когато бил рожденият ден на Том, гей двойката решила да отиде да празнува при приятели. Двамата се качили в колата си, но тогава до нея се приближил българинът, който плюл по стъклото.

"Съпругът ми слезе. Опитах се да го успокоя. Българинът му отговори с юмрук в лицето. Взех "бастуна" за волана, но българинът ми го изкопчи от ръцете и започна да ни удря", разказва италианецът.

Резултатът от това са две смачкани ребра за Том и много контузии по цялото тяло за Мауро.Този път обаче полицията повярвала на думите им. Близо 500 души излезли по улиците да манифестират в знак на солидарност с гей двойката. "Той рискува до 4 г. затвор с утежняващо вината обстоятелство хомофобия. Момичето беше преместено в друг град", казва Падовани.

Той твърди, че най-щастливият момент в живота му бил, когато се преместил в Белгия и сключил брак с Том преди 5 г. Година по-късно обаче се разбрало, че Том е болен от Алцхаймер. "Най-лошият момент за мен беше да го видя на земята как плаче. Да биеш човек в неговото положение е все едно да биеш дете", казва Падовани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


354
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
218
0
 
0
 
! Отговори
ФОЛИ преди 3 месеца
А бил ги е както се вижда на снимката просто са си яли гъзовете и са се оцапали малко.Инак браво на нашия 100 по 100 са го провокирали с някоя гадория
217
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Натъжава ме фактът, че ние си копаем около идеята че сме най-великия народ със наѝ-старите и истински християнски, европейски и т.н ценности за да си замажем очите че не тънем в селяния, ограниченост и мизерия. Трябва да измрат няколко поколения че да се пооправят нещата. Не мога да разбера защо е толкова трудно да си живеем по начин по който не вреди на нас и на другите около нас. Тоя *** който явно не може да приеме че харесва мъже и приятелката му дано си научат урока.
216
20
 
13
 
! Отговори
Путкин преди 5 години
БРАВО
215
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българинът може и да плюл по колата,( не я е ударил) но това не е причина да слязат и да се саморазправят с него , двама души , с тежък и опасен железен предмет срещу един . Адв Марковски би ги сгънал . Разхождат се голи , може би в болница, и си правят селфи с непокътнати очила. Кой ги преглежда , превързва, без да почисти кръвта и им позволява да се снимат... Защото на мен , в болница тук , на Запад, не ми позволиха да си снимам раната , за да пратя снимка на лекар , комуто имам доверие...
214
0
 
4
 
! Отговори
A# 14 преди 5 години
... " The Bulgarian spat on the window of their car. Freeman got out of the vehicle and was punched in the face. Padovani got out of the car armed with a clamp that was snatched from his hands by the Bulgarian, who proceeded to beat the two men with it.."
213
8
 
5
 
! Отговори
A3 13 преди 5 години
Т.е двама индивиди срещу 1 мъж , при това двамата , въоръжени с тежко желязо. В този случай имаме 1 мъж с голи ръце срещу двама с тежък и опасен железен предмет, който впоследствие бива изтръгнат от ръцете им и използван срещу тях.Бой между трима с видимо леки телесни повреди ( на снимката тези двама изглеждат странно ,може би в болница, с кръв по лицата -кой ги е бинтовал, без да изчисти кръвта и да провери охлузванията , а и с непокътнати очила ) .. Големият проблем е, че са гейове, а мъжът е обвинен в хомофобия...
212
5
 
5
 
! Отговори
A3 12 преди 5 години
Няма да коментирам " моралния" казус -само законния : За мен има сбиване, с причинени телесни повреди.По незнайни причини българинът е плюл по стъклото, а единият бабаит е излязъл да се разправя, саморазправя...и е получил юмрук, а вторият, според собствените му думи е излязъл с бастуна за заключване на волана да се притече на помощ на приятеля си.Т.е двама индивиди срещу 1 мъж , при това двамата , въоръжени с тежко желязо. В този случай имаме 1 мъж с голи ръце срещу двама с тежък и опасен железен предмет, който впоследствие бива изтръгнат от ръцете им и използван срещу тях.Бой между трима с в
211
1
 
4
 
! Отговори
A3 11 преди 5 години
Коментарите ми вчера , съдържащи цитат на английски, от друг източник бяха изтрити.Ще публикувам само на български ;)
210
10
 
10
 
! Отговори
Чочо падарина преди 5 години
Може пък от боя да му мине Алцхаймера?
209
12
 
24
 
! Отговори
Историк преди 5 години
Сблъсък на ценностите между двете Европи - истинската, носителката на старите традиции, Източна Европа и деградиралата, разложената, вонящата Западна Европа!
208
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато отиваш в чужда страна, спазваш местните закони там. Може да не ги харесваш, но има една дума ТОЛЕРАНТНОСТ, нека си живеят живота както го разбират. Как може нашия дивак да не си покаже магариите отново. Един блъска жена по стълбите, друг бие хомосексуалисти, това показва дълбоките комплекси на българския мъж, който не може да изпъкне с нищо друго, освен да малтрцетира физически по-слабите хора. То такова е и отношението към жена му. Това му е отдушник за собственото му неудовлетворение.
207
10
 
35
 
! Отговори
Ахам преди 5 години
Че той "бастуна" бил ТЕХЕН . Единия от гейчовците го е взел от собствената им кола за да удря с него българина . А сега показват снимки из интернет как са бити със СОБСТВЕНИЯ СИ "***" . Те "бастуна " са го взели от колата си и са тръгнали към нашенеца щото искали мирно и кротко да си поговорят , може би ....... и след като уреда за "комуникация" се използвал срещу тях за да си спечелят умилението и защитата на полицията и другите хора започват старите пееерастки номера с хомофобията .
206
10
 
20
 
! Отговори
Руския преди 5 години
Да си знаят!
205
19
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вече и България е модерна вече! И у нас има любители на гейове, и други подобни извратенячета.Вече съм спокоен - скоро и в България "новите европейски ценности" ще стъпят здраво! Ние не се нуждаем от Истамбулска конвенция - прочетете коментарите - фен тълпата - на "нещото и супруга му" - никак не е малка, все толерантни...либерални ***! Двете съпрузи искали да пребият българина с бacтун, че им заплюл предното стъкло - *** греда! Той се оказал корав хетеросексуален българин.Двете голи мъже!
204
10
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И двамата голи, и двамата с леко отворени уста, все едно реклама си правят... и кой нормален човек се снима в болница?!
203
24
 
12
 
! Отговори
Turkinya преди 5 години
I pak bulgariAmi kato ne vi haresva si stoyte v bulgaristan.90417
202
29
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво!Българите сме народ,а не ***,като италианци,белгийци и други предали се на покварата общности!Истината е в Източна Европа!
201
37
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вас какво са ви правили, че сте озлобена и такава долна ***? Много големи мъжаги сте спрямо пед.алите! Готови да налитат *** бой и да се саморазправят.Тоя е минал всякакви граници - дедки, гейове, даже и болен от Алцхаймер? Дайте му дете инвалид вързано следващият път. Радва ме мисълта, че в Белгия има достатъчно ряза.ни чу.рки по затворите, които ще му сцепят ану.са! Тази омраза идва от подтиснати болни сексуални наклонности. Завиждащи, че вашата зоофилия и/или зоофилия и пр. не е призната.
200
10
 
20
 
! Отговори
Баба Генка преди 5 години
Бабинките,какво е туй гей?Баба много работа има на полето и не знае чуждици.А,и туз джендърс да ми обяснити какво е.
199
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е Тея не ги е бил някой от бълкянските народи. Иначе очилата щяха да са поставени на едно по друго място